2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737727 بازدید | 44694 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چدنای سرتاسری تمیزکردنش سخته برای وقتی که بخوای عمقی تمیزش کنی. برای من که توتشت جانمیشه. منظورت ...

چدن های من عالی هستند. با کمی خیس خوردن راحت تمیز میشن. توی سینک تمیز میکنم . قبلا چقدر شوینده میخریدم. الان تازه یاد گرفتم و راحت با همون مایع ظرفشویی تمیز میشن . ولی خدایی سنگین هستند 

بله. همونها منظورمه . 

دوستان کسی تجربه استفاده داره لطفا بیان کنه. ممنونم  

یه ادوکلن که دوسش نداشتیم بالاخره از خونه خارج شد و رفت خونه خواهرهمسرم 😮‍💨

موجودی ادوکلن هامون فقط یه دونه ست برای همسرجان

منو پسر مدرسه ایم عطرهای طبیعی داریم 

آخرین ورق قرص آهنمم تموم شد، کلا بعد از سه ماه قرص آهن خوردن دیگه نمیخورم

فعلا با داروهای گیاهی پیش میرم تا اونهام تموم بشه بعد برم یه آزمایش بدم 

دوتا دونه دیگه کپسول مولتی ویتامینمم مونده اونام تا فرداشب بخورم دیگه ویتامینامم تموم میشه و جایگزین نمیشه 

یه نمونه شربت گیاهی دارم مثل ویتامین عمل میکنه و سرحالم میکنه دارم اونم روزی یه قاشق میخورم تا تموم بشه(البته روزی سه قاشق باید بخورم، ولی چون میونه خوبی با شربت ندارم یواش یواش پیش میرم🥴) 

خواهر همسرم به جای اون ادوکلن میخواست یه پارچه بهم بده که پسندم نبود گفتم لباس دارم و نیاز ندارم 😊

از یه ورودی غیرضرور جلوگیری شد💪🏻

❌لایک❌
یه ادوکلن که دوسش نداشتیم بالاخره از خونه خارج شد و رفت خونه خواهرهمسرم 😮‍💨موجودی ادوکلن هامون فقط ...

لذت بردم از پیامتون

چون لایک ممنوع زدید لایک نکردم و ریپلای زدم 

خروجی

شلوار راحتی و یک جفت جوراب  پسر بزرگم

ورودی ندارم چون از هر دو مورد به اندازه نیازش داره 

ققنوس

چهارشنبه ..خروجی ها رو دادم نیازمند 

یسری هارو گفته بودم که خروجی هستن اما خب جمع کرده بودم یجاذبدم 

سه  تا از بلوزای همسر بنابه خواست خودش ..یکیش تنگ شده براش ..یکیش دیگ پسندش نیس ..یکیش تو قسمت یقه یکم پوسیدگی داشت 

دوجفت کفش ..یکیش فقط دوبار استفاده کرده بود و گفت سلیقه نیس و اون یکی براش جایگزین خریده بود رفت خروجی ..دو هست از لباس آستین بلند دخترم که برا پارسالش بود دیگ اندازش نبود .‌‌بلوز بافت دیدم براش کوتاه شده و یه جفت  کفش پسرم با اینک نو بود ولی می‌گفت پامو اذیت می‌کنه  

شلواری که قبلا گفتم تنگ شده بود نگا کردم دیدم جا ندارد که بشکافم و اینا.. اونم رفت خروجی ..

ورودی زیاد داشتیم برا پاییز ..قبل پاییز فقط تو برنامه خرید پافرو بارانی بود .اما تو این مدت بیست روز برا خودم دوتا شلوار گرفتم دوتا بارونی که یکیشون همسرم گفت دوتاشون مدلش مث همه مخمل رو بردم پس دادم ولی چون تو رودوایستی با مغازه داره هستم باید بجاش حتما جنس بردارم ..

دوتا مقنعه اونو مجبورم دیگ مقنعه هام پرز داده بودن 

دوتا شومیز که قبلا گفتم یکیش تابستونی بود و قیمت مناسب و البته نیازم میشه 

نمیدونم یجور عذاب وجدان گرفتم برا ورودی های که هرچند نیاازه ولی یجورایی زیادن ..من بخاطر تغییر سایز طی دوسال گذشته خروجی و به تبع اون ورودی زیاد داشتم 

...الان برا پاییز یه شکت یه بارونی یه مانتو کتی  سوییت یه کت کوتاه فوتر دارم یعنی چهارتا آیتم ..حس میکنم برا مینیمالیست زیاده این موارد 

برا زمستون یه کاپشن و یه پالتو و یه پالتو مجلسی  دارم 

یه کمی خلال پسته و کره و گلاب تو خونه داشتیم که مصرفی نداشت فعلا. (پسر بزرگام که بودن مصرف کره مربامون بیشتر بود ولی الان دیگه کسی نمیخوره، بنابراین این دوتا ورودی رو فعلا متوقف کردیم) 

دوتا فنجون کوچیک نرمه برنج خیس کردم و با اقلام بالا و کمی مخلفات دیگه شله زرد برای خیرات درست کردم 

حدود 20تا کاسه و قاشق کوچیک یه بار مصرف از نذری سری های قبل مونده بود 

همه رو پر کردم و گذاشتم شب که میریم دور دور، پخش کنیم

خلال پسته 

کره

گلاب

کاسه و قاشق یه بار مصرفمون صفر شد. 

فعلا نیازی به خرید و جایگزینش نداریم 

اینم از خروجی های خوراکی👌🏻

❌لایک❌

عصری رفتم بیرون برای کوچولوم یه سویشرت و یه شلوار تو خونه ای خریدم 

از لباسهای گرم، فقط یه کاپشن داره که الان هنوز اینجا در این حد سرد نیست 

بابلوز استین کوتاه هم شب یا صبح زود نمیشه بیرون رفت