2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737189 بازدید | 44691 پست
سلام ورودی با ارزش امروزم خبر قبولی دخترم از پزشکی شهر ساری😍گفتم به دوستانم بگم خوشحال میشین😘😘

تبریک میگم عزیزم. خداروشکر دانشگاه خوب و شهر خوبی قبول شد، خیالتون راحت شد. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ورودی با ارزش امروزم خبر قبولی دخترم از پزشکی شهر ساری😍گفتم به دوستانم بگم خوشحال میشین😘😘

مبارک باشه امیدوارم همیشه بهترین ها نصیبش بشه 

ممنون از به اشتراک گذاری حس خوبتون که با پیامتون به بنده منتقل شد🫂

ققنوس
منم این اخلاق بدو(از نظرخودم بده و اذیت میشم) از بچگی داشتم و دارم ولی تو ترکمهرچی خوشم میومد دوتا م ...

من کلا ترک کردم 

حتی شده بود از یک وسیله ای استفاده کردم خوشم اومده دفعه بعد دو تا ازش خریدم پشیمون شدم😶😂😂

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
دقیقا زدی به هدف چ قشنگ بیان کردی

ماشالا خونه الانتونم بزرگه تنها بدیش همون اسانسور نداشتنه اگه بتونید تو محل خودتون یه خونه با اسانسور بگیرید بهتره 

گزارشمو اینجا مینویسم

خروجی امروز🗑

یدونه رنگ مو تموم شد

کوکتل پا رو استفاده کردم بد نبود به نظرم از اوناست که باید چند بار استفاده کرد تا قشنگ تاثیر بذاره پس بعدا یدونه دیگه هم میخرم 

منم این اخلاق بدو(از نظرخودم بده و اذیت میشم) از بچگی داشتم و دارم ولی تو ترکمهرچی خوشم میومد دوتا م ...

من این عادت رو دارم 

مشکلی هم باهاش ندارم 

مثلا یه مارک پنکک اگه «جنس خوبی» باشه و تو شهر خودن نباشه موقع خرید دوتا میگیرم 

دوتا بلوز

دوتا شلوار تو خونه ای 

و... 

هر دو هم استفاده میکنم 

ولی یه چیزهاییم دوتا نمیگیرم 

مثل کفش 

چون کفشامو جنس خوب میگیرم و تا سالها دارم 

اینکه یه کفش نو رو سالها نگه دارم، نمیتونم 

❌لایک❌

ماشالا الهی شکر😍😍😍😍

[QUOTE=356526254]سلام ورودی با ارزش امروزم خبر قبولی دخترم از پزشکی شهر ساری😍گفتم به دوستانم بگم خوشحال میشین😘😘[/QUOTE

سلام عزیزم 

تبریک میگم بهتون 🥰🥰🥰🥰

یکی از بهترین خبرهایی بود که بهمون دادید 

واقعا خداقوت 😘😘😘😘

❌لایک❌
ممنون از تبریکات دوستان راستش شهر ساری با ما حدود۷ساعت فاصله داره نمیدونم چطور شهری هس البته برای مس ...

من ساری زیاد رفتم 

یک دوست مهربانی هم دارم ساکن ساری هستن 

بسیار مردم مهربان و خونگرمی داره. مطمئن باشید یه دخترتون سخت نمیگذره

ققنوس
ممنون از تبریکات دوستان راستش شهر ساری با ما حدود۷ساعت فاصله داره نمیدونم چطور شهری هس البته برای مس ...

عزمزمه مبارک باشه نگران نباش شهر های شمال برلی دانشجوها خیلی خوب هستن..