2777
2789

خانما مادر بزرگم فوت شده و خانواده شوهرم رسم دارن کسی فوت میشه میبرنش به سلیقه خود ش براش لباس میخرن سیاهی در میارن برای چهلم،مثلا پدر شوهره خواهر شوهرم که فوت شد من بردمش برای خودش و شوهرش و پسرش کادو های سنگین گرفتم 

من دو تا خواهرم شوهر دارم،با کوچیک شدیداً قهرم ،

چون شوهرش چند سال مزاحمم میشد من بهش نگفتم خطم عوض کردم بلاک کردم به مادر شوهرم گفتم تا آخرش مجبور شدم به شوهرم بگم 

اونم زنگ زد به شوهرم گفت زنت ج ن ده است خرابه دروغ میگه میخواد خواهر برادری مارو خراب کنه ،شوهرم گفته میخواسم‌ازش پول قرض کنم🥴

بعد دید شوهرم گفت من خونه بودم شوهرت زنگ زده شروع کرد چرت و پرت و دروغ که زنت پشتت به اینو اون حرف میزنه(کاملا به دروغ )و....خلاصه سر این چیزا قهزیم شدید طوری که ما سفر زیارتی رفتیم نیومد دیدنی و مادر بزرگم فوت شد تسلیت نگفت منو تو خیابون میبینه راهش کج می‌کنه و...

خلاصه حالا چهلم مادر بزرگم نزدیکه مادر شوهرم هی زنگ پشت زنک بریم خرید کنیم برای مشکیت

خلاصه خواهر شوهر بزرگم با من تماس گرفت بیا بریم بازار.خریذ کن ،مادر شوهرم هزار باز زنگ زد که بیا و....

ما تا رفتیم خواهر شوهرم گفت برای دخترت هم بردار کن فکر کردم چون من برای کل خانوادش خریدم اونم میخواد بخره گفتم نه اصلا زیاد میشه رسم‌های الکی هست و ...خلاصه من هر چیزی پسند کردم این یه ایراد گذاشت ،اخرش گفت اون کاپشن که خزیده بودی ما پولش رو میدم کاپشن رو ۲/۵۰۰ خزیده بودم ،گقتم باشه

بعد باز توراه برگشت مادرش گفت چیزی نخریدی که،خواهرشوهرم گفت پول کاپشن میدیم حتی میخواست ازم شماره کارت بگیره ندادم تو خیابون،

یه هفته گذشت تا امروز که زنک زد به زور شماره کارت گرفت ۳ملسون زد به حساب ،من زنگ زدم تشکر کنم گفتم چقدر زیاد،گفت خودم و مامانم و خواهر کوچیکه(همون که دعوا کرده بودیم،و حتی یه زنگ نزد بهم تسلیت بگه و...)گفتم نه من پول اونو نمی‌خوام داد زد برای داداشش داده نه تو،ما هم می‌خواستیم مامانم برای تو بخره من برای بچه ،خواهرم برای داداشم🙄پول خواهرم پس بده بزنم به داداشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه تومن زو‌ پس دادم بازم نوشتم عزیزم من قصد بی احترامی ندارم اون بهم فحش داده حتی یه زنگ نزده تسلیت بگه ،تو‌خیابون روش‌میکنه اونور و...

بعد زنگ زده شوهرم رو پر کرده،ازه زنت پول رو برگردونده،نذاتشه ما برات لباس بخریم و...

شوهرم هم اومد منو زد (دو روزه بچه سقط کردم)می‌خوام جمع کنم برم خونه بابام ،دخترم کلاس دوم هست نگرانشم خونه بابام هم دوره نمیتونم بخاطر مدرسه دخترم رو ببرم،مومدم چه خاکی تو سرم کنم,ولی فردا زنگ میزنم به مادر شوهرم،میگم ازتون توقع نداشتم

من سردرنیوردم ولی ولش کن مجبور نیستی حتما باش رابطه بزاری

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بخاطر خواهرشوهر   مادرشوهرت خونه  ات رو ترک نکن

این کارا قبح جدا بودنتون رو میندازه

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
اینم بگم شوهرم هی منو زد پولو بده اونا میخواستن واسه منو بچه خرید کنن تو نذاشتی😐پول کاپشن هم بده به ...

بچسب ب زندگیت و یکم سیاست داشته باش زندگیتو جمع کن نذار حرف خارشوهر و مادرشوهر بینتون جدایی بندازه . کار شمام بد بوده خب داده ک داده چرا میگی نه نمیخام اونا میخاستن عکسالعمل تورو ببینن ک دیدن جدای از این دعواتونو دیدن