2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740430 بازدید | 44731 پست
البته موقعیتها فرق میکنه .من چون معلمم بیشتر دوست دارم برا مدرسه مانتوهای متنوع بپوشم چون بچه ها خوش ...

شرایط شغلی فرق می‌کنه

منم لباس فرم دارم که هرساله طبق دستور شرکت از جای مشخصی تهیه میکنیم و طبق ضوابط جز لباس فرم لباس دیگه ای نمی‌تونیم بپوشیم

ققنوس
و من باب تکراری بودن همینقدر بگم که مادربزرگ بنده ۹۶ سال عمر کردند و تا آخرین لحظه سالم و سرحال بودن ...

روحشون شاد باشه ان شاءالله  چه خاطره قشنگی بود😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی یه روسری مشکی نخی که پرز داده یه کت مجلسی برام کوچک شده میدم به خواهرم یکبار فقط پوشیده شده

پرز روسری مشکی رو میشه با ژیلت برداشت امتحان کن اگه خوب نشد بعد بنداز بره 😅

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام دوستان بعد از چند روز که سرم شلوغ بود و وقت اضافه زیاد نداشتم اومدم که یه گزارش آخر سالی بدم

خب خروجی های من برای امسال تموم شدن تقریبا الان تو زمینه لباس تقریبا چیزی نمونده که بخوام خروجی بدم تو زمینه لوازم آرایشی هم یه بسته ناخن مصنوعی که به دردم نمیخورد و یه سایه که رنگشو دوست نداشتم دادم به کسی استفاده کنه

یه عطر بی کیفیت که خیلی ازش بدم میومد گذاشتم خروجی بلاخره 

یدونه رژم گم شد و ناخواسته رفت خروجی متاسفانه

خروجی های آشپزخونه تموم شد و همه کابینتا پاکسازی و تمیز شدن البته آشپزخونه خروجی آنچنانی هم نداشت فقط یه سری وسیله مال خانواده همسرم بود که بهشون پس دادیم دوتا ورودی هم داشتم تو آشپزخونه یه استند دو طبقه و یه ظرف پذیرایی که هدیه بودن 

فقط الان که بیشتر وسیله هارو پاکسازی کردم چیزی که همش اذیتم میکنه مواد خوراکی خونمونه که خیلیاش اصلا استفاده نمیشه و بعد از عید که اومدیم خونه باید یه پاکسازی اساسی انجام بدم تو قسمت خوراکی ها

ورودی های عیدمون هم برای دخترم یه دست لباس بیرونی دوختم لباس خونه هم دو دست از قبل گرفته بودم برای عیدش که به جای اینا سه دست لباس خونگی و دوتا شلوار قبلیش میره خروجی همسرم هم فقط یدونه پیراهن و یه کمربند باید بخرم براش

برای خودم هم قصد داشتم سه تا مانتو دم دستی بگیرم چون سه تای قبلی دیگه خیلی کهنه شده بودن ولی توی پاکسازی هام دیدم سه تا مانتوی خوب دارم که همونا رو استفاده میکنم فعلا

مانتوی مشکی هم نداشتم که گرفتم برای عید فقط یدونه شال مشکی باید بخرم چون قبلی رفت خروجی یدونه رژلب و رژگونه و پرایمر و سایه و لیفت ابرو هم خریدم که سایه و لیفت ابرو رو بعد از استفاده دیدم بهم نمیان و دیگه نمیخرم

در کل امسال سعی کردم مینیمال خرید کنم و فقط چیز هایی که لازم داریم رو بخرم 

بعد از پاکسازی هام امسال احساس میکنم شاید ۴۰ درصد به زندگی مینیمال نزدیک شدم بازم بعد از تعطیلات که اومدیم خونه میخوام دوباره یه دور دیگه پاکسازی انجام بدم و هدفم اینه که تا آخر سال جدید بتونم مینیمالیست بشم کاملا

پیشاپیش عید همگی مبارک و برای همتون یه سال خوب و بدون ورودی اضافی آرزو میکنم  

نهال🌱

سلام میشه بگید سبزه شاهی رو چجوری درست می‌کنید 

تو نت سرچ کنید دستورش هست هر ظرفی که مد نظرتون بذرشاهی که چندساعت تو آب بوده لعاب داده می ریزید مرطوب نگه می دارید جوانه می زنه

اگه هم مدل دار روی کوزه یا هر شکل دیگه بخواهید روی ظرف مورد نظرتون با پنبه می پوشونید بعد پنبه مرطوب کنید بدر شاهی روی تمام سطح پنبه می ریزید مرطوب نگه می دارید تا جوانه بزنه

شادی صدام کنید

سلام من بعد مدتها که فعالیت داشتم اینجا باز برگشتم چند صفحه خوندم انرژی گرفتم و رفتم برای پاکسازی

تقرییبا تمون شدن 

فقط مونده یه جارو دستمال بکشم و تمام

اینجا پر از انرژیه برام

خوندمش و شروع کردم خونه تکونی رو

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

سلام خانما عیدتون پیشاپیش مبارک

من اولین باره پست می‌زارم چند هفته ای هست که این تاپیک پیدا کردم از اول خوندم خوب خیلی پاکسازی کردم 

قبلا تو این زمینه کتاب خوندم و دوره شرکت کردم

ولی جدیدا این تاپیک بهم کمک کرده که بعضی چیزا رو راحت تر رد کنم

خیلی لباسارو بخشیدم یکسری وسیله نو مثل ست و شلوار ورزشی و کیف ورزشی کتری و حتی گلاب زیاد خریده بودیم ،با اطرافیان فروختم

یک سینی ،دوتاظرف کریستال، یک قابلمه روحی که نوبودن دادم به فامیلامون که تازه عروس کم بضاعت بود

دوتارومیزی ویه روسری که ازاین سفیدان که ازمکه سوغاتی میارن و...نو بودن دادم جهیزیه عروس

کلی لباسها جوراب کهنه ریختم دور

جمعه هم رفتیم بازارچه من فقط یه گیره خریدم ولی شوهرم چندتا وسیله خرید،😬

دیشب هم نمایشگاه رفتیم خیلی جلو خودم گرفتم روسری نخریدم به خودم فرصت دادم که یک روسری از رنگش مطمئن بودم بخرم بعدا😊فقط دوتا برچسب برای لباس خودم و دخترم خریدم

مهمون سرزده داشتی که رسیده به خونه منفجر شده ات؟ وقتی اضافات نباشه خونه ات همیشه مرتبههههه کمداتو ...

من دقیقا اینجوری ام و عاشق این سبک زندگی چ خوب شد تاپیک زدی استاتر

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

مینیمالیست شدن خیلی خوبه دیروزم یکی مینیمالیست شد همه شورتای ۱۲ سال پیشش رو انداخت دور😐

😂😂😂

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹