2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741510 بازدید | 44744 پست

شادی جان تبریک میگم امیدوارم ۹ ماه بارداری تون به سلامت طی کنید.

خوب در نهایت همسرجان سبزی وبستنی هم به مهمونی امشب اضافه کرد سبزی کم خریده بود سر شام استفاده شد.بستنی فرصت نشد سرو کنم.

ورودی:سه تیکه لباس برای خودم ودخترم که خوب وکاربردی

منتها یه پلاستیک عروسک های بچگی نوه شونم برای دخترم آوردند خوب چون خیلی صمیمی هستیم با هم ولی حالا دونه دونه باید بذارم خروجی.

شادی صدام کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان یه مدت شاید نباشم میخوام یه مدت خودمو به چالش بکشم ببینم تا کی میتونم نت نداشته باشم و از گوش ...

این کارا چیه هیدوا جون

پروفایل برمیداری

از تاپیک میری

من الان سرمو به کدوم دیوار بکوبم!😭🤦🏻‍♀️😫

تاپیک بدون شما صفا ندااااره...

وای جایی دعوت بودیم... هنوز سر درد دارم از اون خونه که همه به به میکردن 😂... حسودم نیستم خداروشکر . ...

اندرو متیوس تو کتاب آخرین راز شاد زیستن میگ:

ملاک ثروت شما حساب بانکی شما نیست بلکه کیفیت زندگی شماست

اینها ثروتمندان فقیر هستند...

خروجی اخر شبی مون لیوان پلاستیکی دخترم چون نی دار بود و سخت تمیز میشد ✅

و ی مورد جالب راجب دخترم اینکه حس میکنم زیادی داره مثل خودم رفتار میکنه ،دوسال و دوماهشه💫مثلا داره راه میره تو خونه میبینه گوشه روفرشی تا شده میره سریع اونو درست میکنه بعد رد میشه،یا دستمال انداختم غذا و خوراکی بخوره ببینه یکم جمع شده پا میشه اونو صاف میکنه باز میشینه،با اینکه اصلا من اینارو نمیگم بهش،یا دیروز خودش رفته کل لباسهای کشو خودش و ریخته زمین نشسته گوشه هاشونو میزاره روهم میگ مامان من دارم تا مسکنم🥲خلاصه خیلی ذوق میکنم با این کاراش 😁فکر میکنم دراینده مینیمال بشه

خروجی اخر شبی مون لیوان پلاستیکی دخترم چون نی دار بود و سخت تمیز میشد ✅و ی مورد جالب راجب دخترم اینک ...

و این حرفی ک میگن بچه ها اونی نمیشن ک ما میخوییم یا رفتار میکنیم جوری میشن ک ما رفتار میکنیم و دارم میبینم واقعا💫

سلام. خروجیها:

بلوز بافتنی

دامن

پیراهن ساحلی

بلوز لمه مشکی

یه میز شش نفره هم دارم که می‌خوام رد کنم بره منتظرم مادرم اینا بگن میخوانش یا نه

یه شلوار مشکی 

دو تا حوله نو که اضافه بود دادم مامانم

یه تابلو گل طرح نقره که بخاطر قاب و زمینه سیاهش دوستش نداشتم

چند تا دبه

ساعت دیواری تبلیغاتی

کاپشن دخترم

چند تا پاکت جاروبرقی که برا جاروی قبلیم بود میدم مامانم

دو تا شال مشکی

کیف اداری چرم مصنوعی

ساک مسافرتی 

چند تا مقنعه مشکی و سرمه ای 

یه آیکش و لگن که دادم مامانم

چند تا کفگیر چوبی که زیاد داشتم دادم مامانم

بله . متاسفانه ... چندساله که یهو وضعشون خوب شد ..😄...خانم و اقا دوتا شاغل هستند . هیچ خرجی ندارند. ...

یه همکاری داشتم

به طرز عجییییبی از داشته ها و خریدهاش حرف می‌زد و پز می داد

ظرف و ظروف برنجی

پیانو

لوازم خونه و آشپزخونه

وسایل بچه هاش و ... 

خب شوهرش بازنشسته یکی از این ارگان های نظرکرده دولتی بود که درآمد خیلی بالایی دارن و حال‌ام تو کار خرید و فروش ماشین و اینا بود و بالطبع وضع مالی خوبی داشتند

ولی طوری بیمارگونه تعریف داشته هاشو می کرد که من مطمئن بودم ایشون حتما کودکی پررنج و محرومانه ای داشته و الان میخواد اون زخم ها رو التیام بده با این پز دادن ها...

سلام دوستان امروز اشپزخونه رو یکم مرتب کردم.

یه زیر قاشقی

دوتا قندون خییییییلی کوچولو

دوتا گلدون خیلی کوچولو

یه خرما خوری دو طبقه کوچولو

طافی دمنوش سرامیکی

۵ تا شیشه شربت تاریخ گذشته

قطره چکون خراب

یه جفت دمپایی

یه جفت کفش

یه نمکدون

رفتن خروجی.😍😍😍

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم