2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737513 بازدید | 44693 پست

بچه ها ما قراره اسباب کشی کنیم به خونه جدید 

تو این خونه که این یک سال بودیم حس میکردم پر از انرژی منفیه. هروقت که رفع انباشتگی میکردم یه کم حالم بهتر میشد ولی بعد یه مدت دوباره همون اش و همون کاسه 

حالا این حال بد به نظرتون به خاطر خونه بوده یا وسایل یا هردو؟ 

چیکار کنم که تو خونه جدید اینطوری نباشم؟

ضمن اینکه میخواستم وسایل اضافی رو رد کنم بره ولی اسباب کشی اینقدر عجله ای شد که فقط مجبور شدم همه رو بچپونم تو کارتن ها. و گفتم ببرم خونه جدید کارتن هارو همه رو بذارم تو اتاق خواب و کم کم و یکی یکی باز کنم و چک کنم و اضافی هارو سر فرصت جدا کنم و بعد وسایلمو بچینم . نظر شما چیه؟ این روش خوبه یا نه؟ 

بچها نمادهایی مثل تابلو زن تنها مردتنها یا حیوانات و انواع مجسمه های زن و مرد خیلی بده و تنهایی و بد ...

وای عزیزم عالی بود بازم بگو 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها نمادهایی مثل تابلو زن تنها مردتنها یا حیوانات و انواع مجسمه های زن و مرد خیلی بده و تنهایی و بد ...

گلم من میخوام مبل بخرم با پرده و فرش اشپزخونه و واقعا نمی‌دونم چی بگیرم 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
اتو و پنکه که اضافه نیستن  بعد احتمالا شما بچه ندارین که همه رو سفید و شیری میگیرین  بعد ...

اتو رو نگفتم ،میز اتو ام دی اف کمدی دارم که جاگیره،اونو میخام رد کنم چون همیشه عادت دارم روی زمین بشینم و اتوکنم

پنکه هم که کولر هست و الان سه ساله روشن نشده

هرکسی سبک زندگی ای داره

مثلا من اصلا سبزی ای چیزی خشک نمیکنم ک مثلا از پنکه استفاده کنم

میمیمالیست شدن برای همه یه نسخه جوابگو نیست

الان من عکس همسرم خودش به تنهایی روی شاسی تو اتاق خواب زدم خوب نیست پس  عکس بزرگی هم هست

ن عکس تکی خوب نیست باعث میشه شوهرت تو خونه غالب باشه و مردسالاری بشه

و از طرفی هم خدایی نکرده تنها بشه

اونو بردار عکس دوتایی قدی کامل بزار

السا جان منم مدتی راجبع فنگ شویی خوندم.یک مبحث مهم که همین رفع انباشتگی،جهات های خونه واقعا رعایت نک ...

یا بفروشش یا یه پارچه بپیچید دورش برار انباری نهایتا.

گندم نماد برکته من خودم از باغ گندم چیدم توخونم پره البته درجهت جنوب شرقی و جنوب و به همه فک فامیلمم دادم واقعا نمادشناسی مبحث مهمیه

شما که بچه دوستدارید میتونید عکس نی نی غرب بزنید یا مثلا از یه چیزی که مربوط به نی نی هست بخرید بزارید تو خونه تا با قانون خلا جاش پرشه ان شالله بسلامتی گلم و....

آهان گل های خشک جمع کردم ریختم دور انگار نماد زندگی نیست.نمی دونم ظرف های لب پر یا شکسته نگه نداریم. ...

من سنگ نمک نگه نمیدارم

چون انرژیای منفی رو جذب میکنه و به بیرون ساطع میکنه 

باید بعد یک ماه بندازیش دور 

من سنگ نمک نگه نمیدارم چون انرژیای منفی رو جذب میکنه و به بیرون ساطع میکنه  باید بعد یک ماه ب ...

بله می دونم ظاهرا بعد از مدتی یا باید عوض اش کنی یا بذاری تو نور افتاب تا انرژی منفی که جذب کرده پاک بشه.

در مورد بچه بله یه مقدار لبلس بچه واسباب بازی وپتو از قبل براش خریدم جهت ها رعایت نکردم ولی خوب تو خونه دارم.

البته الان به لطف خدا باردارم

گندم یه خوشه پر تو گلدون تو خونه داریم از این طلایی ها.

عکس خودم‌پیچیدم لای روزنامه وپارچه تو کمد دیواریه.

جسته گریخته رعایت می کنم اما نه با اون شدت .

من کلا تو سبک های مورد علاقه ام که دوستشون دارم میانه رو به بالا هستم.

شادی صدام کنید

خوب من دو روزه گزارش ندادم

اول سلام

من دیروز و پریروز دوباره رفتم انباری توی پارکینگ.ما یه انباری کوچیک توی خونه آپارتمانی قسمت همکف داریم.من مدتهاست کارتن و ... جمع کردم و جالبه که پارسال هم همینجا مثلا اضافه هاشو انداختم دور اما امسال که نگاهش کردم دیدم من اصلا چیزی ننداختم دور... پارسال تازه خیلی خوش حال بودم که پایین تمیز کردم....خخخ. اما امسال من به هرچی نگاه کردم اضافه بود.الان کلی کارتن خالی محکم دارم که فکر میکنم لازم میشه و همینطور کارتن وسایل  آجیل خوری و شکستنی هام که نگهشون داشتم و کارتن ظرف های چینیم.

این مدل کارتن ها اصلا نمیشه تا کرد...چون داخلش اکاسیو هست و متاسفانه جاگیره و بالاخره برای اسباب کشی لازمه.

شماها اینا رو نگه میدارین؟

البته هنوز بگم که پروژه انباری تمام نشده و جاهای دیگه خونه هم هست اما فعلا از انباری شروع کردم و قول دادم تا تمام نشده جای دیگه ای نام واسه تمیز کاری