2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737692 بازدید | 44694 پست
خدا براتون حفظ شون کنه.بله خوب شرایط سختیه ولی پاکسازی برای شما لازم.باور کنید زحمتتون برای جمع وجور ...

ممنون عزیزم  

ممنون از دعای خیرتون  

ورودی بی جهت ندارم

خروجی ندارم

کمد لباس مملو از لباسهایی هست که قراره لاغر بشم

یجورایی امید میده بهم

دوست دارم لاغر شدم حس پیروزی بهم دست بده بپوشمشون

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ممنون عزیزم     ممنون از دعای خیرتون     ورودی بی جهت ندارم خروجی ندارم کمد ...

الان پایان شهریور انشاا...اراده کن تا عید لاغر شی که بتونی لباس هات بپوشی.حتما به وزن دلخواهت می رسی.اصلا قرار نیست به اسم پاکسازی لباسایی که دوست داری بذاری کنار.اگه فکر می کنی یه روز اندازه ات میشه پس نگهشون دار 

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان پایان شهریور انشاا...اراده کن تا عید لاغر شی که بتونی لباس هات بپوشی.حتما به وزن دلخواهت می رسی ...

انشالله

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
تاپیکو ذخیره می کنم داشته باشمش امیدوارم به سرنوشت بقیه ذخیره هام دچار نشه حیف دیر دیدمش کاش زودت ...

از چیزهای خیلی کم و با قدمهای کوچیک شروع کنید.

همونطور که دوستمون گفتن نباید یهو دور و برتون رو شلوغ کنید چون بیشتر خستگی و سردرگمی میاره

یه روز مثلا فقط شال و روسری

یا فقط چادر نماز و سجاده ها

کم کم شروع کنید و پیش برید

حرکت کردن هر چند با سرعت کم بهتر از ایستادنه😁

امروز لوازم التحریرمون رو نگاه کردم. چیزی خروجی نبود

همه چیز کافی و به اندازه

دو تا مداد

سه تا خودکار

پاک کن

تراش

منگنه کوچیک (سوزن دوختش تموم شده باید بخرم)

گیره کاغذ

که تو عکس هست

بعلاوه دو تا دفترچه

چسب پهن و چسب نواری

یه هایلایترم هست البته

چقدر عالی

مرسی که عکس گذاشتید

منم لوازم التحریرم دوماه پیش پاکسازی کردم.حس خوبی داشت.البته من دفتر ودفترچه زیاد دارم تو این مورد خودم اذیت نمی کنم وزیاد می خرم.یه جامدادی دارم که ۱۲ تا مداد رنگی توش با یه خط کش،تراش،پاک کت،جسب نواری کوچیک،مداد نوکی.این ها روزمره استفاده می کنم.چندتا خودکار ابی ویه خط کش بلند فلزی هم گذاشتم تو کمدم برای وقتی که خودکارام تموم میشه جایگیزین داشته باشم

یه خودکار وچندتا برگه یادداشت هم گذاشتم تو کشوی همسرم استفاده کنه

شادی صدام کنید

الان ساک بالای کند دیواری اوردم‌پایین بررسی کنم جا داره دو سه تا آیتم اش بذارم خروجی مثلا لباس روز پاتختی ام خیلی دوستش دارم دلم نمیاد ولی خوب اگه بخوام هر وسیله ای چون دوست دارم نگه دارم که دیگه هیچی

شادی صدام کنید
دوست عزیز پاکسازی تابستون وغیر تابستون نداره قطع به یقین شرایط زندگیتون نمی دونم ولی اگه وقت ندارید ...

عاااالی توضیح دادی😘😍

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

منم امروز بعد مدتها تونستم بچه ها رو بزارم پیش کسی و حدود دوساعت تمیزکاری و پاکسازی کردم

جارو و نظافت

و در کنارش کاردستیهای مهد پسرمو که خیلی هم زیاد بودن گذاشتم بازیافت

حدود دو تا مشما بزرگ فقط کاغذ و پلاستیک

که هنوزم جای پاکسازی داره

عاشقتونممممم

مراقب خودتون باشید

بعد نهار هم سرویس بهداشتی رو پودر ماشین ریختم با فرچه بشورمش.

بعدشم کار با کامپیوتر از محل کارم اوردم ، که باید انجام بدم.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلام منم شروع کردم به انداختن چیزای اضافه هر چند تو یه سری چیزا مینیمال بودم اما تو بعضی چیزا نه یه مانتو و چند تیشرت و چند پیراهن همسرم فعلا گذاشتم کنار چند تا کفش هم فردا ببینم اوضاعشون چطوره اگه قابل استفاده هست بشورم تمیز کنم بذارم بیرون هر کی لازم داشت برداره چند تا وسیله هنری و ربان این چیزا داشتم ۴،۵ ساله نرفتم سمتشون اونا رو هم گذاشتم بدم کسی 

گلدونامم باید سرو سامون بدم خیلی نامرتب شلوغه،اهان راستی یه رژگونه و یه سایه هم تاریخش گذشته با اینکه خیلی استفاده نشده بودن انداختم و کلی کاغذ انداختم فعلا همینا یادمه🙃🙃

سلااام 

به به چه تاپیک خوبی 

من خیلی اهل پاکسازیم و تقریبا هرماه انجام میدم یه قسمت رو . ولی هنوز خیلی کار داره تا مینیمال بشم؟

هنوز دل کندن از بعضی چیزا برام سخته

چندروز پیش کمددیواری هارو پاکسازی کردم و یه کارتن از کتابای دانشگامو گذاشتم بیرون از کمد تا بفروشمشون. یه سری لباس هم از کمدم خارج کردم ولی مشکل اصلیم اینه که دلم نمیاد مجانی بدم به کسی و دوس دارم حتما پولی بابتشون دریافت کنم چون میگم بالاخره من یه روزی پولمو دادم بابت اینا دیگه الان چرا مجانی بدم بره خخخ.

البته یه سری هاشو دادم به خواهرام ولی بقیش چون نوه یا اونا لازم نداشتن مونده رو دستم.

تو دیوار و کمدا هم میذارم فروش نمیرن. به خاطر همین چندروزه گوشه اتاق موندن تا بلکه کسی بخرتشون. میترسم کسی نخره دوباره برگردونم توی کمد!!! 

سلام من به سختی دارم پاکسازی می کنم واقعا ادم دلش نمیاد.لباس پاتختی ام دیروز گذاشتم بیرون.یه مانتو هم نمی پوشیدم گذاشتم تو کمد جلوی در کنار چادرم که وقتی در می زنند مانتو باشه بپوشم.قسمت بالای کمد دیواری نسبتا داره خلوت میشه.

به نظرم بیشترین پاکسازی ها مربوط به لباس ها وآشپزخونه است.

واینکه خیلی دقت کنیم ورودی ها کنترل کنیم.با نزدیک شدن به پاییز حسابی لباس ها وآیتم های پاییزی چک کنید دقیقا گه چیزی نیلز دارید قشنگگگگ برنامه ریزی کنید که خرید پرتی نداشته باشید می تونید اینجا همدیگه راهنمایی کنید.

اینجا کسی بارذار نیست از خریدهای اضافی سیسمونی بگید

از خریدهای اضافی جهیزیه بگید.

حتی از خریدهای اضافی خرودخوراک خونه بگید؟چقدر دور ریز دارید؟چه مقدار خرید می کنید

شادی صدام کنید