2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1741961 بازدید | 44756 پست
دیشب یه ورودی داشتم که البته هدیه بود. نگهش میدارم چون بوی خوبی داره یه شلوار خونگی خود ...

عزیزم اگه من جای شما بودم اصلا نمیرفتم چون حتما اونجا شلوغ هست و اونطور جاها کنترل کردن بچه خیلی سخت میشه اگه خدای نکرده بیفته و دستش طوری بشه هم بچه اذیت میشه هم شما به جاش میتونی زنگ بزنی به خالتون و ازشون معذرت خواهی کنی و بگی که خیلی دوست داشتم بیام عروسی ولی به خاطر دست بچه ام نتونستم بیام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه اعلان ها پاک شده که خیلی خوبه خودش مینیمال شدن. کسی از اقوام نیست پسرتون بذارید پیشش؟ ...

همسرم که دم عیده سرش شلوغه. مامانم و خواهرم که خودشون صدر مجلس قرار دارن و به اونا امیدی نیس. همون نرم بهتره

من کلا نباید روی یه چیزی برنامه ریزی کنم. از دو ماه پیش رفتم لباس مجلسی خریدم برنامه ریخته بودم که هفته پیشم برم آرایشگاه موهامو رنگ کنم. همش موند. ولی اشکال نداره بچم خوب شه فدای سرش

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
عزیزم اگه من جای شما بودم اصلا نمیرفتم چون حتما اونجا شلوغ هست و اونطور جاها کنترل کردن بچه خیلی سخت ...

راست میگی عزیزم چون پسرمم طوریه کا تا صدای آهنگ شاد میشنوه غیر قابل کنترل میشه و فقط میچرخه. اونجا هم برم صددرصد فقط باید تو بغلم بگردونمش چون یه جا نمیشینه. راه حل خوبیه زنگ که زدن واسه دعوت تبریک میگم و معذرت خواهی میکنم کادو هم میدم مامانم ببره

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
دیشب یه ورودی داشتم که البته هدیه بود. نگهش میدارم چون بوی خوبی داره یه شلوار خونگی خود ...

من اگر جای شما بودم ترجیح میدادم به جشن نرم

چه ورودی خوبی🤩بسیار علاقه به خوشبو کننده ایفل دارم و برای من یکی از بهترین هدایاست

ققنوس
فایل توحیدی چیه؟ یه سوال داشتم ازتون من خیلی دوست دارم پسرم رو مذهبی بار بیارم،انصافا تو باردار ...

به نظرم بعضی اهنگ های این دوره که وزارت ارشاد هم بهشون مجوز دادن، حروم نیست و گناهی نداره 

ببخشید عزیزم شما تو بارداری این اعمال و انجام دادی، زایمان راحتی داشتی؟ 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
منم جای شما باشم نمیرم گلم❤️

حق با شماس عزیزم. میدونم اگه ام برم فقط باید پسرمو تو بغلم از این ور سالن تا اون ور سالن بگردونم تا نخواد شلوغ کاری کنه. همون نرم سنگینترم بخدا

برو همه رو هم مامور کن مراقبش باشن ان شاءالله هیچی نمیشه😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را