2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1736976 بازدید | 44690 پست
سلام دوستای عزیزمیخام برم برای خرید جهیزیه ظرف و ظروف و وسایل برقی . میشه راهنماییم کنید ؟ چه وسایل ...

عزیزم تو زندگی ما

آب میوه گیری

مخلوط کن

همزن 

اتو

جاروبرقی

بیشترین استفاده داره

پلوپز 

بخارشو

چرخ گوشت

قهوه ساز

کمترین  استفاده داره

مولینکس برای گردوی فسنجون استفاده می کنم

سبزی خرد کن ده سال دوبار استفاده کردم.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزمیخام برم برای خرید جهیزیه ظرف و ظروف و وسایل برقی . میشه راهنماییم کنید ؟ چه وسایل ...

سلام 

استفاده از لوازم برقی در هر خانه ای متفاوته

بنده از لباسشویی ، ظرفشویی ،فر ،جارو عصایی ، غذاساز و چایساز خیلی استفاده میکنم 

قبلا میگفتن هر آنچه در منزل پدری مصرف می‌شده در منزل خودتون مصرف خواهید کرد که بنظر من حرف درستی نیست 

مادر من خیلی با فر کار نمی‌کردن اما هر سه دخترشون حداقل روزی یکبار فر روشن میکنن 

برای ظروف هم با خودتون هم نظر هستم به تعداد مهمان های احتمالی ظرف بگیرید اما بصورت سرویس نخرید یا اگر خریدید نهایت یک ست از ظروف رو بصورت سرویس بردارید

سرویس تکه های غیر کاربردی داره جز شلوغی هیچ کاربردی ندارن

ققنوس
سلام استفاده از لوازم برقی در هر خانه ای متفاوتهبنده از لباسشویی ، ظرفشویی ،فر ،جارو عصایی ، غذاساز ...

یخچال و لباسشویی رو گرفتم . و الان میخام جارو برقی و فر و غذاسازهمه کاره بگیرم که بتونم باهاش آبمیوه یا شیرموز و.. درست کنم فقط تجربه ندارم خاستم از خانمهای اینجا بپرسم تو زندگی‌روز مره چه وسایل های برقی ای لازمه؟ . ظرف و ظروف هم میخام طرح گل آبی بگیرم بر اساس نیازم. 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اوف فردا نوبت اتاق خواب درهای کمد دیواری باز کردم نشستم دارم نگاه می کنم خیلی زود شلوغ میشه زودم مرتب میشه

وکشوهای اتاق خوابم که به خاطر دخترم خالی ان نمی دونم این شرایط تا کی ادامه داره

شادی صدام کنید

کلی به که باید تبدیل بشه مربای به مدلی که همسرم دوس داره😔

برای خودم دو سه تا به درست می کنم چون فصل اش

یه ظرف به هم هفته پیش سوغاتی داشتیم که دادم مادرم داد به کسی

خداروشکر برای وفور نعمت البته.

شادی صدام کنید
یخچال و لباسشویی رو گرفتم . و الان میخام جارو برقی و فر و غذاسازهمه کاره بگیرم که بتونم باهاش آبمیوه ...

عزیزم یه چیزی راجب وسایل برقی شنیدم بهت میگم که موندگاری وسایل بالا بره

شنیدم که وسایل برقی رو به صورت تک بخری خیلی بهتره مثلا مخلوط کن تک. اسیاب تک و... اینجوری به موتور فشار نمیاد

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

دیشب جشن داشتیم و اولین جشن بعد از اشنایی با روش مینیمالیسم بود. خداروشکر  موقع اماده شدن وقت کم نیوردم و بعد از اماده شدن در حد یک دقیقه تمام وسایلام و گذاشتم سرجاشون (قبلا همینجوری میموند وقتی برمیگشتیم با خستگی باید اونا رو جمع میکردم)  

میدونستم چه لباس هایی میخوام بپوشم ولی اشتباه کردم همه چی رو از قبل اماده نکردم گردنبندم و مهم تر از اون نوار بهداشتی رو یادم رفت بردارم 😑خداروشکر بخیر گذشت

از این به بعد یک روز جلو تر تمام وسایلی که نیاز دارم و جمع میکنم که چیزی یادم نره

یه پیشنهاد دارم.... حالا که حجم خروجی هاتون کم شده میشه راجب جهیزیه و نکاتش بیشتر حرف بزنید؟ به درد دخترای گروه میخوره 😁

عزیزم یه چیزی راجب وسایل برقی شنیدم بهت میگم که موندگاری وسایل بالا برهشنیدم که وسایل برقی رو به صور ...

درسته عزیزم

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

درباره جهیزیه 

بنظرم یه مدل چینی خریده بشه به نسبت تعداد مهمون هایی که قراره بیاد یک سرویس ۶ نفره برای دم دستی شون

لوازم برقی واقعا میدونن استفاده میکنن بخرن برحسب نیازشون چون همه میخرن دلیل نمیشه ماهم بخریم 

چیزی که حس میکنم توجهزیه زیاد میخرن چند مدل قابلمه واقعا نیاز نیست یک مدل بگیرید بس میشه نگید خراب میشه خراب شد باز میخرید بهترین وسیله هارو براخودتون هم استفاده کنید وابکش ولگن استیل بخرید وپلاستیک نگیرید حتی برا مصرف خودتون 

ولیوان استکان بنظرم جنس خوب وکم بگیرید واقعا نیاز نیست چند مدل داشته باشید یک مدل شیک وباکیفیت بخرید 

وهرچه که میخرید سعی کنید طرحی بگیرید که دلتونو نزنه وهمیشه قشنگی خودشو داشته باشه که نخواید هی عوض کنید 

ورودی ریمل برای خودم✨قبلی خشک شده بود رفت خروجی

چندوقت پیش راجب ظرف دیزی گفتم،،کوچیکه رو که همون موقع گذاشتم خروجی،بزرگه هم امروز دیدم ترک داشت،شنیده وبدم ظروف سفالی که ترک خورد نباید برای غذا استفاده کرد..زیرشو سوراخ کردم بشه گلدون.درش هم گذاشتم خروجی✅

ی قابلمه هم که خط و خش افتاده رفت خروجی✅