2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737188 بازدید | 44691 پست
وقتی توی دیوار آگهی میشهیعنی در معرض دید عموم قرار میگیرهبه نظرتون مشکلی داره که عکسشو بذاریم؟🤔

میگم یه وقت گداشتیم تو سایت و داریم تحلیل میکنیم نره ازمون شکایت کنه یکی یکیمونو بکشن پلیس فتا 

بعد اونجا با هم آشنا بشیم 🤣🤣🤣

ببخشید اولش جدی بود تهش جوک شد 

دارم بلند بلند میخندم 

❌لایک❌
چه خوب،منم پتو و دسک و لحافم رو دوسال پیش رد کردم،ولی لباسها از چشمم دور مونده بود،الان موقع جابه جا ...

آفرین 

کلا اثاث کشی وقت مناسبیه برای پیدا کردن خروجی هایی که قبلا فکر میکردیم نیازمونه

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کل برنامه های امروزمو تا شب نوشتم 

هی انجام میدم و تیک میزنم 

یه انرژی عجیبی تو این نوشتن هست 

هرجا که تمیز میکنم در عین حال به دید پاکسازی هم بهش نگه میندازم 

❌لایک❌

سلام ..امروز هوای شهر ما دیگ حسابی سرد شده ...

رفتم لباسای این فصلو بررسی کردم  که ببینم چیا هستن ..برا خودم که سری قبل گفتم یه پالتو مجلسی طور دارم ..امروز پوشیدم ..دیدم برام تنگ شده ..من چقدر پارچه و رنگشو دوست داشتم اما حیف برام تنگه و دیگ خوش استیل نیست .باخودم گفتم سر فرصت نگا کنم ببینم اگ جا داره بدم خیاط باز کنه اگ نه بذارم خروجی حتما تو این فصل سرد بدرد میخوره برا کسی که نیازمنده ..

از بین بارونی و مانتو مخمل پاییزه ..بارونی رو نگه داشتم و مانتو رو پس دادم ولی بجاش یه مدل دیگه عبا پاییزه گرفتم .. اگه پالتو  بالایی رو بدم بره این میشه جایگزین اون و میشه گفت خرید اضافی نبوده ..

عزیزم سنگ کلیه اس؟ دختر خاله من سنگ کلیه داشت و خودش خبر نداشت . بعد یه سری ترب گرفت خورد . بعد درد ...

مرسی عزیزم درسته اینم شنیدم فقط به شدت نفاخه😅

ولی مجبور بمونم استفاده میکنم

پارسال ۴تا داشتم با آب‌گرفتن و خوردن کلم‌سنگی تا ۱۴ماه دیگه اصلا درد نداشتم و ندونستمم کی دفع شده،ولی امسال هنوز موفق نشدم پیدا کنم

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚
سلام ورودی با ارزش امروزم خبر قبولی دخترم از پزشکی شهر ساری😍گفتم به دوستانم بگم خوشحال میشین😘😘

الحمدلله خدارو صد هزار مرتبه شکر خواهر منم دندانپزشکی ارومیه قبول شده ان شاء الله همگی موفق باشن ❤️

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام دوستای عزیزمیخام برم برای خرید جهیزیه ظرف و ظروف و وسایل برقی . میشه راهنماییم کنید ؟ چه وسایل برقی مثل (ابمیوه گیر و فرو… لازم میشه تو زندگی روزمره؟) میخام تعداد 20 تا 30 نفر بشقاب و لیوان و قاشق و چنگال و.. بگیرم و جا میوه ای و مرغخوری و دیس.. 

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

https://t.me/+BGv3p-0VE0cyNDBk

گروه تلگرام مون ☝🏻☝🏻

https://ig.me/j/AbaeLiEiIH_qcAbv/

لینک گروه اینستاگرام مون ☝🏻☝🏻

نتونستید وارد شوید آیدی تلگرام من 👇🏻👇🏻

Lenda_moon

دین من انسانیت