2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739834 بازدید | 44728 پست
چه تاپیک خوبی منم متاسفانه بیماری احتکار کردن داشتم و واقعاً خونم دیگه داشت به سمساری تبدیل می‌شد مد ...

خیلی دوست داریم کنارمون باشی دوست خوبم

از خوندن گزارشهای خروجی و مدیریت ورودی ها لذت میبریم💕

❌لایک❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیامک هام پاکسازی شد

پاکسازی گوشی میخواید فقط خانواده همسرم یه پیام هم حتی نگه نمیدارن و اعلان تماس هاشونم همه رو همون لحظه پاک میکنن 

از لحاظ عکس و موسیقی هم نهایت سه چهارتا دونه تو گالریشون داشته باشن 

من وقتی با همسرم ازدواج کردم تمام پبام های چندسال پیشم با دوستام رو هم داشتم 

و گوشیم هم رمز نداشت 

بعد فهمیدم خواهر همسرم سر گوشی همسرم میره و به عنوان مخاطب سوم تمام پیام های من میخوند خیلی لحظه بدی بود چندسال گذشته ولی دیگه پیام به همسرم نمیدم فقط زنگ🙃

اخه خونه بابام اینا گوشیمون بخاطر اینکه تو جامعه میریم رمز گذاشتیم اما هممون رمز هم دیگه رو بلدیم اگه به هر دلیلی به گوشی هم سر بزنیم فقط همون کار رو انجام میدیم اصلا سر هیچ جای دیگه‌اش نمیریم 

اومدم تو این خانواده پرام ریخت😅😅

چقدرحرف زدم امشب من😂یه راهنمایی دیگه میخواستم. همونطورکه قبلاگفتم به احتمال زیادسال بعدبرم خونه ی خ ...

برای دم دست ارکوپال بگیر که طرح تنوع بشه براتون 

و حتی مهمون خودمونی مثلا خانوادتون یه بار همون ارکوپال بذاری یه بار چینی مهمون 

البته اینا برمیگرده به اینکه مثل من تنوع برات مهم باشه و تو روحیه ات تاثیر بذاره 

ملامین فکر نکنم کسی استفاده کنه 

ولی من رو جهازم یه دوازده نفرش مامانم خرید گفت برای تفریح و سفر اینا 

البته از اون مدل پلاستیکی هم برام خرید ولی پک‌اش نگرفتم چون میخواستم رنگی رنگی باشه یه مدل خریدم که بشقاب هاش رنگارنگ بود😍 شاد میشم میبینمشون😅😅

برای مهمان هم دو دست چینی گرفتم 

یه دوازده نفره 

یه شش نفره 

بخاطر همون تنوع 🙈 

دیگه هربار بسته به تعداد مهمان و بازم تنوع😅 هربار یه مدل رو استفاده میکنم 

از این جعبه های شیرینی، کمکیم گفته برام نگه دار

برای جمع کردن خرده ریزه های خیاطی و... 

(تو عکس لکه آب روش افتاده چون آب لوله کشیمون شوره وگرنه تمیزه😄) 

رفت خروجی✨

❌لایک❌
برای دم دست ارکوپال بگیر که طرح تنوع بشه براتون و حتی مهمون خودمونی مثلا خانوادتون یه بار همون ارکوپ ...

هرجا ببینم یکی از ظرف رنگی رنگی خوشش میاد یاد کاربر اوپرا میافتم 💕

@خربوریدان‍ 

❌لایک❌
خانما یه راهنمایی باگیلاس به جز کمپوت چه کاردیگه ای میشه انجام داد؟ امروز مقدارزیادی ازباغ گیلاس وال ...

عزیز البالو رو بجز کمپوت من کلی باهاش راه دارم البالو عشقه♥️♥️ (البته من کلا میوه دوستم، سیب که براش میمیرم) 

البالو رو هم میشه شربت کرد 

هم مربا 

بخش زیادیش رو فریز میکنم بعد با این ها چندتا کار میکنم 

البالو پلو♥️♥️ 

تو کیک میریزم 

تو ژله هم گاهی میوه میریزم البته ژله با میوه دیرتر میبنده منم دل کوچیک برای همین گاهی میریزم 

البالو یخ زده خالی خالی بخوری انقدر خوشمزه است مخصوصا تابستون 

گیلاس رو مربا و تو کیک ریختن به ذهنم رسید فقط 

اخه من چون میوه ای نمیمونه که براش کاری کنم همش میخورم😅😅 

راستی به همسایه و فامیل هم مقداری پخش کن من این کار رو دوست دارم بنظرم طرف خوشحال میشه باعث محبت میشه و لذت بخشه 

البته اگه خودت دوست داری

امروز نوبت کمد دیواری هاست تو ذهنم که فعلا کاری ندارن مرتب هستند وخروجی که بدونم ندارن

یه شیشه کوچیک نسکافه داشتم که برای خیلی وقت پیش بوددور ریختم.

در مورد پیامک وگزارش تماس وچت های شبکه های مجازی من نهایت تا شب همه پاک می کنم فقط پیامک بانک ملی ونهایتا اخرین پیام همسرم نگه می دارم

شادی صدام کنید
پاکسازی گوشی میخواید فقط خانواده همسرم یه پیام هم حتی نگه نمیدارن و اعلان تماس هاشونم همه رو همون لح ...

😶😶😶پرای ما و حریم خصوصی هم ریخت والا

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
برای دم دست ارکوپال بگیر که طرح تنوع بشه براتون و حتی مهمون خودمونی مثلا خانوادتون یه بار همون ارکوپ ...

اره منم عاشق تنوع ام. ولی چینی 12نفره کمه برام همون 18رومیخرم

لطفالایک نکنین. 
عزیز البالو رو بجز کمپوت من کلی باهاش راه دارم البالو عشقه♥️♥️ (البته من کلا میوه دوستم، سیب که براش ...

ممنونم. البالوروکه مقداریشو خشک کردم وبقیشم شربت ومربا. انداره یه کاسه هم مونده که بشه ترشی. مربای گیلاس خوشمزه میشه؟ خیلی هم اهل کیک نیستیم واگرم بپزم بخاطرپسرمه که گیلاس دوست نداره. پس اینم منتفیه. بله تقریبا نصفشودادم همسایه هام

لطفالایک نکنین.