2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740074 بازدید | 44731 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای خوبممن بعد از یه هفته باز از شنبه اومدم خونمون. یه مسافرت یهویی داشتیم و چندروزی هم خونه ...

مرسی از لطفت عزیزم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
وسایل هال خونه ما در حال حاضر ایناست:یه مبل دو نفرهیه مبل سه نفرهتی وی و میزشبخارییه بوفه که ست سروی ...

سلام خیلی ممنون که به سوال من در مورد وسایل خونتون جواب دادید از همه دوستانم ممنونم 

آره برای ویترین حق دارید نمیشه خیلی تغییرش داد . 

یاد چند سال قبل خودم افتادم . منم خونه قبلیم آشپزخونه خیلییی کوچیکی داشتم.ابعاد  ۲ در ۲و ۳۰.  یه بار یه کمد  توی دیوار دیدم که خیلی ارزون گذاشته بود خریدم گوشه هال  گذاشتم و یه عالمه وسایلم داخلش جا شد . میتونید شما هم بوفه رو با یه کمد ساده تعویض کنید .

کششش اندازه جاروبرقیه؟ درواقع همون حاروبرقی سایز کوچیکه درسته؟

سطلش روپایه اس دیگه مکشش خیلی خوبه بنظرم ولی دیگه مث جاروبرقی اصلی نه بازبستگی داره قدرت جارواصلیت بالا باشه وگرنه من جاروعصاییمازجاروبرقی اصلی خیلیا پرقدرت تره 

جارواصلی خودم،سامسنوگوبسیارپرقدرته 

عصایی مخزنش بایدهفته ای دوبارخالی وشسته بشه

ما امروز قراره یه سفر یه روز بریم همسرم ودخترم خوابن حوصله ام سر رفته یه صفحه اینجا پیام گذاشتمخوب چ ...

من الان صفحه 233ام وشما اونجا بارداری خدا دخترت حفظ کن خیلی مطلابتون دوس دارم راستی استاتر کجا رفت چرا فعال نی

سلام خیلی ممنون که به سوال من در مورد وسایل خونتون جواب دادید از همه دوستانم ممنونم آره برای ویترین ...

آخه بوفه خودمم از این مدلا نیست که کلا اطرافش شیشه باشه 

دوتا در به غیر از اون در شیشه ای داره که کل وسایل پذیراییم رو گذاشتم توی اونا 

ولی خب بازم ترجیحم اینه که اون وسایل رو توی کابینت بذارم و بوفه رو حذفش کنم 

نهال🌱

سلامخانوما یه سوال داشتم شما ظروف روحی رو با چی و چجوری برق میندازین؟من ظروف روحیم رو تازه گرفتم و ج ...

سلام 

ظروف روحی رو با سیم نرم و صابون(سالی دوبار )می سابم بعد با مایع ظرفشویی می‌شورم برق میفتن

با لوله باز کن صاف هم میتونین چربی هارو کاملا تمیز کنین فقط حتما دستکش و ماسک بپوشین پنجره ها هم باز بذارین

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

من الان صفحه 233ام وشما اونجا بارداری خدا دخترت حفظ کن خیلی مطلابتون دوس دارم راستی استاتر کجا رفت چ ...

خیلی ممنونم عزیزم

به من لطف دارید

از هنامیک جان خبری نداریم بهرحال تاپیک داره به فعالیت اش ادامه میده حتی یک روز هم بدون پست نبوده امیدواریم ایشونم به زودی به جمع ما برگردند.

شادی صدام کنید