2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737953 بازدید | 44695 پست
تاپیک سوت و کور شده نظرتون چیه هر چند روز یه دسته خاصی از وسایل رو برای پاکسازی در نظر بگیریم و بیا ...

من با هر تصمیمی موافقم ولی مثلا خودم می دونم ده روز اینده دیگه نمی تونم فعال باشم به نظرم هر کس که فرصتش داره حتی یه پاکسازی کوچیک بیاد بگه که هم انگیزه بشه برای بقیه هم صفحات بره جلو.خانواده هایی که دانش اموز دارند الان زمان مناسبی از خزید بچه هاشون بگن

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز دوتا بافت یه مانتو گذاشتم خروجی راستش دلم سوخت بابت هزینه این لباس ها‌.هزینه های بدون فکر شده،بدون اصول ست کردن و الی آخر

الان خیلی حساب شده تر خرید می کنم چارچوب های سلیقه ام،پوشش ام،حجاب یا عدم حجابم،وبودجه ای که می تونم هزینه کنم مشخص کردم براساس اون خرید می کنم

مثلا مدتهاست که می دونم مانتوی جلو باز نمی پوشم پس تو بازار وسوسه نمی شم بخرم.اگه همه چیز اینجوری با جزییات برای خودمون مشخص کنیم خریدهای درست تری خواهیم داشن.

شادی صدام کنید

من او خریدم خیلی مدیریت میکنم با این که عاشق داشتن یه چیزایی هستم ولی باز نمیخرم 

درمورد لباسای اضافی بودن چیزایی که دادم بیرون بعد چند مدت گفتم وای الان لازم میشه

چه تاپیک خوبی🤩

خداروشکر دیدمش😅

من. کلا مدل زندگیم همینه  تا چیزی ضروری نباشه نمیخرم ....خونه خلوت و همیشه مرتب دارم حتی تو‌گوشیمم عکس های خیلی کم و مهم نگه میدارم 

کانال تلگرام .....بدرد نخور ندارم 

من حتی نت هم صرف چیزای بیخود نمیکنم. این سایت رو میام و سایت آشپزی 

🥰

من آشپزخونه کلی وسیله است اصلا نمی دونم چه جوری باید جمع اش کنم.چندماه پبش یه سری ها که استفاده شده بود ولی باز نگه داشته بودم گذاشتم خروجی ولی بقیه اش نو ودلم نمیاد.

واقعا حس می کنم با یک دست ظرف هم مبشه زندکی کرد اما امان از بازار ودل تنوع خانم ها.امروز مامانم یه دست لیوان خریده بود می گفت لازم نداشتم فقط دلم خواست بخرم بعد شما تصور کن من ماه پیش که کابینت هاش مرتب می کردم دیگه جا نداشت یه قندون بذارم.

شادی صدام کنید

تاپیکو ذخیره می کنم داشته باشمش

امیدوارم به سرنوشت بقیه ذخیره هام دچار نشه

حیف دیر دیدمش

کاش زودتر این تاپیکو دیده بودم

تابستون داره تموم میشه فرصت خوبی بود

کل خونه یک طرف

خرت و پرت اتاق دخترا یه طرف

انقدر برام کابوسه جرات ندارم برم سمتش

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من آشپزخونه کلی وسیله است اصلا نمی دونم چه جوری باید جمع اش کنم.چندماه پبش یه سری ها که استفاده شده ...

من ۱۲ نیم لیوان دارم که مدتی مد شده بود چند وقت پیش که مهمون داشتم به نظرم نیم لیوان برای شربت بزرگ بود رفتم یه دست از لیوان های کناری که باریک تر وکم حجم تر در اوردم چیدم تو کابینت برای پذیرایی بعد از رفتن مهمون ها خوشم اومد گذاشتم موند بعد هر دفعه لیوان ابچکان نیست می رم سراغ این لیوان ها همسرمم از نیم لیوان های قبلی استفاده می کنه الان متوجه شدید چه شلغمی ترشی شده یا بیشتر توضیح بدم🙃خلاصه فردا اول باید این لیوان های باریک جمع کنم بذارم تو کارتن(اون موقع که خریدم واقعا نیاز نداشتم ولی گفتم بخرم بعدا گرون میشه دو دست هم خریدم ولی می دونم کار درستی نکردم)

شادی صدام کنید
تاپیکو ذخیره می کنم داشته باشمش امیدوارم به سرنوشت بقیه ذخیره هام دچار نشه حیف دیر دیدمش کاش زودت ...

دوست عزیز پاکسازی تابستون وغیر تابستون نداره قطع به یقین شرایط زندگیتون نمی دونم ولی اگه وقت ندارید هدف هاتون کوچیک کنید مثلا فرذا بین کاراتون جوراب های دختراتون پاکسازی کنید،جمعه گل سرها وگیره هاشون.پاکسازی مثل خونه تکونی یهو همه نریزید وسط اتاق چون تو پاکسازی باید دونه دونه در مورد هر ایتم فکر کنید وبررسی کنید.چون نمی خوام‌چسکامون ببندیم وهمه بذاریم خروجی

شادی صدام کنید
دوست عزیز پاکسازی تابستون وغیر تابستون نداره قطع به یقین شرایط زندگیتون نمی دونم ولی اگه وقت ندارید ...

ممنون عزیزم

دو تا مدرسه ای دارم و یه کوچیک 

انقدر پسرم شیطونه همیشه پاکسازی هام ناکام میمونه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ممنون عزیزم دو تا مدرسه ای دارم و یه کوچیک  انقدر پسرم شیطونه همیشه پاکسازی هام ناکام میمونه

خدا براتون حفظ شون کنه.بله خوب شرایط سختیه ولی پاکسازی برای شما لازم.باور کنید زحمتتون برای جمع وجور کردن کمتر میشه.حالا الانم اگه نشد انشاا...ماه های آینده یا حداقل تو خرید ها دقت کنید ورودی بی جهت و بی فایده نداشته باشید

شادی صدام کنید