2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741952 بازدید | 44756 پست

سلام امروز خروجی نداشتم ولی ورودی یه ساعت برای ماه رمضون ....سرویس قابلمه استیل خواهرم داد ببینم میتونم باهاشون کار کنم وگرنه برن خروجی ....فرش آشپزخونه خریدم.... این یکی از هدفهام بود برای عید که خداروشکرخریدم  

❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه تقویم دیواری تبلیغاتی همسرم اورد خونه،میدم به کمکیم 

لباسهای بچه ها بررسی شد چند تاش که کوتاه شده بود یا به دلایلی دیگه نمیپوشیدن رفت خروجی

حدود ۳کیسه لباس پسر مدرسه ایم که هربار کوچیک میشد کنار میذاشتم برای پسر بعدیم تا بتونه استفاده کنه،امروز داشتم یه فایل توحیدی گوش میدادم کلا نظرم عوض شد 

همه جمع کردم،زنگ زدم به کمکیم،گفت فردا شب میاد میبردش 😇😇😇😇

❌لایک❌
یه تقویم دیواری تبلیغاتی همسرم اورد خونه،میدم به کمکیم  لباسهای بچه ها بررسی شد چند تاش که ...

فایل توحیدی چیه؟

یه سوال داشتم ازتون

من خیلی دوست دارم پسرم رو مذهبی بار بیارم،انصافا تو بارداری هم همیشه با وضو بودم،۳ بار قرآن ختم کردم،سوره های مخصوص بارداری رو میخوندم،حدیث کسا میخوندم 

خودمون هم مذهبی هستیم،ولی پسرم الان که ۵ سالشه خیلی به آهنگ علاقه نشون میده

بیرون که میشنوه،تو گوشی های فامیل و ... بچه ها باز میکنن،پسر منم خیلی خوشش میاد

همش میترسم بزرگ شه و ...

الان دیدم کتاب پسرتون هم درباره شهداس،گفتم حتما علاقه داره به اینا

پسر منم میگه مامان تو هر خونه باید عکس سردار سلیمانی باشه،ما هم داریم

ولی از آهنگ هم خوشش میاد،یه جوری که انگار گمشده اش رو پیدا کرده

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی

سلام خانمهای گل

اعلان های نی نی سایت شما هم خود به خود همشون پاک شده؟

گزارش های خونه تکونی و خروجی هاتونو میخونم لذت می برم خسته نباشید حیف که امسال من نمیتونم خونه تکونی کنم عوضش منم انشاله دوسه ماه دیگه گزارش اساس کشی و خروجی هامو میام میگم🤗

یه تقویم دیواری تبلیغاتی همسرم اورد خونه،میدم به کمکیم  لباسهای بچه ها بررسی شد چند تاش که ...

یه فایل توحیدی از یه کانالی گوش میدادم که در مورد این صحبت میکرد اگه میترسی از فقر،از نداری و ... این تو زمینه اعتقادیت و زوایای پنهان ذهنت مشکل داری مثلا میگفت انفاق نمیکنی،نمیبخشی "میترسی" بعدا دچار مشکل بشی یا میری یه جنس رو انبار میکنی از فکر اینکه بعدا گرون میشه و .... این تو اعتقادات توحیدیت مشکل داری،شرک پنهان داری و ...

خیلی مفصل بود

راستش من همونطور که گفتم یه سری پوشاک پسر مدرسه ایمو نگه میداشتم برای کوچولوم چون در حد نو،یا کاملا نو بودن(کلا جنسی که میگیریم خوبشو میگیریم،اکثرا کوچیک میشن تا خراب)،مثلا با خودم میگفتم تو این وضعیت اقتصادی بهتره این کارو بکنم یا آدم نمیدونه آینده چی میشه،و بعدها میتونه این نوع جنس رو بخره یا نه....

بعد امروز به این نتیجه رسیدم این ترس چیز خیلی بدیه تو اعتقاداتم

تصمیم گرفتم هرچی کنار گذاشتمو ببخشم به کسی که الان تو این سرما یا دم عید نیازشه

خدای امروز من که بهم وسعت رزق داده خدای آینده بچه هامم هست 

❌لایک❌
فایل توحیدی چیه؟ یه سوال داشتم ازتون من خیلی دوست دارم پسرم رو مذهبی بار بیارم،انصافا تو باردار ...

خب بچه ست گلم هنوز

همینکه تو بارداری رعایت کردید و الانم مراعات میکنید کافیه 

حساس نشید 

پسر من به این نوع کتابها علاقه داره البته کتابهای دیگه هم میخونه البته مختص سنش و از دور کنترل میکنم.ولی بهش سخت نمیگیرم که زده بشه 

ولی تو راهی که دوست دارم باشه جذابیتهاشو بیشتر نشونش میدم 🌺

"به همه نظرات کاربرا احترام میذارم 

و نظرم اینه،من این روش رو برای تربیت بچه م میپسندم.هرکسی مختار هرجور صلاح میدونه رفتار کنه❤️" 

❌لایک❌

دیشب یه ورودی داشتم که البته هدیه بود. نگهش میدارم چون بوی خوبی داره

یه شلوار خونگی خودم زانوش پاره شده پس میره خروجی و جایگزین نمیشه چون شلوار دارم فعلا

راستی خانما میشه در یه موردی باهاتون مشورت کنم؟ چند روز دیگه جشن نامزدی پسر خالم هست و از طرفی دست پسرمم توی گچه و دکتر گفته مواظبش باشم چون با اینکه پین داخل دستش هست اما امکان جابجایی استخونا هست. حالا خانواده و بیشتر مامانم دست بردار نیستن که حتما باید بیای منم دودلم که برم یا نرم؟! میترسم برم و خدایی نکرده پسرم زمین بخوره یا نتونم اونجا مراقبش باشم و اتفاق ناخوشایندی بیفته چیکار کنم؟؟؟؟؟

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

اینکه اعلان ها پاک شده که خیلی خوبه خودش مینیمال شدن.

کسی از اقوام نیست پسرتون بذارید پیشش؟

اگه هم مجبور شدید با خودتون ببریدش فقط باید نظاره گرجشن باشید وتمام مدت کنار پسرتون باشید.

شادی صدام کنید

امروز داشتم برای دخترم شیر خشک درست می کردم توشون قاشق پلاستیکیه که از نظر من ضروتی نداره وخودش تولید زباله است وکاش از مبدا تولید این قاشق ها تو قوطی ها نذارند.

اندازه شیر خشک با قاشق مربا خوری بگن.

یا هر خاتواده که بچه کوچیک داره یه قاشق بخر وداشته باشه 

در راستای حفظ محیط زیست گفتم

شادی صدام کنید