2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740432 بازدید | 44731 پست

خب خانوما من اومدم با یک عالمه خروجی 

5 تکه لباس خراب رفتن خروجی 

یک عدد پوست کن

یک عدد کوشتکوب اضافه بود دادم به کسی 

یه میز بزرگ 

یک عدد نیمکت 

10 تکه مجسمه و وسایل تزئیناتی بخشیدم به خیریه

یه مهتابی سوخته

یه کوچولو خرده اسباب بازی

4 تکه لباس زیر که با نو تعویض شدند

ورودی هم لوازم تحریر برای بچم که طبق لیست مدرسه خریداری شد و اضافه نخریدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب اون جابه جایی بین وسایل آشپزخونه و انبار که گفتم انجام شد.

انباری هم دستمال کشی و وسایل مرتب رفتن سرجاشون

سمت دیگه هم تقریبا یک ماه پیش رسیدگی شده و مرتب بود.

ماه پیش که سمت چپ انباری که قسمت بالای حمام هست رو ریختم بیرون و برای چیدن و دستمال کشی انباری از همسرم کمک گرفتم غر میزد و میگفت که بیکاری 

درست چند روز بعد احتیاج پیدا کرد به پیچ و رول پلاک مجبور شد بره بخره با وجودی که تو مغازه داره چرااا چون به شدت به هم ور هست و نامرتب و من بارها گفتم وقت بذار و تکه تکه مرتب کن اما انقد حجم کار زیاد و تلنبار شده هست وقت نمیکنه 

الان هم احتیاج به واشر داشتیم گفت تو مغازه هست اما پیدا نمیشه و رفت خرید

منم گفتم به همین دلیل دو سه ماه یکبار چک میکنم انباری خونرو و پاکسازی و تمیز میکنم و شما برچسب بیکار بهم میزنی😒

سلام خوشکلا❤

استند سرویس چدنم  و استند سیب زمینی و پیازها از آشپزخونه جمع کردم و گذاشتم تو انباری 

ترجیحم این بود بره خروجی ولی با توجه به اینکه مستاجریم و معلوم نیست خونه بعدی کمد و کابینت زیاد داشته باشه برای همین فعلا از جلو چشمم دورشون کردم  

کمد و کابینت ها خلوت شده بود و دوتاشم خالی 

همه رو جابه جا کردم و سرویس چدن و سیب زمینی پیازها رو گذاشتم تو کمد ها

خیلی جا باز تر شد ❤

❌لایک❌

یه مقدار بادوم داشتیم دیروز شکستم و مغزشو خیس کردم، پوست گرفتم و گذاشتم خشک بشه 

امروز آسیابش کردم و گذاشتم تو یخچال برای مواردی که میخوام بادوم جوش درست کنم یا حریره و یا شیر بادوم و...  

چون داره هوا سرد میشه نیاز بود وگرنه کسی سرما میخورد برام سخت بود بادوم رو به مرحله پودر شده مغزش برسونم ❤

❌لایک❌

دیروز اش شله قلمکار درست کردم زیاد اومد 

همون داغ داغ یه کاسه رو بردم برای همسایه 

یکی هم برای رفتگری که داشت کوچه رو جارو میکشید، خداروشکر دیگه نموند که بره تو یخچال😮‍💨

❌لایک❌

مادر همسرم ده بسته سبزی آش و قورمه و سوپ برام فرستاده!!!  

نمیشه بذل و بخشش کنم همسرم ایراد میگیره این قسمت، ولی بعد از درست شدن غذا و فرستادن برای کسی مشکلی نداره 

جالب نیست؟! 

از فردا برنامه غذایی های هفتگی رو باید تغییر کوچیکی بدم اینها هم مصرف بشن

چیزی که الان تو فریزر زیاده همین سبزی ها و کشک سابیده شده محلیه 

دو طبقه رو گرفته 

❌لایک❌

یه ورودی دیگه هم داشتیم 

دیشب تولد پسر مدرسه ایم بود که کادو تولدش دوچرخه باباش براش گرفت❤

فقط اینکه الان تعداد دوچرخه هاش شده دوتا

و قراره یکی رو برای مدرسه استفاده کنه و اون جدیده رو برای موارد غیر مدرسه 

دوست داشتم پسرم و همسرم اون دوچرخه قدیمی رو میدادن به خیره برسه دست یه بچه ای که همین دوچرخه کهنه آرزوشه

.... 

❌لایک❌
دیروز اش شله قلمکار درست کردم زیاد اومد همون داغ داغ یه کاسه رو بردم برای همسایه یکی هم برای رفتگری ...

نوش جونتون... آش شله قلمکار رو هم میزارم توی لیست غذاهایی که باید تجربه کنم و خودم درست کنم...

یه ورودی دیگه هم داشتیم دیشب تولد پسر مدرسه ایم بود که کادو تولدش دوچرخه باباش براش گرفت❤فقط اینکه ا ...

تولد پسرتون مبارک🍰

همین که نیت کردید مهمه انشاا...مادر دیگه ای دوچرخه بچه اش برسونه به دست یه نیازمند‌

شادی صدام کنید
من عاشق این گل پنبه ای ها هستم. جهازم هستند و ست کاملشون رو دارم ...علاقه زیادی بهشون دارم... چندین ...

برای منم برای جهازم قوری اش استفاده کردم شکست سس خوری اش دارم با در اون قوری که شکست توش زعفران درست می کنم دم بکشه بستنی خوری هاش ۶ تا دارم که استفاده می کنم واین سه تیکه که نمی دونم چرا تو دستم نمی چرخه.

ولی دیگه گذاشتم تو ظرفهای دم دستی که خودم عادت بدم استفاده کنم.

شادی صدام کنید
برای منم برای جهازم قوری اش استفاده کردم شکست سس خوری اش دارم با در اون قوری که شکست توش زعفران درست ...

سرویس ادویه و چهار سایز قابلمه. بستنی خوری دوازده تا. سه تکه این مدلی. ست کامل کوپ و زیرش و قوری و قندان و شکردان... ست کامل ابلیموریز و نمکدان و سینی زیرش... و... من به عنوان صبحانه خوری مهمان استفاده میکنم و همیشه لذت میبرند .