2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736648 بازدید | 44690 پست
دوستان سلامصبحتون بخیرکتاب در باب زندگی مینیمالیستی نوشته فومیو ساساکی رو پیشنهاد میکنم حتما بخونیدم ...

منم بالای بیست گوش دادم این کتابو عاالیه

روزی نیست که یه تیکه شو گوش ندم

از طاقچه میتونید بخرید

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیاین با کشف جدیدم:

بچه ها کشف جدیدم توضیح دادم خیلی طولانی شد پاک کردم من یه رنگی خیلی بهم میاد ولی نه همیشه

امروز به طور اتفاقی متوجه شدم تمام طیف اون رنگ بهم نمیاد 

ومن تا حالا این نمی دونستم

به نظرم این نکته های ریز که باید گفته بشه تا جلوی ورودی اشتباه گرفته بشه یا اگه ورودی شد فکری براش کرد

یه شکت گفتم خریدم شال ست اش داشتم مامان کلی به به چه چه همسرم گفتند شادی این شال مناسب نیست

بعد یکی دوبار که بیرون عکس گرفتیم دیدم شکت حجم داره شال منم مدل باز می مونه طبق گفته پبج طراحان لباس بالاتنه پهن ومربعی دیده میشه با پایین تنه تضاد زیادی داره

خلاصه باید یه شالم بخرم.

شادی صدام کنید

اینم از پیج طراحان لباس یاد گرفتم

اگه دو طرف شال به عقب هدایت کنید استایل مرتب تری دارید

وسط جهیزیه بحث استایل🙈

امروز نوبت اتاق خواب بود فقط جارو وگردگیری پشت پنجره نیاز داشت که حالم مساعد نبود.

به جاش قفسه اخر یخچال مرتب کردم.

مقداری لبو رنده کردم برای بورانی لبو 

دوتاش خوردبم یه دونه موند برای روزهای اینده

این تاپیک در کنار هزار حسن اش خیلی از دوریزهای من جلوگیری کرد.

شادی صدام کنید

سلام دوستای عزیز 

خروجی های این چند وقته اخیرم فقط مربوط  به بسته بندی خوراکیاست تا موقع اسباب کشی فعلا روال همینه .

متأسفانه دو هفته پیش خیلی ناگهانی دایی جونم براثر تصادف به رحمت خدا رفتن بااینکه از لحاظ روحی اصلا آمادگی پذیرش همچین اتفاق پر غم و غصه ای رو نداشتیم ولی خداروشکر به لطف مینیمالی خونه کاملا آماده برای پذیرش مهمان بود .

وچون ما حالمون خوب نبود بستگان زحمت کشیدن بساط چایی و پذیرایی رو تدارک دیدن همه چیز در دسترس و تر و تمیز داخل کابینت ها آماده بود ، بااینکه مراسم سنگینی بود هیچ ریخت و پاش و بهم ریختگی نبود که بنظرم یه نعمت بزرگی بود بالاخره گریه و عزاداری بدن رو‌خسته میکنه اگه شلوغی و شلختگی خونه بعد از مراسم هم اضافه میشد واویلا 🤦🏻‍♀

ان شاء الله که همیشه تو خونه هاتون مراسم شادی و خیر باشه و عزیزانتون طول عمر با عزتی داشته باشن. 

اگه امکانش هست برای صبوری خانواده و مادرم دعا کنید ممنونم🙏

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

اینم از پیج طراحان لباس یاد گرفتماگه دو طرف شال به عقب هدایت کنید استایل مرتب تری داریدوسط جهیزیه بح ...

من حدود یک سال میشه همینجوری شال میپوشم و ب نظرم قشنگتر و شیک تره اینجوری✅

سلام دوستای عزیز خروجی های این چند وقته اخیرم فقط مربوط به بسته بندی خوراکیاست تا موقع اسباب کشی فع ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم.

براتون ارزوی صبر تو این روزها دارم

شادی صدام کنید

امشب تمام لوازم بالشت ها رواماده کردم کاور زیرجدیددوختم براشون روبالشتی جدیدمگرفتم  فردا ببرم برای پرکردنشون فقط ی تشکم دارم بازکردم هم کاورزیروروتشکی عوض بشن هم بزنه پرترش کنه داخل بالشت هام پنبه والیاف جدیدگرفتم که کاملا بالشتاهای خودمون ومهمان نوبشن به مرورخالی شدن بعدسالها 

اینا که برن کلی حجم بالا ازدستم خارج میشن توکیسه های بزرگ ببینم ذهنم خلوت میشه

دوستان یک مقدارپشم شیشه ازاین متری ها دارم چی میشه باهاش درست کرد؟؟؟ 

سلام دوستای عزیز خروجی های این چند وقته اخیرم فقط مربوط به بسته بندی خوراکیاست تا موقع اسباب کشی فع ...

روحشون شاد 

خروجی

مقداری لباس و دو جفت کفش همسر و پسر بزرگم اهدا شد 

به مرور در این موارد ورودی خواهیم داشت اما خرید هیجانی نداریم

ققنوس

خدا بهتون صبر بده عزیزم🖤 خدا همه رفتگان و بیامرزه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
امشب تمام لوازم بالشت ها رواماده کردم کاور زیرجدیددوختم براشون روبالشتی جدیدمگرفتم فردا ببرم برای پ ...

فکر کنم دستگیره و دمکنی و نمگیر

یه سوالی به ذهنم رسید که به نظرم به بحث ما مربوطه... 

شما هم رسم دارید وقتی یک عزیزی فوت میکنه تا چهلم لباس ها و وسایلشو بذارید خروجی؟