2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738520 بازدید | 44697 پست

چون حرف کشو اشپزخونه شد من مال خودمون و میگم چیا توشه شما هم خواستین بگین جهت ایده.

ما شیش تا کشو داریم

1 داخلش ماکارونی و لازانیا و بسته حبوباته

2 داخلش وسایل بهداشتی مثل مسواک نو. صابون. رنگ مو. دستکش یکبار مصرف و.... 

3.داخلش وسایل متفرقه اس مثل روزنامه قیچی  چندتا لامپ و... 

4.داخلش دیس برنج. کارد و چنگال. نمکدون قاشق و چنگال های اضافه ( اینا وسایل مهمونی هستن که دیر به دیر استفاده میشه)  

5.داخلش قاشق و چنگال و کفگیر و چاقو و..... دو تا سفره روزانه مون. نایلون فریزر 

6.داخلش دم کنی ها. دستمال ها. سفره های مهمان  هست

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله موافقمبا چادر اگر بخوای شیک باشی انتخاب هات خیلی محدود میشنالبته کفش اسپورتی که جنسش خوب باشه تا ...

معمولابخاطر همین محدودیت انتخابم اسپرت چرم میگیرم. حالاسال بعد وقت بیشتری میزارم وبیشترمیگردم تااسپورت بهتری پیداکنم

لطفالایک نکنین. 

امروز بخاری هارو گذاشتم (همسرم رفتن سفر کاری بخاطر همین تنها گذاشتم)

چون بخاری ها تو کمد دیواری بودن،وسیله های کمد دیواری و کلا خالی کردم تمیز کردم دیوار ها و کفشو،دوباره چیدم

وسایل کمد دیواری:

ی سمت تا بالا لحاف تشک و بالش ها

بند رخت

میز اتو(شاید سالی ۲بار استفادش کنم کلا)

لگن بزرگ و دوتا چهار پایه

چرخ خیاطی و اتو

جارو برقی

دوتا میل باستانی

چهارپایه میز توالتم گذاشتم تو کمد دیواری چون استفادش نمیکنم

کشو های آشپزخانه سه تا دارم

اولی دوتا نظم دهنده چوبی توش بود که فعلا خارج کردم و ابزار و کف گیر و ملاقه رو همینجوری چیدم بهتر شد. چهارتا کف گیر. دوتا ملاقه گرد. دوتا ملاقه کشیده.سه تا چاقوی بزرگ و کاتر پیتزا و .... چون نظم دهنده ها فقط سایز قاشق و چنگال بودند . 

دومی سفره یک متری مهمان و سفره پنج متری مهمان و پلاستیک فریزر و یک سفره یکبار مصرف و یک دستگیره

سومی. پنج تا شیشه ادویه که خالی هستند . هرکدوم که خالی میشه اینجا میزارم که آمارشون رو بهتر داشته باشم که آیا دوباره استفاده میشه یانه ؟ نایسر دایسر و ابزارهاش.  

کشو های آشپزخانه سه تا دارماولی دوتا نظم دهنده چوبی توش بود که فعلا خارج کردم و ابزار و کف گیر و ملا ...

تمامی قاشق و چنگال ها و چاقو ها داخل کمد غذاخوری هستند که نزدیکترین نقطه به پذیرایی هست. و فقط مصرفی مهمان هستند. 

برای خودمون هم از چنگال و قاشق چهار عدد توی جاقاشقی سینک داریم. دوتا چاقوی همه کاره 😄 و کف گیر و ملاقه و چهارتا قاشق کوچیک در دوسایز 

من تو آشپزخونه فقط سه تا کشو دارم اونم کوچیک

کشوی اول داروها

کشوی دوم قاشق های مهمان که الان برداشتم واین کشو خالی

کشوی سوم سفره رومیزی دم کنی  دستمال   نم گیر

که الان برداشتم این کشو هم خالی

شادی صدام کنید
عزیزم ی سوال بیربط با کامنت دارم؟مگه طبق قانون جدید حداقل سن بازنشستگی خانم ها نباید 55 سال باشه؟

برای معلما خانم میتونه بدون شرط سنی با ۲۵ سال سابقه درخواست بازنشستگی بده که بعدا حقوق ۲۵روز رو میگیره نه ۳۰روز رو

من چقد عاشق دبیرای ریاضیم بودم،الان این حس رو به شما پیدا کردم

عزیزمی😘حتما خودتون ریاضیتون خوب بوده .

چون معمولا بچه هایی که ریاضیشون خوب نیس از دبیر ریاضی نفرت دارن😆😆

البته تعریف از خود نباشه من با بچه ها مثل دوست رفتار میکنم چون متوسطه اول هستم و بچه ها در سن بلوغ هستن رابطه عاطفی خوبی باهام برقرار میکنن و منم عاشقشونم.وقتی وارد کلاس میشم به عنوان شغل بهش نگاه نمیکنم .به عنوان زندگی بهش نگاه میکنم و تک تک بچه ها رو مثل دخترای خودم میبینم عشق بهشون میدم و چندین برابر عشق دریافت میکنم .دلم نمیخواد هیچ وقت بازنشسته بشم ولی جون مایع گوشم تکون میخوره و سرگیجه میاد سراغم برا همین میخوام زودتر از موعدم بازنشست بشم

سلام بچه ها

امروز گفتم یه کم کمدامو مرتب کنم جا برای لباسای زمستونی و پالتو بارونی و بوت هام باز کنم خلاصه دوتا کیسه بزرگ پر خروجی داشتم دوتا کیف مجلسی که دیگه یه کم پوسیدگی داشتن یه کیف پول یه کلاه یه جعبه یه عالمه لاک و خرده ریز مونده شده خیلی کمدام مرتب شد و راه نفس کشیدن باز شد برای خونه . حواسم حتما باید به ورودی ها باشه چون قصد دارم حداقل هفتگی یا ماهی یکبار یه کیسه خروجی داشته باشم و ورودی غیر ضروری اصلا نداشته باشم.

توی اشپزخونه ماسه تاکشوی اوپن هست که اولیش یه جعبه دردار توشه که قیچی قند وقیف پلاستیکی واینجورچیزاتوشه بقیه ی کشو داروهای روزانه مثل قرص اهن ومولتی واینای پسرم وجعبه نایلون فریزر ونایلون زباله ودستکش یبارمصرف

کشوی وسطی دستگیره ها کیسه اب گرم، سفره مهمان ویبارمصرف وسلفون وکشوی پایینی  زیرسفره ای، یه وارچه برای خشک کردن سبزیجات وچندتازیرانداز درسایزهای مختلف برای بچهام برای وقتی که خوراکی میخورن

گازمم ازاین مدلای مبلیه که دوتاکشوداره کشوی بالای ادویه جات وپایینی حبوبات

سبدسیب زمینی پیازمم( ازاین ام دی افی هاس که خرید هیجانی واشتباه بود وانشالله سال بعد که میرم خونه خودم خروج میره) سه تاکشو داره اولیش خودش تقسیم بندیه قاشق وچنگال وچاقو کفگیروملاقه دم دستی توشه دومی دستمالا وسومی دم کنی هام

خیلی دوستدارم دم کنی هامو خروجی بزارم سالی دوسه باربیشتراستفادع نمیشه.دوتاسرویس دارم والان تصمیم گرفتم که یکیشونو خروجی بزارم

لطفالایک نکنین. 

من چهار تا کشو دارم 

کشو اول تو یه سبد نظم دهنده ادویه هام هستن ..تو یه سبد  دوتا دستگیره و یه دم کنی اندازه قابلمه روزمره خودم   دو  سفره پاک کن و یه زیر انداز جهت بین وعده خوردن بچه ها ..

نایلون فریزر و زیپ کیپ 

کشو دوم ..ظروف نگهدارنده ..که خیلیاش شیشه است که برا محل کار خودم و همسرم صبحانه میبرم و ظروف فریزری  و یه قیف کوچولو و یه وردنه 

کشو سوم ..دستمالای سفره و سفره و زیر انداز مهمان 

کشو چهار ..دوتا نم گیر  و دم کنی هام هستن  و یه  سلفون