2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741430 بازدید | 44744 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ادم شادی هستم. جایی باشم اونجا رو میترکونم... حالم خوب نبود... فقط اینکه یه گوشه ای نشستم و بینند ...

ان شاءالله همیشه حال دلت خوب باشه و ادم های سمی ازتون دور باشن♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
مرسی گلم. هفته های اول بارداری هستم و ناخوش

به به مبارکههههه😍ایکاش خونه اینا نمیرفتید 

تو فرهنگ ما زن باردار از هر خونه ای غذا نمیخوره میگیم رو بچه تاثیر میذاره و شبیه اون فرد میشه.... دور از بچه شما باشه😅

خروجی اخر شبی مون لیوان پلاستیکی دخترم چون نی دار بود و سخت تمیز میشد ✅و ی مورد جالب راجب دخترم اینک ...

الهی شکر 

ماشاالله لا حول ولا قوت الا بالله العلی العظیم♥

گیلیدیح جان خدا دختر گل تون حفظ کنه.

من در تمام ابعاد زندگی مینیمالم اینجوری که مهمان تعداد زیاد به لحاظ ذهنی نمی تونم مدیریت کنم.یکی دو مورد پیش اومده مهمونامون ۱۲ نفر بودن همیشه کمتر بوده‌.چیدمان سفره ام باید خلوت باشه همه چیز باشه کلافه میشم.

امشب با دخترم❤️۷نفر بودیم.صحبت مهمونا به درازا کشید مخاطب شونم من نبودم ظرف های پذیرایی همه جا به جا کردم سریع جمع شد تو شستنم خودم شستم بقیه جا به جا کردند.

همشم لیلی دیلی تو ذهنم بود که چطوری مهمونی میده.

یه مقدار خیلی کم غذا اصافه اومد که می مونه برای خودمون معمولا به اندازه می پزم.

برای مهمونام رختخواب پهن کردم کیف کردم اتاق دخترم هیچ وسیله ای نداره یه جورایی فعلا اتاق مهمان حساب میشه نمی دونم می تونم حس ام انتقال بدم همه چیز خیلی مرتب وسبک.

شادی صدام کنید
من خونم شلوغه و در اینده هم شلوغ خواهد بود چون عاشق این مدل خونه هام با گلدون و مجسمه و تابلو های بز ...

مینیمال بودن این نیست که گل و تابلو و مجسمه ای که دوسش داری رو بدی بره . میگه وسیله هارو برای نگهداریشون شرط بزار . یا دوسشون داشته باشی یا برات کاربرد داشته باشن یا هر دو. که شما دوسشون داری پس مینیمال هم که باشی میتونی نگهشون داری . و مینیمال بودن برای هر کسی یه جوره . اماتجمل گرا هم که باشی آیا دوست داری لباسهایی که چند ساله نپوشیدی و گوشه کمد رو فقط پر کرده رو همچنان نگه داری؟

اتفاقا مینیمال بودن یعنی بهترین لباس با بهترین کیفیت رو بگیری  و استفاده کنی و از لباس‌های رنگ و رو رفته و از مد افتاده  یا اونایی که دیگه سایزت نمیشن دل بکنی و رد کنی برن جا برای لباس‌های مناسب و باکیفیت باز بشه .شیشه مربا و ظرف خرما رو توی کابینت تل انبار نکنی به امید استفاده .  اینا نقطه مقابل تجمل گرایی نیست . حالا شما میخوای از مینیمال شدن بدت بیاد باشه بدت بیاد . ولی برای همه ما راهگشا بوده . شاید چون هنوز دو نفرید به اون انباشتگی نرسیدی که احساس نیاز کنی که دورتو خلوت کنی . ولی دیر یا زود بهش میرسی.  

گیلیدیح جان خدا دختر گل تون حفظ کنه.من در تمام ابعاد زندگی مینیمالم اینجوری که مهمان تعداد زیاد به ل ...

من کلا هر چیز تمیز وخلوت وبه اندازه ای دوس دارم مثلا مهمونی می ریم تا یه ساعت مشخصی می مونیم تا اخررر مهمونی نمی مونیم همیشه میگم شاید میزبان خسته است شاید باید زود بخوابه فردا بره جایی هزارتا شاید دیگه پیش خودم میگم به اندازه زیاد نشینیم که میزبان ازرده خاطر بشه بذار تو دلش بگه کاش یه کم بیشتر می تشستند تا اینکه بگه وای چرا نمیرن.فکر کنم برای هممون پیش اومده.

حتی تو عروسی نمی پسندم تا اخرین لحظه بمونم چون همه مشغله دارند تو ذهنم عروسی یه تایم مشخصی داره که بیش از اون دیگه نمی مونم البته استثنا همیشه هست ولی واقعا هر چیزی به اندازه وانسان از تعادل ومیانه روی کمتر ضرر می کنه تا کم وزیاد تا افراط وتفریط

شادی صدام کنید
خروجی اخر شبی مون لیوان پلاستیکی دخترم چون نی دار بود و سخت تمیز میشد ✅و ی مورد جالب راجب دخترم اینک ...

عزیزم خدا حفظش کنه دختر منم دو سال و یک ماهشه . دقیقا برای گوشه فرش و زیر اندازش همینجوری رفتار میکنه پا میشه صافش میکنه بعد میشینه.  بعضی وسیله ها رو که میدونه جاش کجاست بر میداره میزاره سرجاش . بعضی وقتا ظرفارو میبره میندازه توی سینک .براشم فرقی نداره استیل و پلاستیکی باشه یا شیشه و چینی  کلا توی این سن انگار خیلی دقت میکنن و از اطرافیان یاد می‌گیرن.

یه دستبند و مدال و انگشتر و گوشواره آمتیست(کوارتز بنفش) با دو تا گردنبند مروارید پرورشی دارم که دیگه ...

مروارید که خیلی گرونه برید جواهر فروشی حتما میخرن . امتیست زیاد گرون نیست اما همونم طرفدار زیاد داره . 

عزیزم خدا حفظش کنه دختر منم دو سال و یک ماهشه . دقیقا برای گوشه فرش و زیر اندازش همینجوری رفتار میکن ...

ممنون عزیزم همچنین گل دختر شمارو💫

عزیزممم ،بله دختر منم از سن خیلی کم مثلا چیزی میخورد خودش میبرد اشغالشو مینداخت سطل اشغال ،ظرفهارو همینطور،یا تو انداختن سفره خیلی دوست داره کمکمون کنه

دیروز سیب زمینی خریده بودیم تا گذاشتیم زمین خودش برد گذاشت جلوی کابینت مرتب چید توی جا سیب زمینی پیاز