2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1739181 بازدید | 44705 پست
چقد خوب شد از گل گفتی خداییش هر چیزی از اعتدال خارج بشه زیبایی نداره حتی گل و گیاه مامان من عاشق گ ...

مامان منم حداقل صد تا گل داره! واقعا وحشتناکه. هر چیزی حدی داره. هر چند من کلا علاقه ندارم. میگم اون وقتی که میخوام به گل رسیدگی کنم رو برای خودم اختصاص میدم. سلامتیم در الویته.

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان شلوار بچهاتون که زانو میندازن یا زانوش پاره میشه چون بچه رو زانو بازی و .. میکنند میتونید تبدیل به شلوارک کنید تا فصل تابستون خونه بپوشن این تجربه یکی از دوستانم بود گفتم بهتون بگم 

دوستان شلوار بچهاتون که زانو میندازن یا زانوش پاره میشه چون بچه رو زانو بازی و .. میکنند میتونید تبد ...

من نه فقط برای بچه ها

این حرکت رو با شلواری خودم هم انجام دادم

مخصوصا جین که بنظر خودم عالی میشه

ققنوس
عزیزان یک سوال شما لباسایی که براتون تنگشده یا درحدنو هست میدید نیازمند یا آستری آشپزخونه میکنید؟😅 ...

اگر از آستری اشپزخونه منظورتون دستمال اشپزخونه هست،ب نظرم دستمال اشزخونه عمر بیشتری داره

بعد اینکه لباسی رو دستمال میکنیم بعد از چند بار استفاده دور میندازیم ولی اگر بدیم کسی بپوشه شاید یکسال یا دوسال براش کاربرد داشته باشه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
طلا داری دیگه عزیزم حتما اون پس انداز رو خرج دندونت بکن که واجبتره 

ب قول دوستمون من طلا دارم ولی مال من نیست.

اختیارش رو ندارم،ولی درکل سلامتی تو اولویت هست.

ده تا النگو بندازیم دستمون و شب از دندون درد خوابمون نبره؟؟

به نظرم گل و گیاه هم به اندازه ش قشنگه من کلا ۴ تا گلدون داشتم (قبلا بیشتر بودن) یه پتوس. یه سا ...

من تو خونه ۶ تا گلدون دارم.۳تا پتوس یه زامفولیا یه کاکتوس و یه سانسوریا پاکوتاه.

البته تعدادشون نزدیک ۱۵ ۲۰ تا بود الان کم شده.

ی سری هم گذاشتم جلوی در

۶ تا هم بیرونه

۵ تا گلدون هم دارم شکل بطری هست توش پتوس گذاشتم توی ابن.

تعدادشون زیاده.

اگر یک روزی میز تلفن رو حذف کنم گلدون های روشم حذف میکنم.

ولی میز تلفنم رو دوست دارم توی کشو هاش شارژر و هندسفری و کاغذ و خودکار میذارم فعلا کاربردیه

مامان منم حداقل صد تا گل داره! واقعا وحشتناکه. هر چیزی حدی داره. هر چند من کلا علاقه ندارم. میگم اون ...

مامان من جلوی پنجره شون گل میذاره.

فقط بهشون اب میده

من هروقت میرم برگای خشکشونو میچینم زیرگلدونیارو میشورم.

وقتی رسیدگی نباشه به نظرم ی دونه شم اضافیه

عکس بالا دامنی هست ک مد نظرمه. میترسم بخرم بهم نیاد یا تو تن جالب نباشه.

پیراهن مردونه دارین امتحان کنید . نپوش پیراهن رو. نیمه کمرت گره بزن و دکمه هاشو ببند و بلندیشو هرچقدر که فکر میکنی بزار.