2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738521 بازدید | 44697 پست
یه انتقادی که می تونم از خانه داری خودم بگیرم وقبلا اینجا گفتن اینکهمن جا گذاری وسایل تو خونه بلد نی ...

من این رو الان خوندم جواب خودمو میخوام بهش بدم:

کشوهای با ارتفاع بیشتر برای لیوان و فنجون(چون گذاشتن و برداشتنش خیلی راحت تر از کابینته)

قاشق و چنگال و ملاقه و قیچی و انبرک و ...

دستمال و سفره و نایلون و دستکش و حوله و ...

دم کنی و پیش بند و دستکش فر و منسوجات این چنینی

و یک سری خرده ریزهای متفرقه مثل کبریت

البته متاسفانه من خیلی دور شدم از خدا و بابتش خیلیم ناراحتم ولی نمیدونم چکار کنم 😔همیشه به شادی جان ...

مهتاب عزیزم پستت قدیمیه ولی من چون احساسات و درد مشترک داریم برات می نویسم 

دلیل دوریت (به قول خودت) ناراحتیت از اوناییه که به اسم خدا هر کاری کرده و می کنن و این که چرا خدا سکوت کرده

اما من با خودم میگم خدا خداست همیشه بوده و خواهد بود

این که ازش (استغفرالله) پل ساختن و وسیله برای رسیدن به اهدافشون، از بزرگی و خوبیش کم نمی کنه

من خدای خودم رو دارم با تعریف خودم و اون همیشه با من و در کنار منه

خدای من خدای آدم های خوبه از هر دین و مسلک و عقیده ای

من خدا رو تو وجود اونا می بینم نه کسانی که ازش دم می زنند

اون درون منه و برای من و همه بهترین رو مقدر کرده و میخواد

باهاش آشتی کن با هر شیوه و روشی که به دلت می چسبه

میخواد شکرگزاری باشه مدیتیشن نماز یا هر مراسم و مناسکی

باورت نمیشه من گاهی با موسیقی یه موسیقی عمیق با خدا ارتباط می گیرم

تو برو سمتش بعد کم کم همه چی درست میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی امیدوارم حالتون عالی باشه دوستان لطفاً ایده بدین چه مدل مانتو مجلسی و لباس مجلسی بخرم که حداقل یکی دوسال برام کاربرد داشته باشه؟اخه من چند سالی یکبار عروسی میرم ولی دوست دارم یه دست لباس داشته باشم برای عقد و عروسی ها که مجبور نشم توی شرایط کلی استرس بکشم و یچیز گرون بخرم چون دوتا بچه ی کوچیکم دارم برام سخته بازارگردی

پست عالی امسالی👆👆👆من هی می دیدم شادی جان می نویسن چالش هفته nالان متوجه شدم😅خیلی خوبه چون من یکم ...

قرار به 365 خروجی بود یعنی تقریبا 24 هفته ...

ولی دیدم الان راحت تر میتونم از یه سری چیزها دل بکنم و چون باردار هستم در آینده ورودی های زیادی خواهم داشت . پس ادامه میدم تا یکسال ... 52 هفته ... یا هر زمانی که بتونم. 

چون روزانه خروج میزارم و تمیزکاری میکنم وقت گیر نیست و اینجا یکجا مینویسم برای هفته ...  

امروز نوبت هال بود جارو وگردگیری شد

یه نگاهی به کمد لباسام کردم چند تکه که به دلایل مختلفی فعلا نمی پوشم گذاشتم بالای کمد دیواری تا به مرور زمان یه فکری براشون بکنم

بازم آیتم کم کاربرد تو کمد موند که سعی می کنم این پاییز وزمستون بپوشم که خروجی بشن

شادی صدام کنید
اتفاقا تنها انگیزه کارکردن منم بچه هام هستن.ولی امسال تصمیم گرفتم با ۲۵سال سابقه بازنشست بشم وفقط ول ...

عزیزم ی سوال بیربط با کامنت دارم؟

مگه طبق قانون جدید حداقل سن بازنشستگی خانم ها نباید 55 سال باشه؟

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
روزی چند تا خروجی باید باشه؟

یکشنبه یکی

دوشنبه. دوتا

سه شنبه سه تا

چهار شنبه چهارتا

پنج شنبه پنج تا. 

حالا گاهی در حین تمیزکاری ممکنه پانزده خروجی هفته رو یکجا پیدا کنم... دیگه تا پایان هفته استراحت میکنم 😄