سلام دوستان بعد از چند روز که سرم شلوغ بود و وقت اضافه زیاد نداشتم اومدم که یه گزارش آخر سالی بدم
خب خروجی های من برای امسال تموم شدن تقریبا الان تو زمینه لباس تقریبا چیزی نمونده که بخوام خروجی بدم تو زمینه لوازم آرایشی هم یه بسته ناخن مصنوعی که به دردم نمیخورد و یه سایه که رنگشو دوست نداشتم دادم به کسی استفاده کنه
یه عطر بی کیفیت که خیلی ازش بدم میومد گذاشتم خروجی بلاخره
یدونه رژم گم شد و ناخواسته رفت خروجی متاسفانه
خروجی های آشپزخونه تموم شد و همه کابینتا پاکسازی و تمیز شدن البته آشپزخونه خروجی آنچنانی هم نداشت فقط یه سری وسیله مال خانواده همسرم بود که بهشون پس دادیم دوتا ورودی هم داشتم تو آشپزخونه یه استند دو طبقه و یه ظرف پذیرایی که هدیه بودن
فقط الان که بیشتر وسیله هارو پاکسازی کردم چیزی که همش اذیتم میکنه مواد خوراکی خونمونه که خیلیاش اصلا استفاده نمیشه و بعد از عید که اومدیم خونه باید یه پاکسازی اساسی انجام بدم تو قسمت خوراکی ها
ورودی های عیدمون هم برای دخترم یه دست لباس بیرونی دوختم لباس خونه هم دو دست از قبل گرفته بودم برای عیدش که به جای اینا سه دست لباس خونگی و دوتا شلوار قبلیش میره خروجی همسرم هم فقط یدونه پیراهن و یه کمربند باید بخرم براش
برای خودم هم قصد داشتم سه تا مانتو دم دستی بگیرم چون سه تای قبلی دیگه خیلی کهنه شده بودن ولی توی پاکسازی هام دیدم سه تا مانتوی خوب دارم که همونا رو استفاده میکنم فعلا
مانتوی مشکی هم نداشتم که گرفتم برای عید فقط یدونه شال مشکی باید بخرم چون قبلی رفت خروجی یدونه رژلب و رژگونه و پرایمر و سایه و لیفت ابرو هم خریدم که سایه و لیفت ابرو رو بعد از استفاده دیدم بهم نمیان و دیگه نمیخرم
در کل امسال سعی کردم مینیمال خرید کنم و فقط چیز هایی که لازم داریم رو بخرم
بعد از پاکسازی هام امسال احساس میکنم شاید ۴۰ درصد به زندگی مینیمال نزدیک شدم بازم بعد از تعطیلات که اومدیم خونه میخوام دوباره یه دور دیگه پاکسازی انجام بدم و هدفم اینه که تا آخر سال جدید بتونم مینیمالیست بشم کاملا
پیشاپیش عید همگی مبارک و برای همتون یه سال خوب و بدون ورودی اضافی آرزو میکنم