2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست

امروز یه ورودی داشتم 

کلاه برا دخترم 

چون دیگ پارسالی براش کوچک شده ..

باید برا بچه ها لباس آستین بلند بخرم ..برا هرکدام دو دست خریدم ولی کمه باید یه روز سر فرصت برم بخرم ..البته خرید فقط برا لباس خونه هست نه بیرونی 

با سلام .. نظرمو تو ی پست میگم که چند تا ریپلای نزنم در مورد انتخاب سفید و چوب انتخاب من صد البته چو ...

عزیزم چه اشکال داره وقتی اتاق داشته باشید مهمان شب خواب هم داشته باشید خیلی هم عالی تخت برای استفاده مهمان در نظر بگیرید من این به حساب حسن سلیقه میزبان می ذارم.

کاش یه تاپیک مجزا بود برای امور خانه داری واقعا کلی تبادل اطلاعات میشد

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه بولیزپسرم پاره شده بود رفت خروجی. یه شلوارشم داره سوراخ میشه تاچندروزدیگه میره خروجی یه شلوارجین ذغالیشم یکم پاره شده گذاشتم یکی دوبارتوحیاط بپوشه تا بیشترپاره شه وبره خروجی. بااین حساب لباسای زمستونیش دودست مهمونی که عیدبراش جنس خوب گرفتم وسالم ونوعه ودودست خانگیه. فعلا براش نمیخرم  تاببینم بااین دودست خونگی میتونیم بگذرونیم یانه

لطفالایک نکنین. 

یه بولیزپسرم پاره شده بود رفت خروجی. یه شلوارشم داره سوراخ میشه تاچندروزدیگه میره خروجی یه شلوارجین ذغالیشم یکم پاره شده گذاشتم یکی دوبارتوحیاط بپوشه تا بیشترپاره شه وبره خروجی. بااین حساب لباسای زمستونیش دودست مهمونی که عیدبراش جنس خوب گرفتم وسالم ونوعه ودودست خانگیه. فعلا براش نمیخرم  تاببینم بااین دودست خونگی میتونیم بگذرونیم یانه

لطفالایک نکنین. 
یه بولیزپسرم پاره شده بود رفت خروجی. یه شلوارشم داره سوراخ میشه تاچندروزدیگه میره خروجی یه شلوارجین ...

من تابستون رو با سه ست خونگی  راضی بودم برا بچه ها 

اما حس میکنم برا زمستون نمیشه ..برا همین چهارتا رو در نظر گرفتم البته که فعلا عرکدوم دوتا ست دارن ولی در نظر دارم سر فرصت دوستم بخرم ..البته منطقه ما سردسیره و دیگ نمیشه اون آستین کوتاهی تابستونی رو پوشوند و باید آستین بلند بخرم  

سلام

صبح پاییزیتون بخیر ✨

مدتی بود لباسشویی صدا میکرد

از طرف نمایندگی اومدن و دوتا عیب بزرگ پیدا کردن

و گفتن پنج تومن خرجش میشه😶

و چون فعلا شرایط مالیش رو نداشتیم

با یه مینی واش دو سه ماه رو گذروندیم🧼

تجربه جالبی بود، آب کشیدن لباس ها با دست😅

اما چون هوا داره سرد میشه

ولباس ها دیرتر خشک میشه باید لباسشویی رو تعمیر میکردیم

یکی از اقوام یه تعمیرکار منصف رو معرفی کردن

ایشون اومدن و گفتن لباسشویی عالی عمل میکنه

هیچ مشکلی نداره🙄

فقط تسمه ش کمی پاره شده که صدا تولید میکنه

و با ۱۵۰ تومن لباسشویی ما تعمیر شد😎

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨

این اتفاق یه مزیتی که داشت 

خونه تکونی آشپزخونه بود

موکت جمع و شسته شد✨

کشوهای کابینت هارو بیرون آوردیم

و عمقی تمیز شد✨

زیر لباسشویی کلی خاک جمع شده بود🥴

قبلا از این دست اتفاقا ناراحت میشدم

ولی الان کلی خوشحال شدم که موجب شد

آشپزخونه رو عمقی تمیز و پاکسازی کنم🧹

امشب میام و گزارش خروجی های آشپزخونه رو میدم 😍🤭

هرچه با هرکه کنی، برتو همان میگذرد🌱✨

سلام به همگی 

اینجا کسی از اصفهان یا خمینی شهر هست؟؟

ما یه گروه زدیم وسایل و لباس و یا هرچیز بدردبخور که نمی‌خواهیم رو میزاریم توی گروه و به افرادی که نیاز دارند میدیم

اکثر وسایلی که تا الان اهدا شده نو و سالم بودند 

اگه کسی هست از خمینی شهر بیاد به جمعمون اضافه بشه  

اسم دقیقش رو درست گفتین. باچدن. البته چدن هاش سیاهن

اینجا گاز شیشه ای مشکی دارم که تقریبا نه ساله دارمش.  چون اونموقع بچه کوچیک داشتم با چدن های ایمن خریدم . مثل گازهای معمولی چدن سرتاسر داره . مارک مسترپلاس.

خونه خودم الان استیل نصب شده

ولی عجیب دلم بدون چدن میخواد تمیز کردنش خیلی راحته .

من تابستون رو با سه ست خونگی راضی بودم برا بچه ها اما حس میکنم برا زمستون نمیشه ..برا همین چهارتا ر ...

فعلاتاوقتی که بشه باهمینامیگذرونیم. بعدکه رفتم مرکزاستان میخرم. تواین شهرستانی که هستم لباس خوب گیرنمیاد. 

ماهم سردسیریم ودو هفته ای هست که استین بلندمیپوشن بچها

لطفالایک نکنین. 
اینجا گاز شیشه ای مشکی دارم که تقریبا نه ساله دارمش. چون اونموقع بچه کوچیک داشتم با چدن های ایمن خر ...

این چدنای سرتاسری تمیزکردنش سخته برای وقتی که بخوای عمقی تمیزش کنی. برای من که توتشت جانمیشه. منظورتون ازبدون چدنا همون حرارتی هاس که اززیرشیشه حرارت میدن؟ 

لطفالایک نکنین. 
سلامصبح پاییزیتون بخیر ✨مدتی بود لباسشویی صدا میکرداز طرف نمایندگی اومدن و دوتا عیب بزرگ پیدا کردنو ...

حروم خورا😑

شماره اون اقاهه رو حتما نگه دارید تو این زمونه ادم منصف کم پیدا میشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلام به همگی اینجا کسی از اصفهان یا خمینی شهر هست؟؟ما یه گروه زدیم وسایل و لباس و یا هرچیز بدردبخور ...

خدا خیرتون بده چه کار قشنگی😍

یادمه خیلی وقت پیش دیوار مهربانی میخواستن بذارن یا گذاشته بودن نمیدونم چیشد😶بجای اینکه وسایلامون و بذاریم کنار زباله بذاریم کنار دیوار مهربانی بهتره

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را