2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740430 بازدید | 44731 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم با سیم ایرانی میسابه برق میوفتهاگه سیاه شده میتونی اب و ابلیمو یا سرکه یا پیاز بندازی توش بجو ...

ممنونم

آب و آبلیمو ریختم گذاشتم جوشید سفید شدن کامل😍

اسپری سیفم باید بگیرم ندارم متاسفانه 

حتما امتحان میکنم

ممنونمآب و آبلیمو ریختم گذاشتم جوشید سفید شدن کامل😍اسپری سیفم باید بگیرم ندارم متاسفانه حتما امتحان ...

اگه نداری نگیر پس چون گفتی با اون مواد نرفته احتمالا با این هم نره با همون پودر ماشین که دوستان گفتن بکش روش. اسکاجتم خیس کن که سطح و خیس کنه

بعد بذار یک ربع بمونه دوباره بعد دوباره بکش 

انقدر اینجوری تکرار کن که خیس بخوره و بره 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من قبلنا انواع اقسام چینی داشتم بخصوص داخل جهازم سه دست یه مدل چینی دودست یه طرح دیگه وخیلی هم شلوغ بود فقط ازیه مدل چینی همیشه استفاده می‌کردم برای همین همشو گذاشتم داخل دیوار فروش رفت حتی بعضی هاش تک شده بودن وازدست افتاده بودن روهم خریدن با  💰 اون ظرف ها تونستم اینارو بگیرم هم خلوت شد هم هزینه خاصی نکردم 

سلام دوستای خوبم

من بعد از یه هفته باز از شنبه اومدم خونمون. یه مسافرت یهویی داشتیم و چندروزی هم خونه مادرم بودم. 

بالشی جان واقعا برای اتفاقی که براتون افتاده متاسفم امیدوارم هرچه زودتر بتونید فراموشش کنید و به روال عادی برگردید🤍🌱

این دو روز صفحاتی که عقب افتاده بودم رو خوندم و از عکس های دوستان کلی لذت بردم✨️

ورودی های این هفته:

چند تا لباس بچه

یه دمپایی بچه

یه بسته مدادشمعی

یه جعبه لگو

یه ظرف غذای بچه گونه

اینای بالا از طرف مادرم بود و نمیشد هم قبول نکنم البته چیز های غیر کاربردی هم نیستن پس به مرور استفاده میشن

یه کراپ، فلاسک چای و یه عینک شنا هم خرید های خودم بود که البته کراپ ورودی هیجانی بود چون لازمش نداشتم و فقط چون توی آف بود خریدم😕

ولی خب باز به نظرم پیشرفت خوبی داشتم و تونستم جلوی ورودی های بیشتر رو بگیرم😁💪🏻

سوغاتی هم به جز یه مورد، بقیه رو موادخوراکی خریدم.

نهال🌱

وسایل هال خونه ما در حال حاضر ایناست:

یه مبل دو نفره

یه مبل سه نفره

تی وی و میزش

بخاری

یه بوفه که ست سرویس چوبمونه

یه بوفه که مربوط به خود خونه ست 

و تمام😁

(هالمون حدودا ۱۳ ۱۴ متره اندازه دقیقشو نمیدونم)

البته هردو بوفه ها به نظرم اضافه ن ولی خب نمیشه حذفشون کنم چون کابینتام کمن و سرویس کریستال و چینیام توی کابینت جا نمیشن به هیچ وجه

اگه خدا بخواد و بتونیم یه خونه بزرگتر بگیریم اول از همه بوفه مو رد میکنم

البته تو فکر بودم که شیشه مات کن بگیرم براشون و از حالت ویترین بودن دربیان ولی خب احساس کردم خیلی زشت میشن اینجوری

نهال🌱

سلامخانوما یه سوال داشتم شما ظروف روحی رو با چی و چجوری برق میندازین؟من ظروف روحیم رو تازه گرفتم و ج ...

عزیزم برای قابلمه روحی پودرلباسشویی وباسیم بسابید بهش برق میفته خودمم تازه کشف کردم. درمورد هود چون ندارم اطلاعی ندارم

لطفالایک نکنین. 
وای من جاروعصایی سیم دارگرفتم که دسته کوتاهم میشه عالیه خیلی دوسش دارم همیشه آماده اس گوشه سالن پرقد ...

کششش اندازه جاروبرقیه؟ 

درواقع همون حاروبرقی سایز کوچیکه درسته؟ 

لطفالایک نکنین.