2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1831998 بازدید | 45114 پست
اتفاقا خیلی حس آرامش و راحتی ازش گرفتم.دلم خواست بیام اونجا بخوابم 😅

شما هم قدمت روی چشم تشریف بیارید اتاق متعلق به خودته  اتفاقا شوهرم رفته سفر منم بخاطر دختر کوچیکم توی اتاق بچه ها میخوابم . این اتاق دربست تحویل خودت  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شما هم قدمت روی چشم تشریف بیارید اتاق متعلق به خودته اتفاقا شوهرم رفته سفر منم بخاطر دختر کوچیکم تو ...

اتفاقا خوب میشه مینی‌مالیستایی که توی یک شهر هستن ارتباط بیشتر و نزدیک تری باهم داشته باشن

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
دوستان گل اگر مایل بودید از چیدمان خونه هاتون توضیح بدید که چیا دارید از مبل و صندلی و میز تا وسایل ...

من یه تلویزیون به دیوار

یه ساعت دیواری 

دو تا فرش لاکی، زیرش هم موکت (مبل ندارم). چندتا پشتی برای تکیه دادن

روی جاکفشی هم یه اینه، یه گلدون سفالی آبی رنگ که داخلش گندم گذاشتم و یه ظرف حصیری برای کلید و سوئیچ 

گلدون طبیعی دو تا دارم تو اشپزخونه هستن

دیگه چیز تزئینی ندارم

من یه تلویزیون به دیواریه ساعت دیواری دو تا فرش لاکی، زیرش هم موکت (مبل ندارم). چندتا پشتی برای تکیه ...

چه عالی .منم یه مدت دو تا خونه توی دو شهر دور از هم داشتم و  توی خونه دوممون مبل نداشتیم خیلی باحال بود  ولی دیگه بعدش مبل گرفتیم . ولی خونه های بدون مبل حس خوبی بهم میدن . فرش های قرمز هم همینطور 

دوستان گل اگر مایل بودید از چیدمان خونه هاتون توضیح بدید که چیا دارید از مبل و صندلی و میز تا وسایل ...

سالن :

دو عدد فرش شش متری

یک دست مبل هفت نفره 

یک ناهارخوری شش نفره

تلویزیون و میزش

میز وسط مبل و سه عدد عسلی

یک گوشی تلفن و جعبه دستمال کاغذی

یک تابلو وان یکاد 

دو تا بالشت برای تکیه دادن آقایون هم دائم در رفت و آمد از کمد دیواری به سالن هستن 🥴😵‍💫

(ساعت دیواری هم داشتیم ولی چند ماه هست  شکسته و تهیه نکردم ترجیح خودم اینه که اصلا نباشه )

ققنوس
راستی عکس اتاقم هم میزارم چون بنظرم فعلا مینیمالترین جای خونمونه. . می دونم چیدمان زیاد جالب نیست ...

هووووم چقد آرام بخش و تمیز🌸🌸🌸

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚