2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737071 بازدید | 44690 پست

من امروز کتری قوریمو فروختم ۵۰۰ هزار قیمت پایین زدم که سریع فروش بره

ولی متاسفانه انقد ادم بدی بود اون خریدار که اصن لذت نبردم از خروجیم😒😒

حالا ک فکرشو میکنم اگه میدادم یه نفر که لازم داره حسش بهتر بود  برام انقد اعصاب خوردی نداشت همیشه برا چیزهای کوچیکتر همینکارو میکنم حالا این یبارو خواستم یچیزو بفروشم کوفتم کرد اون خانوم😕😕

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
سلام عزیزم ...والا راستشو بخوای از لحاظ استایل و تعداد لباسها هنوز به اون چیزی که خودم دلم میخواد نر ...

حالا من بیام بگم که رکوردتونو زدم😂

دوتا شلوار بیرونی شلوار توخونه ۵ تا دوتا تاب مانتو ۴تا شال ۴تا پالتو یکی کفش صندل و کتونی و تابستونه کلا ۴ تا

مقنعه و روسریم ندارم بافت مافتم ندارم🤪🤪

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فعلا دم دستی یه شومیز مانتویی دارم میپوشم ،و مجلسی هم ساحلی و کت شلوار مشکی دارم میپوشم.

ولی زمانیکه ماکسیمال بودم خرید اشتباه زیادکردم که رو دستم مونده و سالهاست انباری خاک میخورن،

که شامل: 

سه عدد شلوارلی مام استایل طوسی ابی مشکی باطرح فانتزی و عروسکی

چهار عدد مانتو کتی زرد سرخابی خردلی کرمی با شلوارشون 

دوتا پیراهن بلند الیاف طبیعی نارنجی و سورمه ای

روسری ترکمنی بزرگ پشم اصل 

یک شلوار لی بگ مشکی ،برای یه سایز بزرگه و فوق العاده ضخیمه ،عیدخریدم😓 

و یسری لباش اضافه دیگه که یادم نمیاد ولی مطمعنم بیشتر ازینا دارم تو انبار 

بنظرتون بااین لیستی که گفتم چه کنم؟

دیوارکنم که یه تیکه اش هم نمیخرن،خریدفروش بازار بشدت ضعیف شده یکی دوساله 

به فامیلم دوست ندارم بدم چون خودشون محتکرن 

راهکار بدید بهم🙏

من امروز کتری قوریمو فروختم ۵۰۰ هزار قیمت پایین زدم که سریع فروش برهولی متاسفانه انقد ادم بدی بود او ...

منم یه مدت اینکارو کردم دیدم برای خورده ریز فقط اعصاب خوردیش واسم می موند ، بخشیدم به کسی ، دعامم میکنن

من فعلا دم دستی یه شومیز مانتویی دارم میپوشم ،و مجلسی هم ساحلی و کت شلوار مشکی دارم میپوشم.ولی زمانی ...

من بیشتر از دو سوم لباسهامو بخشیدم. همشون هم نو بودن. لباسهای استفاده شده همسرم رو هم میزارم کنار سطل زباله چون می‌دونم به درد زباله گردا میخوره.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
واقعا خیلی حس خوبی داره چقد آدم راحت میشه ،چقد فکرت آزاد میشه ،وختی ایقداطرافت خلوته حس قدرت و اعتما ...

دقیقا ، منم انقدر سریع خونه رو جمع و جور میکنم که خودم کیف میکنم ، چند روز پیش دوستام اومدن خونم ، خیلی از تمیزی و مرتب بودن خونه تعریف کردن ، مهمترین دلیلش مینیمال بودنمه

من امروز کتری قوریمو فروختم ۵۰۰ هزار قیمت پایین زدم که سریع فروش برهولی متاسفانه انقد ادم بدی بود او ...

وای گفتی دقیقا  خاطره مشابه دارم . بخشیدنشون خیلی حس بهتری میده. البته من قیمتی گذاشتم که با مجانی فرق نداشت. ولی باز هم بدترین  مورد خروجی رو برام رقم زد.

چون عاقبت کار جهان نیستی است/انگار که نیستی چوهستی خوش باش

توی خونه ما زباله زیادی تولید نمیشه... ممکنه در هفته یه کیسه کوچیک بشه... 

اما بزرگترین دغدغه ی من پوست هندوانه بود...دیروز هوا افتابی شد و از ذوقشون رفتن هندوانه خریدن... من 😑....

خلاصه نشستم پوست ها رو ریز ریز کرد ... کمی گذاشتم واسه اردکها...

از دیروز تا الان کارم شده این 😂... تا میرم آشپزخونه ... یه مشت پوست میریزم براشون... دیگه عادت کردن تا پنجره باز میشن همشون جمع میشن زیر پنجره...  

تا اونها رو نخورن .جدید بهشون نمیدم 😄. که روی زمین کثیف نشن..

حیف پوست سیب زمینی نمیخورن 😅

من فعلا دم دستی یه شومیز مانتویی دارم میپوشم ،و مجلسی هم ساحلی و کت شلوار مشکی دارم میپوشم.ولی زمانی ...

من چشمم موند دنبال این روسری های ترکمن مخصوصا رنگ سبزش ولی می دونستم تو استایل ام نیست نخریدم.

کاش سایز کوچیک اش تولید می کردن

شادی صدام کنید