2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735907 بازدید | 44674 پست

مرغ های فریزر تموم شدن فعلا نخریدم،با هرچی تو یخچال و فریزر هست دارم پیش میرم،چون بیست آبان باید اثاث کشی کنیم،سعی میکنم حجم مواد غذایی فریز شده کم بشه که دردسر نکشم موقع جا به جایی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

سلام 

این مدت خروجی خاصی  نداشتم بجز بازیافتی ها 

ورودی ..یه کاپشن برا پسرم چون اینجا حسابی سرد شده 

دوتا تیشرت برا  زیر مانتو سرکارم چون هفته پیش سه  تاشو خروجی گذاشتم 

یه کیف برا محل کارم ..دوتا داشتم هردو مدلش دوشی بود و کم جا ..یه مدت میخواستم  که مثلا تو ظرف یه چیزی برا خوردن میبرم دیگ تو پلاستیک نبرم و تو اون کیفه جا بشه ...این شد که ورودی شد

دوست لباس خونگی دخترم ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوام آرکوپال از نظر شما بهتره یا چینی؟من احساس میکنم آرکوپال عمرش بیشتره

من آرکوپالم بجز دو سه مورد که تعداد مهمانم زیاد بوده استفاده نداشتم ..ولی چینی خب شیک تره 

و  اینک بعضی ارکوپالا مناسب ماشین ظرفشویی نیستن

نمیشه اگه بی اطلاع بریم ناراحت میشن..همسرم گفت درجریانشون میزاریم که بدونن و ممکنه بگن که ماهم میایی ...

پس شما با خانواده خوبی روبرو هستین 

راستش من خاطره و تجربه خوبی از خرید رفتن با مادر همسرم ندارم 

مثلا یه موردش زمان نامزدی قرارشد با همسرم پالتو بخریم و من ی  رنگ بادمجانی تیره و خوشگل پسند کردم ..ولی ایشون یجوری مخالفت کرد ..من هنوز بعد ده سال دلم پیش اون پالتو هست😀😀

راجع به این ظرفای سرامیک سفید نمیدونم کدوم کاربر سوال دلشتن 

راستش من پسندم نیست ..من چیزی که تو خونه همه باشه رو نمی‌پسندم و الان بازار پر این مدل ظرف شده من پسندم نیست 

چهار تا مرغ خوری پیرکس دارم نه از مد می‌ره نه خش میفته 

سه تا سوفله خوری که دوتاش مرغ خوری و یکی برا سالاد هست رو دارم 

یه ظرف مربع دام همه کاره هست برا سالاد مرغ و حتی میوه کادو زنداداشم هست چون پسندم بود و واقعا دوسش داشتم نگه داشتم و همیشه برا مهمانی استفاده دارم ازش 

راجع به این ظرفای سرامیک سفید نمیدونم کدوم کاربر سوال دلشتن راستش من پسندم نیست ..من چیزی که تو خونه ...

اگرعکسشوبدین ممنون میشیم. چون من عاشق چیزای خاصم که توهرخونه ای پیدانشه

لطفالایک نکنین. 

شهرمون خیلیییی سردشده ومن لباس مناسب فصل سرماندارم😁کلالباس ضخیم ندارم. والان دوتا شومیز دکمه خور دارم که خیلیم سبک وراحتن وتابستونازیرچادرمیپوشم. الان اوناروپوشیدم که خوبه برای این زمستون وبعدحلال شدنشون میزن خروجی

لطفالایک نکنین. 
شهرمون خیلیییی سردشده ومن لباس مناسب فصل سرماندارم😁کلالباس ضخیم ندارم. والان دوتا شومیز دکمه خور دا ...

واای شهر ماهم حسابی سرد شده 

من کلا فقط یه بافت دارم  اونم یه بافت درشت و مدل بافتش یجوری زور داره اصطلاحا یعنی سوراخ سوراخ و سه ربعه 

ازین بافتهایی که هستن بهشون میگن گپ من نمیتونم بپوشم  کلا خیلی گرمایی هستم من تابستون و زمستون تو خونه تیشرت نخی ..نهایتا نخ پنبه بپوشم 

2810