2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741631 بازدید | 44746 پست
من اگر جای شما بودم ترجیح میدادم به جشن نرم چه ورودی خوبی🤩بسیار علاقه به خوشبو کننده ایفل دارم و ب ...

قابل شما رو نداره عزیزم 🩷🩷🩷🩷

داخل حمام و دستشویی گذاشتمش بوی قشنگی داره

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
برو همه رو هم مامور کن مراقبش باشن ان شاءالله هیچی نمیشه😁

امان از دست تو 😅😅😅😅😅😅😅

خیلی دوست دارم برم ولی نگرانم از دماغم درآد 🤣

بیخیالش شدم هایدی جون بمونم خونه بهتره

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امان از دست تو 😅😅😅😅😅😅😅 خیلی دوست دارم برم ولی نگرانم از دماغم درآد 🤣 بیخیالش شدم هایدی جون ...

اره الان خوندم که گفتی خیلی شیطونه، نرو پس خدای نکرده اتفاقی میوفته تا اخر پشیمون میشی🥺

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

خروجی: 4 تا کاموای نو. دادم به خواهرم.

قهوه ساز مشکی : میدم همسرم ببره سره کار. از ظروف مشکی و تیره خوشم نمیاد.

طی و خاک انداز دوران مجردی همسرمو گذاشتم بیرون.

ی شکر پارچ هم دادم به مامانم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
دیشب یه ورودی داشتم که البته هدیه بود. نگهش میدارم چون بوی خوبی داره یه شلوار خونگی خود ...

من باشم نمیرم

چون حاضر نیستم به خاطر یکی دو ساعت خوشی،کلی مصیبت بکشم خدایی نکرده

ان شاءالله  دستش زود خوب میشه

ولی اگه خدایی نکرده اتفاقی بیفته،همه میگن نمی اومدی،حتی مادرتون پشتت رو خالی میکنه و میگه تو میدونستی وضعش خوب نیس نمی اومدی

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
یه فایل توحیدی از یه کانالی گوش میدادم که در مورد این صحبت میکرد اگه میترسی از فقر،از نداری و ... ای ...

چقدر قشنگ بود. با اینکه قبل از اینکه بیام خونه خودم نصف بیشتر لباسهامو بخشیدم احساس کردم نیاز به بخشش بیشتری دارم. این ترس همیشه تو وجود من بوده و به خطر همین الان حداقل 15 جفت کفش دارم. چند تاشو حتی یک بار هم نپوشیدم. باید تو افکارم تجدید نظر کنم.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
من باشم نمیرم چون حاضر نیستم به خاطر یکی دو ساعت خوشی،کلی مصیبت بکشم خدایی نکرده ان شاءالله &nb ...

وااقعا هم اینو راست میگین. روزی که به مامانم زنگ زدم گفتم بیمارستانم میگن دست پسرت شکسته اولین حرفی که بهم زد این بود که مواظبش نیستی. آخه من که نمیتونم ۲۴ سالته دنبالش بدوم تا زمین نخوره یا خودشو به جایی نکوبه. من در حال گریه زاری بودم دیگرون داشتن نصیحتم میکردن

به نظرم بعضی اهنگ های این دوره که وزارت ارشاد هم بهشون مجوز دادن، حروم نیست و گناهی نداره  ...

نه متاسفانه زایمان سختی داشتم

طبیعی بچه ام دنیا اومد،ولی به خاطر خونریزی شدید گفتن از داخل رحم پارگی دیده میشه و بردن اتاق عمل،۲ کیسه هم خون زدن بهم،بازم حالم بد بود

سزارین ها بعد ۲۴ ساعت مرخص شدن،من ۳ روز  بیمارستان بستری بودم

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
وااقعا هم اینو راست میگین. روزی که به مامانم زنگ زدم گفتم بیمارستانم میگن دست پسرت شکسته اولین حرفی ...

اره واقعیت همینه

تا اتفاقی واس بچه بیفته همه مادر رو مقصر میدونن

ولی کلی تلاش کنی برای راه رفتن بچه،حرف زدن بچه و ... به چشم کسی نمیاد

یا میگن" به من رفته" زود حرف میزنه،زود راه افتاد

نه متاسفانه زایمان سختی داشتم طبیعی بچه ام دنیا اومد،ولی به خاطر خونریزی شدید گفتن از داخل رحم پارگ ...

ای بابا چقدر سختی کشیدی😢

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
اره اینا نقره هستن ببخشم سودش بیشتره عزیزم تجربه کردم 😇

چه طرز فکر جالبی

خروجی امروز؛ 

یک چشم بند هدیه که جنسش پلاستیکی بود و اذیت می‌کرد.

یه سری وسیله ی بامتل و.... که سال ها پیش از مترو خریده بودم و هیچوقت حوصله م نگرفت استفاده کنم. 

یه قوطی که توش کش و مو گلسر میذاشتم رو با قوطی کوچیکتر جابجا کردم قبلیه رفت خروجی. کشوی لوازم آرایشی و بهداشتیم هنوزم برای پاکسازی جا داره منتها حالم بهتر شد میرم سراغش. 

برعکس لباس و کفش از اولم تو لوازم آرایش مینیمال بودم و فقط یه رنگ رژ و خط لب و ریمل و ضد آفتاب دارم هر وقتم تموم میشن همون رنگ و مارک رو میخرم.