2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738203 بازدید | 44695 پست

سلام از همه دوستانی که به سوالم جواب دادن ممنونم♥ فکرم آزاد شد و تصمیم گرفتم چندتا از مانتو های قدیمیم و که دیگه استفاده نمیکنم و دوسشون ندارم و به مرور خروجی بذارم و فعلا هم ورودی ندارم 

پس خروجی امروز

یدونه مانتو

یدونه سارافون

یدونه شومیز

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
هایلات های پیج لیلی دیلی گذاشتم واسه کسایی که اینستا ندارن. من این عکسا رو دیدم گفتم وای من خیلی شال ...

چند وقت پیش یکی از دوستان میگفت لیلی کلی روسری خریده و میگه لازمشه 

کلا تعداد وسیله هر ادمی بستگی به خودش داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بیاید بگید چن تا کفش و صندل دارید. خودم میگم یه دونه کفش مجلسی. سه تا اسپرت. سه تا صندل. یه ن ...

یه مجلسی پاشنه 5سانت

یه دونه برای پیاده روی 

و یکی هم چون به پام گشاد شده گذاشتم برای مسافرت که پام ورم میکنه 

❌لایک❌
بچه ها بیاید بگید چن تا کفش و صندل دارید. خودم میگم یه دونه کفش مجلسی. سه تا اسپرت. سه تا صندل. یه ن ...

دوتا کالج که روزمره استفاده میکنم

یک صندل

دوتا کفش اسپرت

یدونه پوتین 

سه تا مجلسی 

این چهارتا اخری مونده تو انبار باید در بیارم یه سر و سامونی به این ها هم بدم 

هایلات های پیج لیلی دیلی گذاشتم واسه کسایی که اینستا ندارن. من این عکسا رو دیدم گفتم وای من خیلی شال ...

من تعداد شال هام رو رسونده بودم به چهارتا ولی خب دوتا شال که خرید عید بودن متاسفانه خرید اشتباه بودن و از روی سرم سر میخوردن به خاطر همین یه ورودی شال مشکی داشتم چند وقت پیش و یدونه کرمی هم باید بگیرم که روی هم میشه ۶ تا شال

اون دوتایی که خرید عید بودن هم خروجی نمیذارم فعلا چون شال مجلسی ندارم لازمم میشن

نهال🌱

یه نیم بوت

یه اسپرت سفید

یه اسپرت مشکی

یه مجلسی سفید برای عروسی

این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

اینم عکس همه ی شال و روسری هام😁

اون دوتای بالا خرید عید بودن

الان بیشتر استفاده م از اون دوتا مشکی و سرمه ای پایینیه 

شال سفید هم خیلی وقته که استفاده نکردم ولی به نظرم داشتنش لازمه

نهال🌱

خوب من با دختری یه سر رفتیم تا سرخیابون

ورودی ها:یه ریمل ،یه رژ،یه کلیپس یادتونه که قبلی شکست

خیلی نیاز نداشتم از جهت زنانگی خریدم.

یه ظرف فریزری

یه گیره ی کوچلو برای دخترم اولین باره براش گیره می خرم انقدر گوگولیه.

۱۲ تا سیخ ماهیتابه چون استفاده می کنم مامانم انقدر ذوق کرد چون خیلی بامزه ان.

ونگم براتون یه انگشتر ظریف اکسسوری دیدم وای که چقدر ناز بود ولی به خودم گفتم شادی تو طلا داری واینکه تو اکسسوری ها انگار گوشواره بیشتر جلوه داره مخصوصا من که همیشه دستام بنده دخترم.یعنی خیلی مقاومت کردم نخریدم 

دور از چشم شما عزیزان یه شال ام دیدم خیلی قشنگ بود بوتیک بسته بود هر چقدر در فشلر دادم باز نشد که نشد از من اصرار از قفل انکار

ولی من از رو نمیرم غروب دوباره می رم ببینم بازه یا نه

شادی صدام کنید

من یدونه کتونی روزمره

یدونه کتونی حالت رسمی تر

و سه جفت کفش مجلسی دارم😅

مجلسی ها یکم زیادن با توجه به اینکه مجلس زیاد نمیرم ولی خب هر سه تاشون رو دوست دارم برای همون خروج نمیذارم

نهال🌱

وای نگم، خیلی زیاااااد....

ولی با افتخار میگم که یکساله هیچ کفشی نخریدم. ✌️

✔️ در خصوص کفش مجلسی مینیمالم دوتا پاشنه دار برای 8 و 12 سال پیش هست که شاید فقط سالی یکی دوبار در مناسبت ها استفاده میشه. 

✔️دوتا کفش اداری دارم که به احتمال زیاد یکیش تا آذرماه میره خروجی. 

✔️بقیه کتونی و صندل و... که گرون خریدمشون و قابل خروجی دادن نیست. به مرور استفاده میکنم تا از چرخه ی مصرف خارج شن. 

سلام 

تعداد مانتو ها

یدونه مجلسی ولی مینیمال طور😁

یه دست کت شلوار 

سه تاهم مانتو روزمره کی دوتاش خروجی میشه از این دوتا یکیشو نگه داشتم موقع اسباب کشی بپوشم بعد بذارم خروجی . 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

دو جفت کفش مجلسی که برای چهار پنج سال پیشه ولی هم شیکه هم نو حالا حالا ها خروجی نمیذارم ورودی ازاین مورد هم نخواهم داشت 

یه جفت پاشنه کوتاه روفرشی

یه جفت نیم پوتین 

یه جفت کتونی که روزمره می پوشم

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

۴تا کتونی که دوتاشو احتمالا تا پایان سال خروجی میدم

۶تا مجلسی که ازینم احتمالا یه دونه خروجی میشه بقیه رو استفاده میکنم

صندل یه دونه داشتم که چند وقت پیش خروجی دادم باید یه دونه بخرم 

دوتا هم اسپرت که تا پایان سال خروجی میرن فعلا استفاده میشن 

ویک دونه پاشنه دار دارم که قبلا تو خیابون میپوشیدم اما چند ساله استفاده نکردم اونم میره خروجی تا چند روز دیگه که دارم کم کم خونه تکونی میکنم