2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738497 بازدید | 44696 پست
عزیزم منم شرایط مشابه شما داشتم سعی کن حتما شرایط به نفع خودت تغییر بدی وگرنه الان که پشیمونی بعدا پ ...

برای خریدهای ضروری خودت لیست بگیر طبق اون لیست تنها خرید کن که نظر هیجانی کسی نظر شما تحت تاثیر قرار نده.

برای اون لیستت ام به خودت زمان بده

مثلا تو لیست من روسری مشکی بود بعد از دوهفته دیدم مقنعه برام بهتره

منظورم این لیستت ام چندبار باز بینی کن

شادی صدام کنید
بعد یه مدت تقریبا طولانی اومدم گزارش بدم راستش من با اینکه کلی وسیله دور ميندازم ولی بازم حجم وسیله ...

نکات مفیدی تو پستت بود 

ممنونم عزیزم 

بیا قدمهای کوچیکی بردار 

۱_مثلا بگو من کاری به خونواده م ندارم چی میخرن 

۲_تمرین کن برای پاسخ منفی دادن به اطرافیانت برای خریدهای غیرضروری

۳_هرماه خودتو موظف کن یه تکه طلا بخری در حدی که پولی برای خرید لباس و وسایل غیر ضرور برات نمونه

۴_بیشتر تو تاپیک همراه دوستان باش،مطالب دوستان رو سعی کن از اول بخونی و نکته برداری کنی

۵_کتاب وپادکست و سرچ اینترنت برای مقوله مینیمالیست داشته باش 

.... 

خلاصه تو مسیر باش 

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باز با همه ی این ها با اینکه کلی منو مسخره کردن و تحقیر کردن ولی بازم من یواشکی تونستم هر بار که پول ...

عزیزم ۹ میلیون رقم قابل توجهی.الان کارمندا چقدر می گیرن؟

وخیلی از مشاغل دولتی وبازاری

چرا دلسرد شدی

یه چیزم بگم خانواده ات به اون شکل بودند شما برای همسر وبچه هات بانوی با تدبیری باش از خودت شروع کن شده بجنگی با ژن ات ولی این کار بکن تا بچه هات در اینده بهت افتخار کنند ومهمتر از همه خودت

شادی صدام کنید

سلام 

تاپیک مورد علاقه م 😍

ورودی سه مانتو هدیه

خروجی شلوار بیرونی و شال و مقنعه و یه شومیز هدیه دادم

یه جفت جوراب دور انداختم

بطری های پلاستیکی و کاغذ ها رفت خروجی

حدودا ۹ عدد لباس زیر ورودی😐😂 اینارو سالانه یه بار میخرم

دو عدد مانتو هم خروجی بود 

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

آره همین کارو میکنم همیشه وام خونگی میزارم که مقروض باشم که دست از سرم بردارن باور کن همین وام گرفتن منو هم مسخره میکنن من یه کارت ویواد گرفتم پول خرجی خونه رو میریختم روش که هم از اون کارت بکشم هم اینکه یه امتیاز وامی جمع کنم 

امتیازم رسید به ده میلیون و رفتم سریع طلا گرفتم نمیدونی چقدر تحقیرم کردن 

من خونه دار هستم و با توجه به اینکه درآمدی ندارم ده میلیون برای من خیییلی زیاد بود چون حدود هشت ماه براش صبر کردم امتیازش جمع بشه وقتی فهمیدن همش میگفتم بابا ثروت مند دیگه وام های میلیاردی میگیری به ما نمیگی حواست باشه چشم نخوری اینجوری رو طلا سرمایه گذاری میکنی  این حرف هارو همش با خنده و شوخی میگن ولی من خیلی قلبم میشکنه 

به خاطر همین یه مددددت اصلاااااهیچی نمیگم 

الان من حدود هفت تومن وام خونگی برام درومده  

کسی خبر نداره 

خواهرم یه مااااه همش میگه بیا ساعت هوشمند بخریم من هی دست به سر میکنم که پول ندارم خودت بخر فعلا 

هی میگه صبر میکنم تا پول وام خونگیت دستت بیاد 

باور میکنی اصلا یادم میفته احساس خفگی بهم دست میده که نمیتونم بگم نه و برای پول خودم تصمیم بگیرم 

نکات مفیدی تو پستت بود ممنونم عزیزم بیا قدمهای کوچیکی بردار ۱_مثلا بگو من کاری به خونواده م ندارم چی ...

آره همین کارو میکنم همیشه وام خونگی میزارم که مقروض باشم که دست از سرم بردارن باور کن همین وام گرفتن منو هم مسخره میکنن من یه کارت ویواد گرفتم پول خرجی خونه رو میریختم روش که هم از اون کارت بکشم هم اینکه یه امتیاز وامی جمع کنم 

امتیازم رسید به ده میلیون و رفتم سریع طلا گرفتم نمیدونی چقدر تحقیرم کردن 

من خونه دار هستم و با توجه به اینکه درآمدی ندارم ده میلیون برای من خیییلی زیاد بود چون حدود هشت ماه براش صبر کردم امتیازش جمع بشه وقتی فهمیدن همش میگفتم بابا ثروت مند دیگه وام های میلیاردی میگیری به ما نمیگی حواست باشه چشم نخوری اینجوری رو طلا سرمایه گذاری میکنی  این حرف هارو همش با خنده و شوخی میگن ولی من خیلی قلبم میشکنه 

به خاطر همین یه مددددت اصلاااااهیچی نمیگم 

الان من حدود هفت تومن وام خونگی برام درومده  

کسی خبر نداره 

خواهرم یه مااااه همش میگه بیا ساعت هوشمند بخریم من هی دست به سر میکنم که پول ندارم خودت بخر فعلا 

هی میگه صبر میکنم تا پول وام خونگیت دستت بیاد 

باور میکنی اصلا یادم میفته احساس خفگی بهم دست میده که نمیتونم بگم نه و برای پول خودم تصمیم بگیرم 

عزیزم ۹ میلیون رقم قابل توجهی.الان کارمندا چقدر می گیرن؟وخیلی از مشاغل دولتی وبازاریچرا دلسرد شدییه ...

نه من به هیچ عنوان این شکلی نیستم 

باور کن هر چیزی با شوهرم میخوایم بخریم اول کلی راجع بهش تحقیق میکنیم این که اصلا بهش احتیاج داریم یا نه 

جنس و مارکش خوبه ؟ ارزش خرید داره یا نه 

توی خونه خودم همه چی اوکی و خوبه 

ولی متاسفانه هر چند وقت یکبار توی تله خانوادم گیر میکنم و همین نه گفتن من برام دو سه میلیون آب میخوره و اون وسیله هیییچ تاثیر مثبتی توی زندگی من نداره 

باز با همه ی این ها با اینکه کلی منو مسخره کردن و تحقیر کردن ولی بازم من یواشکی تونستم هر بار که پول ...

گلم به جای اینکه اونا به شماچیزی بگن میتوتی شما ازاینکه پول رو بیخودی هدر میدن بهشون تلنگر بزنی

و بگی من پول وسه وسیه بیخود نمیدم به جاش طلا میخرم که برام سرمایه باشه

واسه کارکردن هم خودتو درگیر حرف هیچکس نکن 

بهترین نوع کار اونه که دوسش داشته باشی و با علاقه ازش پول دربیاری

اگه بچه کوچیک نداری به نظرم دوباره دنبال همون کار یا مشابه اون باش، اینکه پس انداز داشته باشی از لحاظ روانی خیلی روحیه ت رو اروم میکنه و اعتماد بنفست رو بالا میبره

برای خودت دلیلهای پس انداز رو مرور کن به لذتهاش فکر کن به اهدافت فکر کن، خودبخود ذهن ناخوداگاهت جواب برای عدم خریدهای هیجانی و غیرضرور اطرافیان پیدا میکنه و بهت میده  

❌لایک❌
ببخشید بچه ها خیلی دلم پر بود حالا گزارش خروجی هامم بدم بهتون ✅️یه تیشرت خودم کهنه شده بود ✅️یه شلوا ...

آفرین اول هرچی کهنه و به دردنخوره و اونهایی که باهاشون راحتی نیستی رو بذار خروجی

❌لایک❌
گلم به جای اینکه اونا به شماچیزی بگن میتوتی شما ازاینکه پول رو بیخودی هدر میدن بهشون تلنگر بزنیو بگی ...

زیاد بهشون گفتم فایده نداره عزیزم من دیگه بیخیالشون شدم 

چشم عزیزم ممنون که به حرفام گوش دادی 

خیلی دلم پر بود 😶

ساعت هوشمند من دارم سرکار می رفتم استفاده می کردم الان که خانه دارم چندان نیازم نمیشه واینکه اصلا یادم می ره شارژش کنم خاموش میشه ساعت ساده ترجیح میدم.

فعلا همین ساعت هوشمند دارم که خاموش تو کمدم

شادی صدام کنید

نه بابا یک روز در میون یک سطل متوسط مواد بازیافتی دارم اعم از پلاستیک کارتن فلز شیشه که البته بیشترش ظروف شیر ماست و بسته بندی مواد غذاییه ظروف یکبار مصرف و گاهی وسایلی که برای خروجی میذارم. که میذارم سطل شهرداری سه سوت میبرن چون کاملا تفکیک شده از زباله تر هست.

آره همین کارو میکنم همیشه وام خونگی میزارم که مقروض باشم که دست از سرم بردارن باور کن همین وام گرفتن ...

میدون بازی رو تغییر بده 

برو با وام خونگیت طلا بگیر وقتی گفت چرا بگو نتونستم از اون پلاک طلا دل بکنم و ساعت بخرم 

خودتو باور داشته باش

❌لایک❌
نه من به هیچ عنوان این شکلی نیستم باور کن هر چیزی با شوهرم میخوایم بخریم اول کلی راجع بهش تحقیق میکن ...

تو یه قدم جلویی گلم 

میدونی نقطه ضعفت کجاست 

رو اون کار کن 

اگه دیدی تنهایی نمیتونی برو پیش تراپیست 

اون واقـــــــعا کمکت میکنه عزیزم 

❌لایک❌