2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739445 بازدید | 44710 پست

در مورد سطل زباله ما کلا سه تا سطل داریم 

یکی برای آشپزخانه یکی برای سرویس دستشویی یکی برای اتاق من که وقتی موهامو شونه میکنم میریزم توش و کلا از اتاق من زباله زیاد در میاد😅

خروجی 

یک گیفت قند 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام بچه ها 

من هنوز دارم عكس و فيلم پاك ميكنم :| و تموم نميشن ! 

كلى 🐘 تر شكن ناكارآمد پاك كردم 

كلى يادداشت پاك كردم از ليست خريد هاى غيرضرورى كه الان هيچى ازشون يادم نمياد (اگه ضرورى بودن يادم ميومد كه :| ) 

يه سرى دارو و سبزى و كلى سس و دمنوش و نسكافه شد خروجى  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با سلام دوستای گلم

چقد نت مشکل پیداکرده

گزارش روز سوم ۸مرداد

خروجی:

پاکت پماد آلفا

کارتن قند

شونه تخم‌مرغ

گونی برنج

تعمیری:

یه مشمبا پشم شیشه داشتم یکمشو گذاشتم تو بالش پسرم بیشترشو تو بالش دخترم

یه زیپ داشتم که از لباسم موقع دورانداختن غنیمت کرده بودم،دوختمش به رو بالشی دخترم که زیپ نداشت..

ورودی:

سه تا بستنی و یه پوشک برا پسرم

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

گزارش روز چهارم ۹مرداد

خروجی:

قطره چشمی که۳۰روز شده بود باز بود

ورق قرص خالی که باعث شد بقیه قرصاروهم تاریخشونو چک کنم ..

دوتا شیشه مربا

یه قوطی پودر پرفکت

قوطی شامپوی بدن

پاکت صابون

یه فایل کتاب درسی از گوشیم حذف ..

ورودی:

دوتا مرغ

یدونه بربری

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

گزارش امروزم شب میدم

تاالان واسه ۵تا کارگری که داشتیم غذا میپختم و ظرف‌اینا میذاشتم دخترمم امتحان زبان داشت باهاش کارکردم فرستادمش رفت اومدم سراغ گوشی و گزارش😅

خانومابه نظرتون سطل و جادستمالاز ضروریات خونه است؟😁داشتم فکر میکردم پنج ساله این سطل هیچکاربردی ندا ...

من فک کنم پارسال بود که گذاشتم خروجی

برای من که کاربردی نداشت دستمال کاغذی که خودش جلد داره از اونا میگیریم 

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
میشه درمورد لباسای دخترتون بیشتر توضیح بدین که چرا ردشون کردین؟چون من خودم لباسای دخترم رو همه رو نگ ...

بله خب عزیزم من اونا رو نگه داشته بودم برای بچه بعدی و از روی نظریه "حیفه" و باید همه چیزو نگه داریم

در صورتی که سالهای اول اصلا بچه نمی خواستم و بعدم که مدتی اقدام‌کردم و نشد

بعد از آشنایی با فنگ شویی (پست قبل اون پستی که ریپلای کردید رو بخونید) با خودم گفتم اینا برسونم به کسی که نیاز داره تا هم خدا راضی بشه هم بنده خدا هم کائنات جا رو برای وسایل بچه بعدی باز ببینه برام

اتفاقا بچه بعدیم پسر شد.و فقط تعدادی از نوزادی ها که نگه داشته بودم به دردش خورد و اون لباسهایی که رفت؛اگرم بود به دردش نمی خورد

سلام دوستان به سختی تونستم وارد حساب کاربریم بشم 

من امروز حمام رو حسابی خلوت کردم . شامپو و صابونهایی که چند تا داریم رو از هر کدوم یکی گذاشتم  موند داخل حمام و بقیه شامپوها و کیسه و موبر و وسایل دیگه که همیشه استفاده نمیشه توی  دو تا سبد کوچیک رفت کمد  .قبلا کمد ها هم پر بودن نمیتونستم این کارو کنم اما حالا تا دلت بخواد فضا دارم . همسرم عادت به یکی دو تا خریدن نداره همش چند تا چند تا خرید میکنه دیگه مجبورم اینجوری حداقل مدیریت کنم ‌ .قبلا استند دو طبقه حمام و دو تا سبد ها داخل حموم بودن و پر بودن الان فقط استند دیواری  مرتب و خلوت چیده شده و به جز یه چارپایه و یه سبد لباس چرک و یه جفت دمپایی چیزی کف حمام نیست .چند تا تیکه هم رفت خروجی.

کمد لباسام  هم خیلی خلوت تر از قبل شده .البته میدونم نسبت به دوستان اینجا کمدم و لباسام مینیمال نیست اما برای خودم پیشرفت خوبیه 

این عکس داخل کمدم که شامل همه لباس مجلسیهام شومیز  کاپشن و پالتو و مانتوهامه.  البته سه تا مانتوی دیگه هم دارم که توی عکس نیست . کل کیفهام و دو تا کفش مجلسی . به جز اینا فقط دو جفت کفش اسپرت توی جاکفشی دارم .  

عکس قبلشو ندارم فقط بخوام توصیف کنم لباسها با همین فشردگی از اول تا آخر میله رو پر کرده بودن. اون استند کیف و کفش رو نداشتم .  تموم کیفهامم کف کمد نا مرتب ریخته بود . کفشام توی یه کمد دیگه بود که بعد از خروجیهای اساسی  همه رو جمع کردم همینجا.  تا مدتها هم ورودی ندارم فقط خروجی . بخصوص مانتو . 

خانومابه نظرتون سطل و جادستمالاز ضروریات خونه است؟😁داشتم فکر میکردم پنج ساله این سطل هیچکاربردی ندا ...

سلام برای دستمال میتونید از اون دستمال‌های اقتصادی که جلد پلاستیکی دارن استفاده کنید اونا کم حجم ترن . من روی اپن که در معرض آب ریختنه یه جعبه دستمال پلاستیکی سفید گذاشتم . بهتر از مقواییه چون با آب خراب نمیشه . سطل هم توی اتاق خودم ندارم فقط برای اتاق دخترم که زیاد کاردستی درست میکنه یکی گذاشتم . 

خروجی:یه گل با گلدونش

امروز موقع خداحافظی از همسایه، بهترین و خوشگلترین گل رو از گلخونه جدا کردیم و به پاس زحماتش که این دو روز برامون شربت و شیرینی میاورد بهش هدیه دادیم.خیلی خوشش اومد و تشکر کرد😍

سلام دوستای عزیزم 

من تازه چند روزه با این تاپیک آشنا شدم و خیلی خیلی خوشحالم اینجا رو پیدا کردم چون من خودم از بچگی این روش رو پیشه کرده بودم برای خودم. کلا دور ریختن وسایل کهنه و بدون استفاده بهم حس خوبی میده 

خونوادمم هم از دست من آسایش ندارن 

چون اونا به شدت اهل وسیله خریدن و وسیله جمع کردن هست 

ولی برعکس من خونم همیشه خلوت هستش از موقعی هم که اومدم خونه خودم دستم باز تره و راحت تره برام تصمیم گیری .

چون خونه پدرم همیشه باید بعد کلی بحث کردن خروجی داشته باشن دیگه منم کاری بهشون ندارم 

من دیگه تقریبا وسیله  و لباس کهنه ندارم فقط یه مشکلی دارم تعدادی لباس نو نو دارم که دیگه سلیقه ام نیستن و اصلا هم پوشیده نشدن 

به نظرتون باهاشون چیکار کنم 🙁نه دلم میاد بندازم بره نه دلم میخواد بپوشمون 

از صبح رفتم سراغ کمد شومیزهام عکسشو براتون میفرستم ببینید خوب چیده شدن یا نه اگر پیشنهادی داشتین بهم بگید لطفا 

اون باکس سفید هم امروز درست کردم یه جا کفشیه که با برچسب کابینت اینشکلیش کردم و لباس زیرهامو گذاشتم توش

لباس  خونگی یک عاااالمه دارم همگی نونو ولی چون اندازم نیست گذاشتم تو چمدون .فقط همین هارو دارم 

ادامه دارد

در طی این پاکسازی هم 

خروجی هام اینا بودن 

این لباس هارو تقریباً سه سال استفاده کردم و دیگه رنگ و رو ندارن و خوشم نمیاد شوهرم چشمش عادت کنه که کهنه بپوش دوتا کراپ‌یه تیشرت یه شلوار یه جفت جوراب سوراخ شده یه کمربند هم دارم که پوسیده شده دوسش ندارم 

سه تا هم کارت توی کمد بود که حس میکنم نیازی نیست بهشون خروجی شدن

دوتاش جای ترازوهایی بود که پارسال خریدم یکیش هم جاکفشی هستش 

گزارش پاکسازی       روز بیست و پنجم:

۱. دو تا پک فست فودی گذاشتم تو ماشین برای وقت لزوم 

۲.کاغذهای بیمه تکمیلی که تاریخ شون گذشته بود 

۳.کاور لباس 

۴.دفترچه 

۵ و ۶.دو تا پرده حریر قدیمی مال آشپزخونه که نگه داشته بودم روی جایی مثلا لازم شد بکشم. واقعا آدم چه بهونه هایی داره واسه تلمبار کردن لوازمش🤦🏻‍♀️