2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740240 بازدید | 44731 پست
ممنونم. البالوروکه مقداریشو خشک کردم وبقیشم شربت ومربا. انداره یه کاسه هم مونده که بشه ترشی. مربای گ ...

من چیزی رو که ندونم ذائقه ام میپذیره خیلی کم درست میکنم 

شما با مقدار خیلی کمیش مربا کن خیلی کم 

اگه پسندیدی بقیه اش رو هم درست کنم 

ببخشیدمیپرسم مگه روسریتونو چطورگره زده بودین.

گره ساده بود،ولی زیر گلو صاف و مرتب بود،دو طرفشم رو سینه هام کاملا قرینه بود نمیدونم چطور بگم،دو طرف روسری کاملا شبیه هم بود،من خیلی خانما رو دیدم اینطوری میبندن روسریشونو ولی حالا نظر اون روانشناس رو من اینطوری بود

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😶😶😶پرای ما و حریم خصوصی هم ریخت والا

اگه بگم وقتی نیستم میان خونم و همه جا رو می بینن دیگخ پری برات نمیمونه 

یه بار هم وسط راه داشتم میرفتم خونه مامانم برگشتم مچ شون تو خونه گرفتم 

دیدم خواهرش داره از سفره یلدام عکس میگیره

رفتم تو اتاق لباس عوض کنم دیگه نیومدم 

همسرم فرستادن دنبالم که چرا نمیای 

گفتم راحت باشید مگه نمیخواستید نباشم 

مادرش داد میزدااا دلم میخواد خونه پسرمه 

همسرم هم طلبکار شده بود حتما همین اطراف بودی و نرفته بودی😑

یه بارم داشتم از خونه بیرون میرفتم 

انگشترم یکم تنگ بود در اوردم گذاشتم رو اپن رفتم 

برگشتم نبود😶

زنگ زدم همسرم اومد گشت

زیرررر پشتی بود

چطوری از رو اپن رفته اونجا🙃

برعکس همه ادما من وقتی از خونه میرم کلی تمیز میکنم و فکر میکنم که قراره یکی بیاد فلان وسیله اینجا باشه یا نباشه بعد میرم 

ببخشید که ربطی به مینیمال نداشت 🙏🙏

البته یه چیز مرتبط هم بگم 🙂

اونا از یه لحاظ بشدددت مینیمال محسوب میشن

چون اهل خرید هیچی نیستن نه لباس نه وسیله فقط کار میکنن و پول نقد تو حساب نگه میدارن 

پدرش بعد سی سال زندگی کل زندگیش یه وانت میشه یه کمد بزرگ دارن از مدارک و ظروف غیردم‌دستی و لباس همه چیز خانواده تو یه کمد جا شده 

دوستانم  عزیزم اونایی که چشماشون با کار کردن با پیاز دچار سوزش میشه و اذیت میشین میتونین شیلد صورت (من در زمان کروناگرفته بودم)استفاده کنین .اصلا انگار پیاز دست نگرفته ای.

ببخشین دور از هدف تاپیک شد❤

دوستانم عزیزم اونایی که چشماشون با کار کردن با پیاز دچار سوزش میشه و اذیت میشین میتونین شیلد صورت ( ...

ممنونم از تجربتون👌🏻

بعنوان بلااستفاده نبودن شیلد اگه کسی داره مفید بود

❌لایک❌
تابستون که میشه تو کابینت های من مورچه می ره دیروز متاسفاته تو شیشه شوید هم رفته بود دور ریختم.به ن ...

خونه ما هم خیلی مورچه داره 

ولی توی شیشه که دربش کیپ باشه چطوری وارد شده؟ 

برا ما فقط تو ظرف عسل رفته بودن که دربش پلاستیکی بود به اون صورت کیپ نبوده 

تو خونه هم مثلا یهو یه جا رو سوراخ میکنن از دیوار یا زمین میان بیرون 

من سریع اونجا رو شناسایی میکنم😅 خمیردندون سفید میزنم اصلا غیب میشن تا مدت ها 

دوباره مدتی بعد از یه جا دیگه 

مثلا جا مایع ظرفشویی به دیوار زده بودیم خراب شد برش داشتیم از سوراخ که با دریل رو سرامیک زده بودیم یه بار اومده بودن😶

همون جا رو یکم خمیردندون سفید زدم خیلی خوب شد 

کلا چون خونمون گرمه چیزهایی که احساس کنم خراب میشه حتما تو شیشه درب دار که یک اندازه هستن گذاشتم تو یه طبقه یخچال 

خلال بادام و کنجد و پودر نارگیل و یکسری چیزها 

اگه جا بود همههههه چی رو میگذاشتم 

خیلی بهتر میمونن و موندگاری بیشتری دارن 

و یخچال هم مثل فریزر نیست که بگیم خواص اون ماده رو از بین ببره 

شما هم تو شیشه درب محکم بذار یخچال که رطوبت نگیره 

اگه فضاش رو نداشتی یه باکس بردار و موادی که میخوای بریز تو زیپ کیپ‌های جداگانه بعد بذارشون تو اون باکس بعد یخچال که یخچالت مرتب بمونه 

از اون پول نقد تو حساب چه استفاده ای دارن؟

اصلا هیچی نمیخرن فقط ضروریات زندگی 

سیب زمینی، پیاز و ماست و ...

من مثلا قارچ و زعفرون میخریدم سر این با همسرم بحث داشتم میگفت چه ضرورتی داره تو غذا زعفرون بریزی؟ قارچ نباشه نمیشه؟ و ....

ولی الان خودش میگه قارچ بخر تو فلان غذا بریز 

(الان دیگه چون دوره طب سنتی رفتم میگن قارچ سردیش بالاست دیگه خیلی به ندرت میخرم😅) 

مثلا پدرش پبراهن هاش همش هدیه است 

مثلا یکیش دامادش سوغات اورده

یکی من یلدا هدیه دادم ( برعکسه😅 من عروسم باید یلدایی بگیرم) 

حتی زمین داشته فروخته و طلاهای همسرش رو هم فروخته نقد کرده گذاشته تو حساب😶

هیچ خرجی تا مجبور نشه نمیکنه اما مدام میره سرکار مثلا یک هفته یا چندماه میره سرکار راه دور و خونه نیست 

واقعا نمیدونم هدف چیه اخه؟ 

و همسرم مدام و هر روز جنس برای خونشون بخره

یه هندونه هم بخره یدونه بزرگترش رو میخره میده در خونه اون ها 

باورت میشه پدرش هر بانکی اسم ببری توش حساب داره ملی ملت مسکن و ...

فقط از لحاظ پول انباشتگی دارن 😅

خونه ما هم خیلی مورچه داره ولی توی شیشه که دربش کیپ باشه چطوری وارد شده؟ برا ما فقط تو ظرف عسل رفته ...

همین کار کردم دوست عزیز جا میوه یخچال خیلی بزرگ من اونجا میوه نمی ذارم وسیله هام می ذارم البته وسیله هم بیشترش لوازم قنادی ام.با یه کم وسایل خونه.

پشت پنجره آشپزخونه مدتی زیاد شده بود که کامان زدم دیگه نیست ولی تو کابینت ها کامان نمی زنم می ترسم حتی اگه بعدش ماده غذایی بذارم روش تاثیر بذاره برامون ضرر داشته باشه.

شادی صدام کنید

یخچال ما بخشی اش لوازم قنادی من مثل ارد شکر ونشاسته وپودر قند وژلاتین وشکلات واین چیزا

بخشی اش رب ،مربا که همسرم علاقه داره

بخشی لبنیات که روزمره استفاده می کنیم

بخشی میوه که معمولا نمی خوریم ولی همسرم می خره مخصوصا میوه تابستونی علاقه نداریم مثلا گیلاس براموت اوردن از کی تو یخچال.

ویه سری تتقلات که هنسرم می خره دوتا دنت اب میوه های ترش یه نوع نون که تو استوری های لیلی دیلی خیلی می بینم.

بیسکوییت 

شیر وخرما که از بارداری من به سبد غذایی مون اضافه شده.

شادی صدام کنید
یخچال ما بخشی اش لوازم قنادی من مثل ارد شکر ونشاسته وپودر قند وژلاتین وشکلات واین چیزابخشی اش رب ،مر ...

میوه ها روتو ظرفهای یه بار مصرف کوچیک در دار بذار بیرون که میری پشت چراغ قرمز بده به بچه های کار

یا هرکدوم از چیزهایی که تو کیف همراه خراب نمیشه 

میری پارکی جایی بده به بچه های نیازمند 

❌لایک❌
یخچال ما بخشی اش لوازم قنادی من مثل ارد شکر ونشاسته وپودر قند وژلاتین وشکلات واین چیزابخشی اش رب ،مر ...

نونها رو یه چیزی درست کن مثلا کوکو سیب زمینی،بذار لاش، بعنوان خیرات بده به کسی

❌لایک❌