2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738783 بازدید | 44705 پست

من دو سه ساله تقریبا لیلی رو آنفالو کردم

چون محتوای بدردبخوری دیگه نمیزاره

واقعا ما چرا باید دچبرادرزاده تورو ببینیم و جذاب باشه برامون؟! 

یااینکه دیشب خونه مامانت چی شام خوردید😒

یه چیز عجیبتر اینکه چهارتا استوری مفید از چندین سال قبل داشت همونا هم پاککرده 

من استوریای قدیمشو حفظ بودم چون اززمانیکه هزارتایی بود فالوورش بودم 

اون موقعا یه روز فعال بود و یکی دوماه نبود میگفت این فضای مجازی رو دوست ندارم منو از دنیای مینیمالم دور میکنه

فالووراش التماسش میکردن برگرد استوری بزار

دوباره یهویی میومد و ناپدید میشد

ولی الان ماشالا.......

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان عزیز شماها چقد از شلوار جین استفاده میکنید؟

من تازگیا شلوار جین هام غیرقابل تحمل شدن و دوست ندارم بپوشم ، چون جلوی ورود هوا رو میگیره و اون حس زبری اش هم دوستندارم، بجاش از کرپ استفاده میکنم

مانتو جین که اصلا تحمل ندارم😨 

❌لایک❌

خروجی امروز

یه مهر شکسته

ظرفهای مادر شوهرم رو فرستادم براشون

یه گلدون خالی دادم مادر شوهرم اهل گل و گیاهه 

دو تا جزوه شوهرم گذاشتم ببره محل کار

سه تا لباس زیر پسرم براش نو خریده بودم این سه تا رفت خروجی نو ها استفاده میشه

❌️لایک❌️

دوستان عزیز شماها چقد از شلوار جین استفاده میکنید؟من تازگیا شلوار جین هام غیرقابل تحمل شدن و دوست ند ...

من خیلی وقته دیگه شلوار جین استفاده نمی‌کنم تقریباً لباسی که باهاش راحت نباشم استفاده نمی‌کنم حتی اگه مد باشه یا حتی خیلی قشنگ.

من دو سه ساله تقریبا لیلی رو آنفالو کردمچون محتوای بدردبخوری دیگه نمیزارهواقعا ما چرا باید دچبرادرزا ...

من کلا بلاگرها رو فالو نمیکنم 

گاهی اگه یه پست مفیدی ببینم ذخیره میکنم و هر از گاهی اگه وقت داشته باشم میرم تو پیجاشون ببینم مطلب مفیدی گذاشتن بخونم 

یکی از آشناهامون بلاگر شده ، حالم از صفحش بهم میخوره ، البته فالو ندارمش ، ولی خیلی بنظرم مسخره هستش که زندگیتو بریزی کف اینستاگرام ، شوهراشونم رسما دلقک میشن تو ویدیوهاشون 

درخواست لیلی دیلی طبیعیه چون چیزی که از اینستا بدست میاره تو نی نی سایت و جایی دیگه نمیتونه بدست بیا ...

آخه هیدوا جان ، کسی که به هر نحوی ، جزئیات زندگیش رو در معرض عموم قرار میده ، باید منتظر نظرات مختلف باشه 

حتی قضاوت بشه هم نباید ناراحت بشه 

مجبور نبوده بلاگر بشه 

دوستان عزیز شماها چقد از شلوار جین استفاده میکنید؟من تازگیا شلوار جین هام غیرقابل تحمل شدن و دوست ند ...

قبلا میپوشیدم ولی الان نمیتونم هرپوششی که برام تنگ و زبر باشه رو اخلاقم تاثیر منفی میذاره 🫣

❌لایک❌