2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737398 بازدید | 44691 پست

واقعا خیلی حس خوبی داره چقد آدم راحت میشه ،چقد فکرت آزاد میشه ،وختی ایقداطرافت خلوته حس قدرت و اعتماد بنفس زیادی بهت دست میده ...چقد تایم زیاد داری ....چقد زود خونه جمع و جور میشه ..چقد زود به زود میتونی نظافت کنی ...حموم و دستشویی و سینک و کلا سرامیکا برق میزنن ...چون تایمت زیاده ....میتونی بچتو‌زیاد ببری پارک یا شهربازی یا هرجا که دوست داشته باشه .....و خیلی مزایای دیگه ....هنوزم میگم حیف و هزار حیف که از سالهای قبل با این سبک آشنایی نداشتم 😔

👩‍❤️‍👨

بچه ها میدونین چیه ،یکی از آرزوهام اینه که یک روزی خونه ی خاله ام رو دو دستی تقدیمم کنن و بگن فرشته بیا و رفع انباشتگیش کن ..آخ آخ یعنی یکی از آرزوهای دست نیافتنیمه ...چون خاله ام هرگز اجازه نمیده و بشدت احتکار کنندست .اصلا خونه اش بازار شامه .شتر با بارش تو خونش گم میشه ...افسوس که هیچوقت نمی‌تونیم طرز فکر اینجور افرادو تغییر بدیم 😐حرف فقط حرف خودشونه ،من نمیتونم تغییرش بدم اما خیلی دوست دارم یه همچین خونه ای رو میسپردن بهم 🤒🥴

👩‍❤️‍👨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یادتونه چنتا پست راجبع خونه ی مادربزرگم اینجا گذاشتم و گفتم کلی براش رفع انباشتگی کردم ....میدونین چند ماه پیش مادر بزرگم از دنیا رفتن 😭😭😭😭بهترین مادربزرگ دنیا بود ...خیلی دوسش داشتم خیلی دوستم داشت ...همیشه موهامو نوازش میکرد ،دستمو می‌گرفت و دستمو می‌بوسید 😭بخدا قسم مثل دوتا رفیق بودیم ...مادربزرگم خیلی سنش بالا بود اما خیلی فهمیده و خوش اخلاق بودن ،،فکرشو بکنید با اون سن و سال با تموم نوه هاش ارتباط داشت و همشونو دوست داشت از ته قلب ....اما با من یحور دیگه رفیق بود 😭😭😞مادربزرگ عزیزم چقد دوستت داشتم ...چرا ایقد خوب بودی آخه چرا ....تا من ایقد دلم برات تنگ نمیشد ...خیلی دلتنگتم قربونت بشم ...بچه ها بجون دخترم اصصلا تحمل دوریشو ندارم نمیدونم چکار کنم 😭😭هرشب دارم خوابشو میبینم .آخه خیلی به مادر بزرگم وابسته بودم ...خدا رحمتت کنه مادربزرگ عزیزم .....دوستان گلم قدر بزرگ‌ترهای خانواده رو بیشتر بدونین ....همشون نعمتهای بزرگین اما خودمون بی‌خبریم ....روح همه ی مادربزرگ‌ها ی آسمونی شاد 🙏🙏🙏میخواستم دوباره برم پیشش براش رفع انباشتگی کنم اما .......مادربزرگم مینی‌مال مینی‌مال رفت اون دنیا 😭🙏

👩‍❤️‍👨
بچه ها یادتونه چنتا پست راجبع خونه ی مادربزرگم اینجا گذاشتم و گفتم کلی براش رفع انباشتگی کردم ....می ...

ببخشید دوستان می‌دونم این بحث جدا از بحث تاپیک هست ،اما اگه میشه و راضی هستین جهت شادی روح مادربزرگم هرکدوم یه صلوات بفرستین 🙏🙏🙏خدا رحمت کنه همه ی اسیران خاک رو 🙏

👩‍❤️‍👨
هیدا جان قبلا پیشبند میبستم و دستکش دستم میکردم ولی خیلی ساله که دیگه حوصله هیچی رو ندارم و تنبلیم م ...

تو باید تا آخر عمری که خدا بهت هدیه میده مواظب این بدن باشی 

این بدن مرکب روح توئه

برای اینکه روح بتونه رشد کنه باید مرکبش سالم باشه عزیزم 

❌لایک❌
حالا من میگم ی دست مبل پنج نفرهمیز ناهارخوری دو نفرهی فرش شش متری . دو تا یک و نیم متری و ی پادریتخت ...

چقدر خوبه انقدر وسایلاتون به اندازه ست که میتونید لیست کنید 

❌لایک❌
چند صفحه قبل تر راجبع اعلانات ولایک کردن صحبت کردیدنگاه کردم دیدم ۶۰۰ صفحه اعلانات.دیروز تا حالا ۳۰۰ ...

دوتا راه برای من پاک کردن اعلانات سایت رو برام راحت کرده بود 

1_ هروقت اعلانی داشتم که میرفتم ببینم چیه دو سه تا صفحه هم پاک میکردم 

2_یه پادکست میذاشتم گوش میدادم و در کنارش میومدم سایت و اعلاناتمو پاک میکردم در اصل به پادکست گوش میدادم و رو عادت اونها هم پاک میکردم.

❌لایک❌
این تصویر پاکسازی کنید یا حذف یا جا بجاییهر کاربر فقط یک مورد بگه.اگه دوست داشتید جمعه هر هفته یک کا ...

عـــــــــــــــــــــــه

قبل از که بگی داشتم این کارو میکردم😁😁😁

❌لایک❌
دوتا راه برای من پاک کردن اعلانات سایت رو برام راحت کرده بود 1_ هروقت اعلانی داشتم که میرفتم ببینم چ ...

مگه همه رو باهم‌ نمیشه پاک کرد؟

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠