2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739272 بازدید | 44706 پست
دیگه اینکه امروز پیاز سرخ می کردم یه ساعت سرپا خسته شدم فکر کردم کاش یه گاز تک شعله رومیزی داشتم می ...

من یه دونه تک شعله گذاشتم تو تراس برای اینجور وقتا 😊😇

یه برنامه میذاره شبکه نیچر مربوط به آشپزی در طبیعت😘

منم دوتا گلدون گذاشتم تو تراس مثلا اشپزی در طبیعته از در عقب😜

برای خورشید پس از شبهای طولانی
دیگه اینکه امروز پیاز سرخ می کردم یه ساعت سرپا خسته شدم فکر کردم کاش یه گاز تک شعله رومیزی داشتم می ...

مامان من یکی داره برقی هست

عید امسال هم دستش شکست هم پاش بعد دیگه نمیتونه خیلی سرپا بایسته روی اون آشپزی خودشو می‌کنه

بامزه ست و بسیار کاربردی و وسوسه انگیز😅 

منم وسوسه شدم بگیرم برای سفر

چون من سفر ها رو با ماشین میرم پیک نیک میبرم ولی هرجا خونه بگیریم برق داره

پیک نیکم کوچیکه و بارها شده گازش تموم شده و دردسر پر کردن داشتیم

دلم میخواد یکی بگیرم برای جاهایی که برق هست

ققنوس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان من یکی داره برقی هست عید امسال هم دستش شکست هم پاش بعد دیگه نمیتونه خیلی سرپا بایسته روی اون ...

مممنونم عزیزم.

نمی دونم چرا تو ناخودآگاهم از پیک نیک می ترسم یه دونه داشتم همسرم برد خونه باغ

شادی صدام کنید
من یه دونه تک شعله گذاشتم تو تراس برای اینجور وقتا 😊😇 یه برنامه میذاره شبکه نیچر مربوط به آشپزی د ...

به به خیلی هم عالی.اره اون تک شعله ها دیدم 

دلم تراس تون خواست.

شادی صدام کنید
به به خیلی هم عالی.اره اون تک شعله ها دیدم  دلم تراس تون خواست.

قابل نداره عزیزم 😘

دیگه میگن مادر نداری با نامادری بساز حیاط نداریم دیگه باید با تراس بسازیم 😁😊😉

برای خورشید پس از شبهای طولانی

یه دفعه یه چیزی از چند سال پیش یادم اومد خونه مون رو گذاشته بودیم برا فروش 

مشتری اومد ببینه فکر کرده بود ما یه سری اسباب ها رو از خونه بردیم و به اصطلاح اسباب کشی داریم از بس که خونه مون خلوت بود و وسیله کم داشتیم

❌️لایک❌️

سلام گل ها 

این‌‌تاپیک‌ راجب چیه؟ 

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
اون کاسه بیضی شکل لب طلایی کاربری نیست ؟ برای سالاد اینا🥺

عزیزم من سرویس آرکوپالم دوتا کاسه بزرگ سالاد داره این واسه میوه قبلا اسنفاده میکردم اینکه بزرگ هست واسم و با میوه گذاشتن سنگین تر میشه همون کاسه آرکوپالم بزرگ و گود هست برای میوه هم میتونم استفاده کنم

خب دوستان الوعده وفا   ظروف ملامینم رسید بقیه ظروف دم دستی جمع شدن

مبارکت باشه عزیزم منم از یزد یه سرویس پنج نفرشو رنگ صورتی ملایم خریدم سال پیش 

یه سرویسش رنگ سبز هم داشتم اصلا استفاده نکردم فروختمش