2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737195 بازدید | 44691 پست

سلاااام چه سر وساکتید.

بچه ها میگم من زیر سینک ام چهارتا لگن وابکش از این ست ها،سه تا آبکش دیگه یه مدل وچهار پنج تا کاسه در سایزهای مختلف دارم.از یه طرف میگم  تعدادی جمع کنم بذارم کنار برای بعدها چون تو استفاده یا می شکنن(پلاستیکی)یا لکه می شند خلاصه اینجوری.از طرفی هم میگم چندسال دیگه اینا مد نیستند باید جدیدش بخرم از اون طرف دلم میگم با این اقتصاد حتما هم می تونی بخری از اون طرف میگم انشاا..پولش جور میشه ولی خوب می تونی وسایلی که واقعا نیاز داری بخری

به نظر شما چیکار کنم یه تعدادی اش جمع کنم بذارم کنار؟؟

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه شال هم از کمد شال هام رفت کنار به عنوان یه خانم امروزی ومینمالیست می خوام کمدم هم مینمالیست باشه هم کاملا نو 

کشوی شال وروسری ام داره به تعداد انگشت های دستم می رسه ولی رضایت بخش

شادی صدام کنید

سلام دوستان خوبین نیستین

من امروز باز هم یه سری چیز ها رو رد کردم یه بافت که تو خونه میپوشیدم و دوسش نداشتم یه شلوار خونگی که پرز داده بود یه بافت بیرون که دیگه مناسب استایلم نبود یه زیر سارافونی که قسمت جلوش لمه بود و هر وقت چیزی بهش گیر می‌کرد نخکش میشد که گذاشتمش تو خروجی ها یه شال مناسب این فصل که پارسال خریده بودم ولی هر وقت میپوشیدم مامانم میگفت زیاد جالب نیست و یه سارافون از جنس سوئیت که دو سالی بود خریده بودم و به نسبت خوب هم پوشیده بودم ولی دیگه مدلش رو دوست نداشتم و چون کاملا سالم بود دادم به کسی که ازش استفاده کنه و یه شومیز که چند سالی بود داشتمش ولی الان گذاشته بودم تو خونه میپوشیدم ولی چون جنسش نخی بود همش چروک میشد با اینکه بعد شستن اتو میکردم  دیگه گذاشتنش تو خروجی ها که کس دیگه ای ام بتونه یه مدت ازش استفاده کنه راستش مادر من همیشه میگه جوری لباس رو بزار خروجی که بعد توام یکی دیگه بتونه استفاده کنه و خوشحال بشه با اینکه این کار با مینیمالیست هماهنگ نیست ولی معمولا لباس هام کهنه و رنگ و رو رفته نمیشه که بعد بزارم خروجی مگر اینکه جنسش دیگه خیلی بد بوده باشه که با یکی دو بار شستن از قیافه بیفته که معمولا اینطور لباس ها تو لباساییه که هدیه داده شده بهم مادرم همیشه موقع خرید به جنس خیلی توجه میکنه و منم دیگه تو جنس شناسی خبره شدم و میدونم چه جنسی خوبه چی بهتره خریده نشه ولی با این وجود یه مدت که میپوشم میدم به کسی که نیاز داره که بتونه اونم استفاده کنه

سلام به همگی منم یک سالی میشه با سبک مینمیال اشنا شدم از شانسم زد ودقیقا با اسباب کشی به خونم بود ومن کلی از وسایلم که از جمله ظرف و ظروف لباس اسباب بازی تخت بچه ها ویترین ومیز غذا خوری و...  گذاشتم بیرون .ب اینکه وسایلم جدید بود ویترین برنز میز غذا خوری هشت نفره تخت بچم که سال پیش گرفته بودم والان کلی خوشحالم که این کارو کردم ودور برم خلوته.

فعلا اثاثیه نخریدم حالا به نظرتون مبل ال سفید بگیرم با فرش شیری رنگ و یدونه کنسول سفید  خوب میش ...

چجالب منم چندروز اینده اساس کشی دارم

و بااینکه وسایلم مال جهیزیم ک سه سال قبل بود هست ولی چون همشون جاگیر و قهوه ای طلایی رنگن دیگه دوسشون ندارم و میخام بفروشم و مبل ال شیری و فرش ترک سفیدساده بخرم

ولی باید روفرشی و کاور انداخت رو مبلا دیگه

ولی ارزش داره..روح ادم تازه میشه با رنگای روشن

یه عکس ایده دارم الان میفرستم

کاش منم رنگ روشن میگرفتم مبلمو خیلی دلگیره خونه ☹به خاطر اینکه  بچه کوچیک دارم تیره گرفتم البته چند سال میگذره 

هیچ وقت توقع نداشته باش اون حسی که به ادما میدی رو پس بگیری .........اونا قلب ♥️تو رو ندارن😔