پس شما با خانواده خوبی روبرو هستین راستش من خاطره و تجربه خوبی از خرید رفتن با مادر همسرم ندارم مثلا ...
اخیییی بگردم حق داری
اره مادرهمسرم باهام میاد خرید نظر نمیده🥲ماهم رفتیم برا خرید پالتو گذاشت خودم هر طرح و رنگی میخام انتخاب کنم ازش نظرهم خاستم گفت تو میپوشی ن من که بخام نظر بدم
هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
منم از مجموع ظروفی که به بازار ارائه شدند از ظروف پیوتر تا گل سرخی ها که ترند شد تا سوفله خوری ظروف چوبی یه سری ظرف هایی که پایه های گل وبرگی عجیب وغریب داشتند انتخابم مدل های مختلف سفید البته نه سفید رستورانی وهتلی
به نظرم مثل چینی ماندگار وبادوام وکاربردی هستند حالا لابه لاشون چندتا آیتم رنگی هم می خرم که از یکدست بودن ویکنواختی خارج بشن