2777
2789

بنظرتون یه جوری نیست که جشن سالگرد ازدواج با بچه ۳ ساله بگیریم هم تولد بچمون هم سالگرد ازدواجمون رو یکی کنیم ؟ 

البته اینم‌بگم ما عروسی نگرفتیم ‌‌خیلی توی دلمون موند 

ولی من خجالت میکشم بخام برقیم و لباس عروس اینا بپوشم و اینکه از این بدم میاد مردم بگن اخی عقده تو دلش مونده 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم ربطی به تاپیک نداره ولی میشه بدونم چرا جشن عروسی نگرفتید؟؟

اخه دورو وریا من جدیدا عروسی نمیگیرن همینجور میرن خونه که خرج مراسم عروسیو ندن

منم همین نظرو داشتم ولی الان نظرم برعکس شده

اگر فامیلای مزخرفی دارین نیاز نیست به بقیه بگین سالگرد ازدواجتونه بگو تولد بچمه.... لباس مجلسی رنگ روشن یا سفید بپوش ارایشگاه برو اتلیه هم برو...چه ایرادی داره...نگیری تو دلت میمونه

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

درکل میتونی یه چیزی شبیه لباس عروس بپوشی 

حتی قبل اومدن به مراسم میتونی لباست عوض کنی قیلش با لباس عروس و با یه لباس دیگه بری تو مراسم اصلی و اونجا مجلسی بپوشی برای تولد بچه 

سالگرد ازدواجو که هر سال میشه جشن گرفت ولی بستگی داره چه جور جشنی باشه ، میتونی لباسی که میخوای رو بپوشی با یه آرایش قشنگ و بری آتلیه عکس بنداری 

برای جشن هم نمیخواد خیلی شلوغش کنی ، میتونی یه جشن کوچیک بگیری و حتی اگه نگران حرف مردمی میتونی به همه بگی جشن تولد دخترمه و ...

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...