2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739025 بازدید | 44705 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب رفتم خونه مامانم 

موقع برگشت یه مقدار خوراکی (زولبیا بامیه، گز کنجدی، شکلات و یه مقدار ادویه) که هیچکدوم تو خونه ما مصرف نداره رو بهم داد... 

منم داشتم پیاده میومدم خونه که تو راه همه خوراکی ها رو بخشیدم، قبل ورود به خونه هم ادویه رو دادم به همسایه و گفتم ما زیاد داریم 😇

خلاصه که سبک به خونه برگشتم 😇😇

❌لایک❌

بعد مدت ها بالاخره امشب آنفالوش کردم

هی با خودم میگفتم شاید تو استوری هاش نکته خوبی بگه ولی دیدم نه

همش شده پز دادن با کادوهای خانوادش

در هفته چند بار هم غذای بیرون داره،معلومه اون آشپزخونه بهم نمیریزه

واقعا دیگه نمی دونم به چه زبانی باید متوجه بشیم دنیای مجازی چیز مفیدی برای ارائه نداره.مگه ما راضی ه ...

خواستم لایک کنم ولی چون دوست نداشتین ریپ زدم، دقیقا حسی که داشتم رو بیان کردین. 

واقعا دیگه نمی دونم به چه زبانی باید متوجه بشیم دنیای مجازی چیز مفیدی برای ارائه نداره.مگه ما راضی ه ...

واقعا تعجب می کنم که مردم با فالو و ویو و امثالهم پول به جیب این سلبریتی ها و بلاگرها می ریزن که واسه خودشون شاخ بشن

شادی جان متاسفانه فالو کردن فامیل تو اینستاگرام خیلی حاشیه داره من سر همین چیزا کلا اون پیجمو پاک کردم به همه هم گفتم چون فـیلتر شده پاک کردم در صورتی که یه پیج شخصی دارم که هیچ کدوم از فامیل ازش خبر ندارن

الان همین آشنای شما ممکنه هی اینور و اونور بگه شما آنفالوش کردی یا تو جمع بگه چرا انفالو کردی به نظرم خیلی اعصاب خوردی میاره..... اینم در نظر بگیر عزیزم♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
شادی جان متاسفانه فالو کردن فامیل تو اینستاگرام خیلی حاشیه داره من سر همین چیزا کلا اون پیجمو پاک کر ...

من بعد از سالها  ، به بلوغ روانی رسیدم و دیگه وقتی میدونم کارم درسته ، حرف مردم برام اهمیتی نداره 

شماها که جوانتر هستید از الان تمرین کنید 

درخواست لیلی دیلی طبیعیه چون چیزی که از اینستا بدست میاره تو نی نی سایت و جایی دیگه نمیتونه بدست بیا ...

خوبه حالا اون روش زندگی مینیمالی و اختراع نکرده وگرنه میگفت اگه رایگان ازش استفاده کنید من راضی نیستم😂

من بعد از سالها ، به بلوغ روانی رسیدم و دیگه وقتی میدونم کارم درسته ، حرف مردم برام اهمیتی نداره شم ...

اخه من اعصابم نمیکشه با کسی بحث کنم یا حتی حرفای بیهوده یه ادم سمی رو نمیتونم تحمل کنم

اخرین بار یک ادم سمی بهم درخواست داد منم قبول کردم از اون پر حاشیه ها.... دیگه بعد چند روز کلا اکانتمو پاک کردم😂

اخه من اعصابم نمیکشه با کسی بحث کنم یا حتی حرفای بیهوده یه ادم سمی رو نمیتونم تحمل کنماخرین بار یک ا ...

منم اینجوری بودم ، ولی بخدا الان خیلی پشیمونم ، خیلی ، عمرم رو هدر دادم 

وقتی چند بار همون آدمهای سمی ببینن شما بی تفاوتی ، خودشون بی خیال میشن ، کم کم میرن سراغ یکی دیگه که بتونن حرصشو دربیارن چون هدفشون همینه .

خداروشکر که تغییر کردم چون کلی جاری دارم که اگه بخوام تو دامشون بیفتم ، زندگی به کامم تلخ میشه .

الانم هر چند سالها عمرم رو حروم کردم ولی بازم خوبه 

الان از زندگیم لذت میبرم خداروشکر

اخه من اعصابم نمیکشه با کسی بحث کنم یا حتی حرفای بیهوده یه ادم سمی رو نمیتونم تحمل کنماخرین بار یک ا ...

من یه اکانت کاری دارم که خب فامیل فالوم میکنن منم فالوشون میکنم ولی دیر به دیر سر میزنم در حدی که مربوط به کارمه . اگه تو اون تایم پست یا استوری از کسی ببینم اگه حوصله داشته باشم باز میکنم و نهایتا یه لایک کنم ، حوصله نداشته باشم اصلا باز نمیکنم ، برامم مهم نیست بفهمن آنلاین شدم استوریشونو باز نکردم 

یه پیج با اکانت ناشناس هم دارم که کسی رو فالو نکردم .قبلا برای خرید و داستان خوندن و اینا استفاده می‌کردم که اونم مدتهاست بلااستفاده مونده چون دیگه نه خرید میکنم نه داستان میخونم .

دیروز دیدم متوسط فعالیت روزانه اینستام ۱۶ دقیقه بود ، خداروشکر