2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741239 بازدید | 44739 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لباس و ظروف اشپزخونه چرا ولی خیلی وقت ها شده که تابلو هام رو دور ننداختم، ظرف خریدم و قبلی ها رو دور ...

پس تا یه حدی قبولش داری و تا همین حد برات اوکیه . همین سطح برای افراد مختلف فرق میکنه . مثلا توی این تاپیک زیادن دوستانی که برای توی خونه دو سه دست لباس بیشتر دم دست ندارن و باهاش اوکی هستن ولی مثل من هم زیادن که عاشق رنگها هستن و لباس‌های توی خونه شون از ده دست هم بیشتره و با اون راضی ان. ولی ما دو دسته نقطه مقابل هم نیستیم بلکه توی یک جهت با هم حرکت می‌کنیم. و با هم تجربه هامونو به اشتراک میزاریم . 

حالا بیاین بریم خونه یه فامیل دیگه ...

خانم و اقا نسبتا سن بالا هستند... خونه ساده و راحتی دارند. خونه ای با فرش های لاکی و پشتی ... بدون مبلمان... روی هر پشتی یه رویه سه گوش سفید ... 

رختخواب ها . به به. رویه ها سفیدددددد. پتوها مثل قدیم ها ملحفه سنجاق شده ... 

کابینتها فلزی و رنگ کرم . ظرفها برق میزدن از تمیزی

انقدر همه چیز مرتب و تمیزززز بود که فقط دوست داشتم سرک بکشم و نگاه کنم..

هیچ چیزی روی زمین نبود ... منظورم دکوری وگلدون و......

دوتا تابلو کوبلن بافی شده و یک ساعت روی دیوار ...

وسایلشون حداقل برای چهل ساله پیش هست ...

البته خانم و اقا توان تمیزکردن و شست و شور ندارند و بچه هاشون کمک حالشون هستند...و خودشون هم مرتب و تمیز هستند وگرنه سر یک هفته همه چیز میریزه بهم...

چون میدونستیم شام ساده میخورن خودمون پیشنهاد حلیم و آش از بیرون دادیم. گفتند برای خودتون دوست دارین بگیرین ولی ما نون و پنیر و سبزی میخوریم....

ما هم خیلی شاهانه نشستیم و با هم خوردیم. انقدر چسبید بهمون... 

جمعه ها . فقط نوه ها میان خونشون ... خیلی جااب بود برام... نوه ها هم قدونیم قد ...

اخرشب هر کدوم که میاد دنبال بچه اش. جمع و جور و تمیزکاری هم میکنه . 

کارها بین بچه ها تقسیم شده و نه عروس و نه داماد شکایتی ندارند . طی هفته هم سر میزنن... 

لذت بردم که بچه هایی به این خوبی پرورش دادند. عروسا و دخترا همه شاغل و کل فرزندانشون با تحصیلات عالیه هستند...و خدا عروسها و دامادای خوبی بهشون داده...

نتیجه ... این اقا و خانم سرمایه های زندگیشون بچه هاشون هستند نه مبلمان لوکس و خونه و ماشین ...

بگم که از وقتی یادمه اینها مایه دار بودند ولی ساده زیست واقعی 

پس تا یه حدی قبولش داری و تا همین حد برات اوکیه . همین سطح برای افراد مختلف فرق میکنه . مثلا توی این ...

اصلا هر کسی یجوری آرامش میگیره 

من ادم تنوع طلبیم هر دفعه ظرف های پذییراییمو تغییر میدم 

اون دستی ک نمیخوام رو میزارم تو کمد انبار 

اونی ک میخوام رو میارم 

هر دفعه تابلو های نشیمن رو تغییر میدم ، اونایی ک میخوامو از انبار در میارم اونایی ک نمیخوامو میزارم 

بالای ۴۰ تا گوشواره دارم عاشق بدلیجات و جواهرات سیلور و قدیمی ام 

خلاصه هرکس یجوره 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
حالا بیاین بریم خونه یه فامیل دیگه ...خانم و اقا نسبتا سن بالا هستند... خونه ساده و راحتی دارند. خون ...

یادم افتاد. درمورد وسایل برقی خونشون مثل یخچال و اسپیلت و ابسردکن ... به روز بودند. ولی معتقدند که تا خراب نشدن نباید تعویض کرد. جاروبرقیشون از این مخزنی ها بود مکش عالی . برای وقت ازدواجشون بوده ماشالله . 

دخترشون بعد از اینکه جارو کشید . بالافاصله مخزن رو خالی کرد و کل بیرون و داخل جارو رو با دستمال تمیز کرد که جالب بود برام. 

اصلا هر کسی یجوری آرامش میگیره من ادم تنوع طلبیم هر دفعه ظرف های پذییراییمو تغییر میدم اون دستی ک نم ...

دقیقا درسته . اگر فقط ظرفهاتو یا تابلوهاتو  توی انبار یا حتی توی کابینت  میزاشتی و هیچ موقع استفاده نمیکردی این میشد انباشتگی . و اصلا خوب نبود . البته اینم بگم همه اینها حد نهایی دارن چون بالاخره انبار و کابینت و کمد  هم پر میشه و جا برای ظرف جدیدی که بیشتر از قبلی ها هم دوسش داری نیست . مجبور میشی یا خونتو بزرگتر کنی بخاطر جا دادن وسایل بیشتر یا وسایلتو کمتر کنی برای ورود ظرفها و وسایل جدید تر و دوست داشتنی تر .

و یه تعادلی برقرار کنی 

دقیقا درسته . اگر فقط ظرفهاتو یا تابلوهاتو توی انبار یا حتی توی کابینت میزاشتی و هیچ موقع استفاده ...

درسته 

مثلا یسریا رو دیگه میفروشم

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋