2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1738003 بازدید | 44695 پست

خروجی

یه تیشرت پسر کوچیکم دیگه اندازه ش نبود جایگزین نمیشه چون داره. 

یه مقدار شیرینی محلی یه استان، که باب میلمون نبود ولی پسر خواهرشوهرم دوست داشت.

چندتا اسباب بازی 

یخچال و فریزر و اتاق پسرا تمیز و مرتب و پاکسازی شد. 

❌لایک❌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🌸خانوما لطفا بگید چند تا مانتو دارید و کافی هست یا خیر؟ 🌸امروز داشتم کمد مانتو هامو پاکسازی میکرد ...

شما اگه 15تا مانتو هم داشته باشی و همه رو استفاده کنی هیـــــــچ مشکلی نیست عزیزم

❌لایک❌
میگم آشپزخونه لیلی خوب چرا اینقدر بزرگ باشه وقتی بیشتر کابینت هاش خالیه

گاهی این فضای بیشتر داشتن ذهن رو آروم میکنه و به فرد آرامش میده هرچند که میدونه میتونه این کابینت رو پر کنه ولی دلش نمیخواد 

❌لایک❌
کلا باید تو ارتباطم با اون افراد یه محدودیتی داشته باشم که اینجوری روانمو بهم نریزن😅وگرنه من با ای ...

وقتی راحتی ، دیگه فکرتون رها کن

هر کی هم گفت بگو اینجوری دوس دارم دیگه نمیگن ولی اگه بگی عه؟ خوب نیست ؟ و اینا ، همیشه بهت میگن

ورودی 30تا کتاب پسرم که با خودش اورده بدم به کتابخونه،فعلا یه مرور میکنم بعد به مرور میذارم کنار بره ...

به نظرتون کتاب هام رو چکار کنم بیشترش روانشناسی و خانواده است آلان تو کشو هست 

به فکرم رسید یه شلف دیواری بزنم بذارم داخل شلف یا نه اینجوری شلوغ میشه بدم کتابخونه 

اگه خواستین لیستش اینجا می‌نویسم 

🌸خانوما لطفا بگید چند تا مانتو دارید و کافی هست یا خیر؟ 🌸امروز داشتم کمد مانتو هامو پاکسازی میکرد ...

من در حال حاضر ۳ تا مانتو ی دم دستی دارم که برای کارهای روزمره استفاده میکنم. این سه تا مانتو رو جنس معمولی گرفتم که بعد دو سه ماه برن خروجی و دوباره ۳ تا دیگه بگیرم و تنوعی بشه

غیر از اونا هم ۳دست کت و شلوار و یدونه کت تک مشکی دارم که برای جاهای رسمی و مهمونی ها و... استفاده میکنم البته اون کت و شلوار ها بیشتر به صورت کت تک استفاده میشن 

الان در کل روی هم ۷ تا کت و مانتو دارم

البته تعدادش خیلی از این بیشتر بود و تقریبا نصفشون رو تو پاکسازی عید جمع کردم از توی کمدم چون مانتو هایی بودن که یا به قول شما از مد افتاده بودن یا هم دیگه استایلم نبودن

نهال🌱

✅️یه مانتو مجلسی [از خیلی سال پیش دارم]

✅️یه مانتو مهمونی 

✅️یه مانتو قرمز[خیلی خوش رنگ بسته به موقعیت می پوشم]

✅️یه مانتو اداری[این خیلی می پوشم مجلس ترحیم مراسم های مذهبی کار اداری مطب پزشک رفتن بانک رفتن]

✅️یه مانتو لنین که امسال استفاده می کنم

✅️یه مانتو خرید سال اول ازدواج ام [از دست همسرم خروجی نمی دارم ومانتوی عقدم که تو چمدون]به ذهنم رسید مانتوی عقدم از تو چمدون دربیارم اتو کنم آویزون کنم حداقل هر روز ببینمش حس خوب بگیرم.

شادی صدام کنید

من قبل از ازدواج نصف بیشتر مانتوهامو دادم رفت. 

مانتوهای الانم:

ی دست رسمی برای سر کار

دو تا مشکی

3تا سنتی

ی سفید

و ی کرم

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

✅️چند هفته پیش که داشتم مدارک مرتب می کردم دوتا کارت برای واکسن های خودم بود گذاشتم دم دست امروز بردم بهداشت گفتن ۵ مرداد بیا واکسن کزاز بزن چون ده سال شده‌

گفتم بگم شاید اینجا برای عزیزان یاد اوری شه.

شادی صدام کنید
اگه جواب منم بدین ممنون میشم من هنوز سردرگمم یه عالمه کتاب دارم که مونده داخل کشوهمین نوار عکس های ق ...

نوارا رو اگه میشه تبدیل کرد و بریزید تو فلش خوب میشه. 

من پرونده های پزشکیم رو که باید نگه دارم رو حفظ کردم ولی جواب آزمایشات و سونو های قدیمی رو انداختم رفت. معمولا آخرین سونو و آزمایش رو باید نگه دارید برای مقایسه. 

مادرم اینادارنولی خودمون عکس هامون تو لب تاببچه ها یه شکر سرخی به چشمم خورد اگه‌منظورتون شکر قهوه ای ...

شکر سرخ با شکر قهوه ای فرق داره. حالا خمیری داره یکم مزه ش خاصه. ولی مضرات شکر سفید و قهوه ای رو نداره. 

تابستون که میشه تو کابینت های من مورچه می ره دیروز متاسفاته تو شیشه شوید هم رفته بود دور ریختم.به ن ...

من قبلا نعنا رو تو یخچال میذاشتم. البته ظرفم از این واشر دارا بود. نم نمی‌گرفت.