2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737456 بازدید | 44691 پست

سلام دوستان. من بعد چند ماه فک کنم اومدم اینجا و کلی از مطالب لذت بردم. طبق قراری که با خودم گذاشتم آخر هر فصل به همه جای خونه سرک میکشم تا انباشتگی جایی ایجاد نشه. یه سری جوراب که کشش گشاد شده بود ولی سوراخ نشده بودن، دو تا تیشرت و بلوز که دیگه قشنگ نبودن ولی قابل استفاده بودن و یه شلوارک دادم به رفتگر محله. لباس زیرام که دو سال استفاده کرده بودم ولی سالم بودن با وایتکس شستم اتو کردم داخل یه نایلون تمیز گذاشتم دم در گفتم شاید کسی استفاده کنه (روم نشد به رفتگر بدم 🤭) بعد رفتم بخرم دونه ای ۷۰ بود 😵‍💫😵‍💫 چنتا کرم تیوپی بود که دیگه آخراش بود با قیچی تهشونو بریدم کرماشو ریختم داخل یه قوطی کوچولو گذاشتم دم دست که تموم شه. چنتا شامپو نصفه بود که به موهامون نمیساخت، همه رو ریختم داخل یه قوطی  که به عنوان شامپو بدن استفاده کنیم. خداروشکر تو خونه دیگه وسایل اضافی نبود چون خیلی مدیریت کردم که ورودی بیخود نداشته باشم. 

بعد رفتم سراغ انباری. من کارتون هممممه وسایلامو نگه داشتمه بودم به امید اینکه شاید یه روز خونمونو عوض کنیم ولی چون دیگه تقریبا ناامید شدم تمووووووم کارتنارو گذاشتم دم در. یه کوه کارتن جمع شده بود. فقط چنتا کارتن لوازم برقی و تلویزیونو نگه داشتم که احتمالا سال دیگه که بیشتر ناامید شم از اونا هم دل میکنم😄انباری شد خلوت خلوت عین دسته گل. کفشو جارو زدم، سم مورچه زدم. الان دیگه هر موقع بخام بادام یا گردو بشکنم میتونم راحت برم اونجا بشینم انجام بدم. 

هر چقدر به احساسات درونیتان آگاه تر باشید، نقاب ها و سپرهای کمتری را همه جا با خودتان حمل میکنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واقعا دلم می خواد نصف وسایل خونه بذارم خروجی این همه وسیله کلافه ام می کنه.تازه این وسایل جا به جایی می خواد تمیز کاری می خواد فضا می خواد.دلم می خواد هر چیزی تو خونه دارم نو،کاربردی وتمیز باشه.

من مشکل عمده ام همسرم اجازه نمیده لباسایی که نمی پوشم دور بریزم خیلی زیاد به یادگاری اعتقاد داره مثلا میگه فلان یادگاری از فلان مراسم مون.

تو بحث مواد غذایی هم به همین شکل من دوست دارم کم بخره ولی هنیشه بخره ولی اون از هر چیز  زیاد می خره مخصوصا وقتی نمی خوریم مجبور میشم دور بریزم خیلی اذیت میشم چون واقعا اسراف.گاهی مجبور میشم یه سال یه ماده غذایی فاسد نشدنی نگه دارم چون در طول سالم سراغ اش می گیره بعد یه سال اگگگگه یادش بره وور بریرم

شادی صدام کنید

سلام به همه دوستان.

ما بالاخره جا به جا شدیم تو خونه جدید . هر چند هنوز ریزه کاری ها مرتب نشده ولی کلیت خونه مرتب شده.

در جواب دوستی که راجع به خونه تکونی پرسیده بودن خواستم بگن من به عنوان یک مینیمالیست خونه تکونی میکنم اما نه به اون صورت که خیلی از مردم انجامش میدن. تقریبا هر سه ماه یکبار خونه تکونی انجام میدم. واسه همین موقع عید کار خیلی خاص و متفاوتی ندارم. مثلا گردگیری کمی عمیقتر از حد روزانه انجام میشه. 

در کل کارم خیلی راحته.

هفته پیش خونه یکی از آشناها دعوت بودیم برای اولین بار. به محض ورود حس خفگی دست داد بهم. خونا پر از دکوری و کریستال و رومیزی و گل مصنوعی و تابلو. یعنی حالم داشت بد میشدا😁 بعد رفتم تو اتاق که لباسمو عوض کنم دیگه اون تیر خلاص بود. تو اتاقشون همه جا رو شلف و کمد هر چیییی تونسته بودن زده بودن. یه عالمه میزهای کوچولو هم این ور و انور بود که روش وسیله و ساعت و لوازم آرایش چیده بودن. جدا از اون همه کمد یه رگال بلوز و شال و روسری هم گوشه اتاق بود با اتو و چرخ خیاطی و تخت و دراور و پاتختی😑

شب که برگشتم خونه یه نگاه به دور و بر انداختم و یه نفس عمیقققق کشیدم😅

هفته پیش خونه یکی از آشناها دعوت بودیم برای اولین بار. به محض ورود حس خفگی دست داد بهم. خونا پر از د ...

منم اینجور خونه ها رفتم.من هنیشه میگم حتی تو مینمیمال بودن نباید از این ور بوم افتاد.همه چیز به اندازه.

به نظرم تو چیدمان خونه باید اصول چیدمان در نظر گرفت

خانم خونه خوبه اول متراژ خونه در نظر بگیره بعد با توجه به اون خونه اش بچینه.

یه چیز جزئی تر بگم من حتی تو چیدمان سفره ومیز غذا هم مینیمالم.دوست دارم ضمن اینکه همه چبز سر سفره باشه ولی سفره خلوت وتر ‌تمیز باشه از حجم زیاد ظرف وظروف روی سفره خوشم نمیاد

شادی صدام کنید