2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739013 بازدید | 44705 پست

گزارش پاکسازی         روز بیستم:

۱.بطری آب معدنی 

۲.بطری دوغ

۳.بطری دلستر 

۴.بطری شیر

۵.ظرف دسر

۶.مقوا اسباب بازی

۷.یکم پارافين و فیتیله شمع

۸.ظرف خیارشور 

۹.دستمال تنظیف

۱۰.تعدادی عود

۱۱.دو تا ظرف خالی جرمگیر

پ.ن: عودها و پارافين ها رو به امید استفاده مدتها بود نگه داشته بودم. در حالی که عودها بیشتر از مقدار مصرفمون بود و فرصت و حوصله شمع سازی با پارافين ها رو هم نداشتم. مقدارشم کمتر اون بود که بشه کاری کرد باهاش.

خلاصه اون ⏰️⏰️⏰️لحظه ای هست که دقیقا واقف میشی این وسیله جا و انرژی بیخود ازت گرفته و تا الانم نمی دونی واسه چی نگهش داشتی و دیگه دل می کنی ازش؟؟؟ اون لحظه⏰️⏰️⏰️ هزار بار تقدیم شما باد🌸🌸🌸

پاکسازی امروزم بیرون دادن پاکسازی ها بود

یه تعدادی نیاز بود بیان ببرن امروز بالاخره ب سرانجام رسید

الان هی فکرم پیش لباسامه کاش لحظه آخر یه بار دیگه چکشون میکردم شاید پشیمون میشدم، حالا نمی‌دونم بااین حسم چکار کنم

چون قبلا اینا رو کنار گذاشته بودم و الان یادم نبود ک چی بودن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما تو ماشین رو صندلی ها زیلو انداختیم چون زیلو جنسش از پنبه ست زمستونا گرم و تابستونا خنکهدر عین حال ...

چه كار جالبى ميكنيد 

حق با شماست، اين فرآيند صاف و مرتب كردن خيلى وقت گيره 

راستى زيلو اسمش يه چيزِ ساده زيستانه به نظر مياد ولى قيمتش نشون ميده خيليم لاكچريه 😃

سخت نگیر برو عکس بازیگران تو اکران فیلم هاشون ببین همه لباساشون چروک در مقابل این همه دوربین.الان دو ...

ااخه مدل روسریه جوریه چروک باشه بدوایمیسه. جدیدا یدونه رواتومیکنم تهشو مثل قلاب گره میزنم اویزونش میکنم به چوب لباسی دیگه تادوسه بارپوشیدن راحتم

لطفالایک نکنین. 

لایک کنید ببینم چی ب چیه...😅

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
خب جنسی بخرید که هم مجلسی باشه هم اتو نخواد . من هر وقت میرم روسری فروشی از خودشون کمک میگیرم.

چارخونه عزیزمازاین یبعدسعی میکنم ازاینجورروسری هابخرم ولی مشکلم الان اون خط وسطه وقتی دولایه تاشون میکنم اون دوتاخط وسطش چروک میشه ودقیقا میفته وسط سرم

لطفالایک نکنین. 

امروز توی بازار بودم یجور روفرشی بودن که زیرشون نمد بود پارچه روشونم شبیه ساتن بود. برای کسی مثل من که بچه کوچیک داره خیلی خوبن چروکم نمیشدن حیف که فقط سه متری داشتن

لطفالایک نکنین. 
امروز وقت گذاشتم برای بانکه ها و حبوباتمصرف حبوبات ما بالاست از هر نوعی ... فقط بدنه هاشون چون سفید ...

چه جالب شادی جان 

منم سه شنبه شروع کردم به یادگیری زبان انگلیسی

یعنی دوره ش رو خیلی وقت پیش خریده بودم ولی همت نمیکردم شروع کنم که خدا کمک کرد و شروع کردم

موفق باشی دوست عزیزم 

امروز کمی کسالت داشتم و تقریبا میشد تا نصف روز ولو بودم زمین بعد ساعت دوازده پاشدم ظرفارو گذاشتم ماش ...

انشالله زودتر خوبشید

من فعلا مدتی بود خواننده خاموش بودم و دنبال فرصت که به این تاپیک بپوندم

بخاطر دادنِ ایده‌ی ترشی آلبالو براتون پست گذاشتم ،چون کسالت دارید این راحت‌ترین کاریه که میتونید باهاش انجام بدید،من که خیلی دوس دارم طعمشو

روی آلبالوی شسته و چوب جداشده سرکه و نمک بریز🤷‍♀️

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

سلام دوستان یه روبالشی امروز نمیدونم چرا پاره شد،رفت خروجی و یه تیکه پارچه داشتم براش روکش جدید دوختم،چند ساعت پیش یه سری وسیله که تو دیوار فروختم اومدن بردن که شامل یه پارتیشن دو تکه،سه شاخه گل بامبو و گلدانش،یه قالیچه یک در یک و نیم، سه تا دیوار کوب و یه لوستر،میز غذا خوری چهار نفره،سه تا تابلو،یدونه از اون جا لباسیها که آینه و جا کفشی هم داره بود الان حسابی خونه خلوته،قیمت خیلی پایین گذاشتم ولی سه ماه طول کشید فروش بره،از اونهایی که فروختم تو خونه جدید فقط میز غذا خوری جایگزین میشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ههایدی جان من یمدت اینجورگذاشتم وقتی شال روبازمیکردم چهارتاخط سرتاسری افتاده بودروش دوبارت بایداتومی ...

پس ایراد از جنس شالته🙊

مثل لیلی لوله ای کن ببین چجوره میشه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام دوستان

برای همتون آرزوی موفقیت دارم

من ۸۰درصد تو زندگیم بدون اینکه بدونم مینیمالم

تاحالا خرید اضافه اصلا نداشتم

اسراف تو مواد غذایی و.. هم خیلی راحت میتونم بگم۹۸درصد ندارم یعنی معمولا مهمونمم بیاد خورشت و برنج و همه چی به اندازه‌ست یا نهایتا یکم اضافه‌تر

با همین مدیریت درست زندگی خداروشکر به خیلیا چیزا هم رسیدیم

خروجیم سالی دو سه بار بود که

با دیدن این تاپیک میخام روزانه باشه تا اون ۲۰درصدم پرکنم

خدایا شکرت   به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود💚

دوستان ، یه مطلب مهم که تو کتابی که میخونم نوشته اینه که : از یه وسیله یا لباس ، هر چی تو کل خونه دارید بیارید بریزید یه جا 

مثلا کفش ، از توی جاکفشی ، کمد ، زیر تخت و هر جاااااا ، به این فکر نکنید که خب این که نمیره خروجی پس چرا بیارمش وسط ، بلا استثناء همه رو بیارید بریزید یه جا ، بعد شروع کنید یکی یکی بررسی کنید 

یا مثلا خودکار ، یا بشقاب یا ......