2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735766 بازدید | 44670 پست

سلام دوستای گلم صبح همگی بخیر❤️🌹

ورودی دیروزم دو جفت جوراب برای همسرم یه جفت برای دخترم

یه شلوار خونگی و یه شومیز برای خودم 

خروجی ها:

دو جفت جوراب همسرم که سوراخ شده بودن

یه سه راهی برق که خراب بود 

شومیز قبلیم که رنگ و روش رفته بود

یه جفت جوراب دخترم که کشش خراب شده بود 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.

سلام به همگی من تقریبا خواننده بودم دوست دارم از این ب بعد کمی فعالیت داشته باشم🥰🥰

پیرهنی که مادرشوهرم واسه تولدم داده بود برا سنم بزرگ بود و پیر نشکنم میداد هدیه دادم به مامان جونم 

یه لباس زیر دیگه قائل استفاده نبود که جایگزین شد 

یه تیشرت سفید که رنگش بد شده بود خروجی 

با سزد شدن هوا حجم لباس ها بالا میره و یکم کمبود کمد و جا دارم باید بازهم خروجی بزارم که اذیت نشم

مثلا من دوتاپالتو داشتم یکی رو هدیه دادم خوب و تمیز بود فقط یکم کیپ شده بود واسم 

چند تا از بافت های همسرم هم دیدم اصلا تا الان نپوشیده و فقط میگه حیف و میخوام رو گزاشتم خروجی 

ولی باز هم انگار شلوغه لباسهامون 

روزتون پر از ورودی های خوب و باارزش و کاربردی 😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااام دوستای خوبم من بعد از حدودا دو ماه دوباره اومدم گزارش چالش هامو بدم

این دوماه یکم حالم خوب نبود و مدتی هم کلا خونه نبودیم این بود که نشد دیگه چالش هارو ادامه بدم ولی از امروز دیگه دوباره شروع میکنم 

هفته چهاردهم چالش سی هفته ای

۱۶ خروجی

۱- پایه چسب نواری (از اول ازش خوشم نمیومد و جاگیر بود)

۲و۳ و۴- سه تا کلاه نوزادی دادم به کسی که لازم داشت

۵- روسری نوزادی دخترم

۶- تیشرت دخترم که کوچیک بود

۷- یه کرم تاریخ گذشته

۸- یه ورق مولتی ویتامین تاریخ گذشته

۹- شلوار دخترم که کوچیک بود

۱۰- یه دبه که درش هرز شده

۱۱- سطل پلاستیکی

۱۲- آینه حمام(لک آب روش افتاده و پاک نمیشه)

۱۳و۱۴و۱۵- سه تا چوب لباسی پلاستیکی

۱۶- یه گردنبند بدل که پاره شد

هفته پانزدهم چالش سی هفته ای

۱۵ خروجی

۱- یه قفل کوچولو که کلیدش گم شده

۲ و۳ و۴- ۳ تا جعبه(نمیدونم چرا هرچی جعبه میذارم خروجی تموم نمیشن)

۵ و۶- دوتا لباس زیر( کهنه شده بودن)

۷ و۸- دو جفت جوراب خودم( کهنه بودن)

۹- یه شلوار بیرونی خودم

۱۰- یه جفت کفش خودم که کهنه شده بود

۱۱ و۱۲- دوجفت کفش دخترم که کوچیک شده

۱۳- یه تیشرت خودم

۱۴- یه دست بلوز شلوار دخترم( اینم کوچیک شده)

۱۵- یه چوب لباسی پلاستیکی

خب این از گزارش دو هفته 

از این هفته طبق روال قبل گزارش هامو میدم و چالش کتاب خوندن هم دوباره شروع میکنم

نهال🌱

توی این مدتی که دارم چالش رو انجام میدم واقعا خونمون خیییلی خلوت تر شده

البته چون خونه کوچیکه و فضا کمه تو نگاه اول زیاد به چشم نمیاد خلوت بودنش ولی در کل خودم دارم میبینم که چقدر کارهام سبک ترشده و واقعا خوشحالم از اینکه به مرحله ای رسیدم که کل خونه تو یه تایم ده دقیقه ای مرتب میشه✨️

الان تقریبا یه ساله با این تاپیک آشنا شدم و دارم مرتب پاکسازی انجام میدم ولی این چالش پاکسازی از بقیه شون کارساز تر بوده برام و واقعا خونمو خلوت کرده

نهال🌱

یه نکته ای که از شادی جان یاد گرفتم و کاربردی بوده برام در مورد اسباب بازی های دخترشون بود که گفتن همه اسباب بازی ها رو دسته بندی کردن و به نوبت میارن برای دخترشون 

منم این کار رو کرده بودم ولی به این صورت که از هر دسته اسباب بازی یه مقدارشو میذاشتم بازی کنه مثلا ده تا دونه لگو، یدونه ماشین، دوتا توپ، دوتا قابلمه و اینجوری خییلی شلوغ میشد 

ولی از وقتی روش شادی جان رو در پیش گرفتم هر چند وقت یکبار یک یا دوتا آیتم رو کامل میارم دم دست و با همونا بازی میکنه دخترم جمع کردنش هم اصلا کار سختی نیست و کمتر از دو دقیقه طول میکشه😁

نهال🌱

الهی شـــــــکر امروز خبرموفقیت عزیزانم خیلی خوشحالم کرد😍

یکم یخچال وخلوت کــــــردم

دستی به خونه کشیدم 

بالشت ها وتشک داده بودم بدوزن تحویل گرفتم روکش بالش ها روکشیدم ومرتب چیدم داخل کمد خیالم راحت شد برای اومدن  مهمون ها امادس 

تشک روهم بایدکاورکنم 

تصمیم گرفتم سرفرصت زیپ متری بگیرم وتمام تشک های مهمون رو زیپ بزارم که راحت باشم 

فقط یک تشک دیگه دارم که میخوام کاورش وعوض کنم 

ودوتابالشت گرد که روی تخت سنتی سالن هستش کلا پرترکنم وکاورشوقرمزکنم برای تنوع 

دیگه کل ایتم ملافه ها نوشدن از کاورتخت وبالشت هاو... 

حس خوب دارم سروسامون گرفتن 

کاورهای قبلی هم چون تروتمیزن شستم چیدم توساک برای خونه باغ آینده که یکمش ساخته شده

تــــــاپیک دوست داشتنی من 

دوستــــان جانم الهی پـــــــایدارباشید 

هنامیک عــــــزیــــــزم سلامتی ومعــــــجزه الهی مهمون زندگیت گلــــــم همیشه بدرخشی هرکجا که هستی،

این  حس خوب سبکبالی و آرامش مدیون شماست عزیزم 😍

سلام شب بخیر

چند روز پیش کابینت ادویه مرتب کردم

یه داروگیاهی میدم به خونه مامانم 

نمک متبرک ریختم توظرفش‌

لیمو تو ظرف یک شکل ریختم ظرفش خروج دادم

شکر زیاد داشتم دوتا ظرف بود قبلا الان کم مونده یکی کردم شیشه اش گذاشتم کمپوت سیب درست کنم 

یکم هم کندر دارم تواسپند میریزم کم کم تموم بشه

از داروها یک بسته قرص،یکسرنگ یک پماد پیروکسیکام پلمپ خروجی دادم

از حمام هم مقداری نوره که خوب نبود هربار استفاده، ریختم دور دوباره ظرفش از یک‌مدل دیگه پرکردم

چند تا شامپو ضد ریزش خریده بودم دوست نداشتم احساس می کردم اثر نداره تاریخش گذشت یکی یکی به جای مایع لباسشویی استفاده کردم آخریش داره تموم میشه

یک لباس کوچولم هم کوچیک شده کنار گذاشتم

به چیز فلزی مثل شعله پخش کن مال اجاق گاز بود همیشه سرگردون بود اون هم گذاشتم تو لاستیک خروجی ها

خروجی این چند روز 🗑️

یدونه شال یدونه روسری که استفاده نمیکردم
قیچی کاغذم گم شده جایگزینش نمیکنم با قیچی خیاطی کارامو راه میندازم
یدونه اویز که به دیوار اتاقم وصل کرده بودم و حوله صورتم روش بود

📌یه جمله آموزنده دیدم اینجا براتون مینویسم

وقتی میرید فروشگاه گشنه نباشید و قبلش غذا بخورید چون زمانی که گشنه هستید و خوراکی ها رو میبینید مغز بهتون دستور میده بخرش بخرش گشنمهههه😆  اینجوری خرید های هیجانیتون کمتر میشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
خروجی این چند روز 🗑️یدونه شال یدونه روسری که استفاده نمیکردمقیچی کاغذم گم شده جایگزینش نمیکنم با قی ...

هایدی جان زنداداشم من میگن کاغذ قیچی رو کند می‌کنه و منم به عینه دیدم که پس م قیچی رو به کاغذ زده کند شده برا پارچه  ..قیچی خیاطی رو برا کاغذ استفاده نکنین بهتره 

هایدی جان زنداداشم من میگن کاغذ قیچی رو کند می‌کنه و منم به عینه دیدم که پس م قیچی رو به کاغذ زده کن ...

نه اصطلاحشو گفتم قیچی کاغذ نمیدونم اسمش چیه😅من بیشتر برای قلمه گرفتن و کارهای جزئی استفاده میکردم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
2810