2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740435 بازدید | 44731 پست
پست ها عالی بود❤ممنونم از تبریک تولد دوستای عزیزم ورودی_خروجی: یه پارچه پیراهنی کادو گرفتم، طرحش خیل ...

هیدوا جان تولد پسر گلتون رو تبریک میگم. 

این روزا خیلی سرم شلوغه و یه پام خونه و کارهای آخر فصله یه پام جلسات کاری و جابجایی وسایل محل کارم و... 

پاکسازی ها همراه با خونه تکونی انجام شد. 

الان همه جای خونه آروم و منظم منتظر پاییزه، حتی کابینت حبوبات و یخچالم خالی شدن و آماده ی خرید آخر هفته س. 

🗑️خروجی این چند روز؛ 

✔️یک تاپ

✔️یک شلوار خونگی

✔️یک شلوار جین

✔️یک شومیز

همگی دیگه عمرخودشون رو کرده بودن، بعد شستن و تا کزدن و تشکر بابت خدماتشون در طی این سال ها، گذاشتم تو نایلون روشن تا بذارم کنار کوچه. 

✔️یک رژگونه ی برنز داشتم که استفاده نمیکنم به خواهرم نشون دادم گفت میخوام، فردا میبرم بهش بدم. 

من امروز بر خلاف دوستمون که گفتن ساعت ۵ بیدار شدن ساعت ۱۲ ظهر بیدار شدم 🙈 خودم رو مهمون خواب کردم چون همیشه صبح زود پامیشم و قراره مدرسه ها باز بشه زود بیدارشم امروز رو به خودم حایزه خواب دادم😀.

خونه هم مرتب و تمیز هس چون چند روزه در حال خونه تکونی بودم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیدوا جان تولد پسر گلتون رو تبریک میگم. این روزا خیلی سرم شلوغه و یه پام خونه و کارهای آخر فصله یه پ ...

ممنونم عزیزدل🪷

چقدر خوبه که به این مرحله شگفت انگیز رسیدید 

حالا مقایسه کنید این موقعیت آرامبخش رو با همکارانتون که مینیمالیست نیستن 

تندرست وموفق و شاد باشید الهی💕

❌لایک❌

خب ما بعد دوروز برگشتیم خونه ✨همه وسایل و لباسایی که برده بودیم و شستم خشک کردم همه رو چیدم سر جاشون✅

سر یکساعت همه کارامو انجام دادم✨

ورودی از شهر مقصد فقط مواد خوراکی  و سوغات شهر ب اندازه نیاز خریدیم.و ی دامن برای خودم که گفتم تو سفر بخرم✅

خروجی :روزی که میرفتیم ،کاور پتو خراب شد گذاشتم خروجی✅

و ی کمر بند پشمی که چند سال پیش همسرم هدیه گرفته بود یکبارم استفاده نکرد،گذاشتم خروجی✅

ممنونم عزیزدل🪷چقدر خوبه که به این مرحله شگفت انگیز رسیدید حالا مقایسه کنید این موقعیت آرامبخش رو با ...

بله دقیقا دارم بی استرس و سردرگمی به استقبال سال کاری جدید می رم. 

هیدوا جان تولد پسرت مبارک،امروز داشتم لباس‌های تابستانی ک مخصوص مهمانی بود رو جمع میکردم برای اسباب کشی،یه دامن یه زیر پوش یه تاپ مجلسی،یه سارافون بافت که مال چهار پنج سالگی دخترم بود و یه شلوار جین که در حد نو بود ولی سایز دخترم نبود دیگه رفتن خروجی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ممنونم بانو💕همیشه به سفر و خوشی و تفریح ان شاءالله

تولد پسرتون مبارک 🫂

ورودی :

ریمل لیفت ابرو 

مدتی هست ابروهام حالت خوابیده گرفته بودن به پیشنهاد یک عزیزی ریمل لیفت ابرو تهیه کردم استفاده کردم و راضی هستم 

احتمالا حضورش در زندگی بنده دائمی خواهد بود

ققنوس
مادر همسرم ده بسته سبزی آش و قورمه و سوپ برام فرستاده!!! نمیشه بذل و بخشش کنم همسرم ایراد میگیره ای ...

چرا جالبه😄

فکر کنم قسمت اول رو بی احترامی به زحمت مادرشون تلقی می کنن چون مادر برای شما فرستادن نه دیگری

ولی قسمت دوم رو چون شما خودتون زحمتش رو می کشید و صاحب اختیار هستید که باهاش چکار کنید مشکلی ندارن

سلام دوستان ...همگی خداقوت، لذت میبرم از خوندن گزارش خروجی هاتون...خروجی های منم همچنان ادامه دارن.. ...

الهی حال خوبتون نصیب همه آرزومندها و مستاجرها🥹

به حق این لحظات دم غروب

الهی تو خونه جدید فقط صدای خنده تون بیاد