تاپیک سوت و کور شده نظرتون چیه هر چند روز یه دسته خاصی از وسایل رو برای پاکسازی در نظر بگیریم و بیا ...
من با هر تصمیمی موافقم ولی مثلا خودم می دونم ده روز اینده دیگه نمی تونم فعال باشم به نظرم هر کس که فرصتش داره حتی یه پاکسازی کوچیک بیاد بگه که هم انگیزه بشه برای بقیه هم صفحات بره جلو.خانواده هایی که دانش اموز دارند الان زمان مناسبی از خزید بچه هاشون بگن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من امروز دوتا بافت یه مانتو گذاشتم خروجی راستش دلم سوخت بابت هزینه این لباس ها.هزینه های بدون فکر شده،بدون اصول ست کردن و الی آخر
الان خیلی حساب شده تر خرید می کنم چارچوب های سلیقه ام،پوشش ام،حجاب یا عدم حجابم،وبودجه ای که می تونم هزینه کنم مشخص کردم براساس اون خرید می کنم
مثلا مدتهاست که می دونم مانتوی جلو باز نمی پوشم پس تو بازار وسوسه نمی شم بخرم.اگه همه چیز اینجوری با جزییات برای خودمون مشخص کنیم خریدهای درست تری خواهیم داشن.
من آشپزخونه کلی وسیله است اصلا نمی دونم چه جوری باید جمع اش کنم.چندماه پبش یه سری ها که استفاده شده بود ولی باز نگه داشته بودم گذاشتم خروجی ولی بقیه اش نو ودلم نمیاد.
واقعا حس می کنم با یک دست ظرف هم مبشه زندکی کرد اما امان از بازار ودل تنوع خانم ها.امروز مامانم یه دست لیوان خریده بود می گفت لازم نداشتم فقط دلم خواست بخرم بعد شما تصور کن من ماه پیش که کابینت هاش مرتب می کردم دیگه جا نداشت یه قندون بذارم.
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
من آشپزخونه کلی وسیله است اصلا نمی دونم چه جوری باید جمع اش کنم.چندماه پبش یه سری ها که استفاده شده ...
من ۱۲ نیم لیوان دارم که مدتی مد شده بود چند وقت پیش که مهمون داشتم به نظرم نیم لیوان برای شربت بزرگ بود رفتم یه دست از لیوان های کناری که باریک تر وکم حجم تر در اوردم چیدم تو کابینت برای پذیرایی بعد از رفتن مهمون ها خوشم اومد گذاشتم موند بعد هر دفعه لیوان ابچکان نیست می رم سراغ این لیوان ها همسرمم از نیم لیوان های قبلی استفاده می کنه الان متوجه شدید چه شلغمی ترشی شده یا بیشتر توضیح بدم🙃خلاصه فردا اول باید این لیوان های باریک جمع کنم بذارم تو کارتن(اون موقع که خریدم واقعا نیاز نداشتم ولی گفتم بخرم بعدا گرون میشه دو دست هم خریدم ولی می دونم کار درستی نکردم)
تاپیکو ذخیره می کنم داشته باشمش امیدوارم به سرنوشت بقیه ذخیره هام دچار نشه حیف دیر دیدمش کاش زودت ...
دوست عزیز پاکسازی تابستون وغیر تابستون نداره قطع به یقین شرایط زندگیتون نمی دونم ولی اگه وقت ندارید هدف هاتون کوچیک کنید مثلا فرذا بین کاراتون جوراب های دختراتون پاکسازی کنید،جمعه گل سرها وگیره هاشون.پاکسازی مثل خونه تکونی یهو همه نریزید وسط اتاق چون تو پاکسازی باید دونه دونه در مورد هر ایتم فکر کنید وبررسی کنید.چون نمی خوامچسکامون ببندیم وهمه بذاریم خروجی
دوست عزیز پاکسازی تابستون وغیر تابستون نداره قطع به یقین شرایط زندگیتون نمی دونم ولی اگه وقت ندارید ...
ممنون عزیزم
دو تا مدرسه ای دارم و یه کوچیک
انقدر پسرم شیطونه همیشه پاکسازی هام ناکام میمونه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
ممنون عزیزم دو تا مدرسه ای دارم و یه کوچیک انقدر پسرم شیطونه همیشه پاکسازی هام ناکام میمونه
خدا براتون حفظ شون کنه.بله خوب شرایط سختیه ولی پاکسازی برای شما لازم.باور کنید زحمتتون برای جمع وجور کردن کمتر میشه.حالا الانم اگه نشد انشاا...ماه های آینده یا حداقل تو خرید ها دقت کنید ورودی بی جهت و بی فایده نداشته باشید