2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1740462 بازدید | 44731 پست
شومیز سفید و مشکی شلوار مشکی طبق استایل خودتون .دامن مشکی تمام کلوش من شومیز سفید و دامنم رو با پا ...

خیلی هم عالی 

منم یه دامن مشکی دارم و این بار یه شلوار مشکی هم خریدم. راحت با شومیزام ست میشن. البته شومیزام طرح دارن ولی طرحشون مینیماله تقریبا

ایده های خوبی بود استفاده از روبان و پاپیون. ممنون👌

و من باب تکراری بودن همینقدر بگم که مادربزرگ بنده ۹۶ سال عمر کردند و تا آخرین لحظه سالم و سرحال بودن ...

روحشون در آرامش باشه. چقدر حس خوبی گرفتم مخصوصا اینکه خودمم عاشق رنگ سبزم و اکثر لباس هام این رنگیه

سبز باشید 💚🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه قدر خوب یخچال مرتب و خالی من هوا گرمه همه چی مجبوری تو یخچال

من خوزستانم عزیزم.  فقط میوه خشک و زرشک و کشمش رو تو یخچال میذارم

حبوبات و رشته و دمنوش و... رو وقتی میخرم یه روز میذارم تو فریزر بمونه و بعدش میریزم تو ظرف خودش تو کابینت. چیزیشون نمیشه 

سلام دوستان امیدوارم حال دلتون خوب باشه💜

گزارش من: یک شلوار جین مشکی که رنگ و روش رفته بود و بور و سفید شده بود و دیگه قابل پوشیدن نبود به همراه یک کیف کوچیک دستی که دیگه کهنه شده بود همراه یک شال که دیگه سلیقه ام نیست و سرم نمیکردم همراه یک کش مو گزاشتم خروجی.

یک کارتون هندزفری جز بازیافتی ها گذاشته شد.

۲لاک و یک دفتر و یک دفترچه و سه تا چسب فانتزی برای خواهرم میبرم.

لباس های بیرونی و خونگی و لباس های زیر که استفاده نمیشد رو داخل پلاستیک های بزرگ گذاشتم و بالای کمد دیواری گذاشتم تا بعد از کهنه شدن لباس های فعلی از این لباس ها استفاده کنم👌🏻۶ ماه پیش هم لباس های خونگی و مهمونی که بدون استفاده بودن رو جدا کردم و بخشیدم😍

خیلی وقته که خروجی خاصی ندارم و به زندگی مینیمال سلام گفتم🤤🙌🏻

برای عید هیچ خریدی انجام ندادم چون همه چی دارم اما جزو خرید های آینده ام خرید کفش کتونی و یک کیف مشکی در اندازه ی متوسط هست به همراه یک تیشرت ساده ی سفید و مشکی و همینطور همسرم یک شلوار کتون مشکی و کمربند نیاز دارن...!

من هیچ وقت دوست نداشتم تو یک جمع یک لباس رو بیشتر از دوبار بپوشم و دوسداشتم هر سری لباس متفاوت تنم کنم و حضور پیدا کنم اما الان اصلا ذره ای برام متفاوت بودن لباس مهم نیست و فقط آراستگی و مرتب بودن به چشمم میاد و از حدود یکسال پیش که با سبک زندگی مینیمال آشنا شدم تموم هزینه های اضافی رو که میخواست خرج چیزهای غیرضروری بشه  پس انداز کردم و خدارو هزار شکر که من با این سبک آشنا شدم😍🤲🏻 

سلام شب همگی بخیر ♥😍

خروجی امروز لباس هایی که قبلا گذاشتم کنار تا بدیم به نیازمند،،،،، امروز بابام میبره که به دستشون برسونه 

بازم بابام گفت کمدتو نگاه کن چیز دیگه هم هست بده ببرم، چهارتا مانتو که برام کوچیک شده بود و تقریبا نو و تمیز بود و دو تا سویشرت سالم هم دادم بهش (اینا رو استفاده نمی کردم و تصمیم هم نداشتم بذارم خروجی ولیییی به لطف خدا و بخاطر این تاپیک و شما دوستای عزیزم اینارو هم گذاشتم خروجی و قلبم اکلیلی شده💓🥳) 

امروز رفتیم بازار و لیست خریدمون شامل پوشاک نبود ولی انقدر لباسای قشنگ ریخته بودن که هیییی هیجانی میشدم بخرم اما تو دلم یه نــــه بزرگ میگفتم و رد میشدم خداروشکر ورودی لباس و شال و شلوار نداشتم و همون قبلی ها رو برای عید میپوشم

برای تو خونه هم لباس مشکی مناسب نداشتم ولی بازم جلو خودمو گرفتم گفتم قبلی ها رو میپوشم که داداشم گفت لباس مشکیش براش کوچیک شده،منم امتحان کردم دیدم تو تنم قشنگ شد همونو میپوشم دیگه 😅😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ورودی امروز هم یدونه لاک مشکی برای گاز خریدم (لب پر شده بود لاک زدم که بپوشونه) 

یدونه پد روزانه کوچیک برای لک بینی خریدم  امتحان کنم ببینم چجوری میشه 

یدونه چوب مسواک 

یه ورق قرص اهن اضافه خریدم چون نمیتونم تا اخر ماه رمضون برم دوباره بگیرم

بقیه چیزا هم خوراکی بود

خروجی اینده:  

دوتا لباس زیر پایین تنه 

یدونه کفش کالج 

یدونه کفش هم هدیه میدم نیازمند

یه سوالی بپرسم 😬 من برای مدیریت ورودی و خروجی لباس های روزمره که حالا هم شامل لباس بیرون میشه ...

بله لباس های مهمونی رو وارد لباس های روزانه میکنم اینجوری زودتر میره خروجی