2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734927 بازدید | 44643 پست
عزیزم چه خوبه که خودتون لباساتون رو میدوزین عکس مانتویی که دوخته بودین یادمه. میشه بپرسم چه دوره های ...

سلام عزیزم

کلا رشته هنرستان و دانشگاهیم طراحی دوخت بود

الان بعد ده سال تازه دستم تند شده و میشه گفت حرفه ای شدم.باید زودتر از اینا به این مرحله می‌رسیدم.دلیلش اینه که پشتکار و مداومت ندارم.دوختم تمیزه و خلاقیت هم به خرج میدم.دوست دارم لباسی که میدوزم را خودم طراحی کنم .اما متأسفانه مهم ترین چیز تو خیاطی و در کل کارهای هنری پشتکار هست که من به اندازه کافی ندارم.حالا که دارم به سی سالگی میرسم و ارزش زمان را درک میکنم دارم تمرین میکنم که بیشتر همت خودمو تقویت کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از خیلی قبل تر ها پیرو ساده زیستی ونظم بودم در حد تعادل نه از این ور بوم بیافتم نه از اون ور بوم.تقریبا از زمان مجردی ام ولی خوب گاهی شدت وضعف می گیره .تابستون امسال با پیج لیلی دیلی اشنا شدم وروزایی بود که پاکسازی هام شدت گرفت .اول اینکه دو سه سال پیش تمام پارچه هایی که زمانی که پاگشا می شدم بهم دادن ،دادمشون به مامانم.الان فقط چندتا پارچه چادری ویه پارچه که از سفر کربلا برام اوردند وبرام عزیز نگه داشتم.یه پالتو از زمان مجردی ام دارم که اونم چون برام عزیزه نگه داشتم..

شادی صدام کنید

کشوی شال وروسری هام خالی کردم ۶ تا شال مشکی ۴ تا شال رنگی سه تا روسری رنگی ویه روسری مشکی نگه داشتم بقیه اش دادم به مامانم بده به کسی.الان که کشوی شال وروسری هام باز می کنم هم کاربردی ان هم با یه نگاه می دونم کدوم شالم باید انتخاب کنم .شستن واتو کردن ومرتب کردنشونم راحتر شده برام.کشوی لباس های خونکی سه تا تی شرت سه تاشلوار خونکی گذاشتم بقیه گذاشتم خروجی.دوتا هم شومیز مناسب مهمونی در حد اومدن خواهرام مثلا تو کشوم.دو جوراب شلواری مشکی ویه جوراب شلوار کرم.با این حساب نصف کشوم واقعا خالیه ومن کاملا راضی ام.کشوی بعدی کشوی وسایل ارایش ام

یه کیف متوسط شامل کرم پودر وریمل وخط چشم‌ورژلب وهمین لوازم ارابش روزمره که داخلش،یه جعبه کوچیک که کش موهام وگلسرهام گذلشتم از سه چهارتا بیشتر نیست یه حعبه کوچیک که گوشواره وانکشترهای بدلی ام چون عللقه دارم ومرتب استفاده می کنم ودوتا شونه وعبنک افتابی در مجموع کشوی وسایل ارایش ام نصف اش خالیه.

شادی صدام کنید

یه چندتا بند عینک فانتزی که مدتی مد شده بود امروز دور انداختم با چندتا گیره مو که خراب شده بود.سه تا ساعت دارم که یکی اش استفاده می کنم یکی اش گذاشتم خروجی.یه ساعتم برای ازدواج ام اندازه مچ دستم نیست کار هم نمی کنه امروز خیلی فکر کردم بذارم خروجی دلم نیومد ولی اول وآخرش باید بذارم خروجی.کتابهای دانشگاهم بالاخره دل کندم واواخر بهار گذاشتم خروجی.خیلی سخت بود ولی دیگه لازم شون نداشتم.یه مقدار شمع هم داشتم کاربردی ها نگه داشتم ولی اون هایی که کاربردی نیستندوبدون فکر خریده شده بودند گذاشتم خروجی.دوت شمع هم داشتم که دو دل بودم که نگه داشتم ولی به خودم قول دادم تا اخر ماه واسه مدیتیشن استفاده اش کنم تا بسوزه وتموم شه.پوشه های مدارک در چند رنگ خریدم وبرچسب زدم تمام مدارک وکاغذهایی که نیاز ندارم خارج کردم وبقیه دسته بندی کردم گذاشتم تو یه کیفم که استفاده نمی کنم

شادی صدام کنید

حس خیلی خوبی داره کلا مدارک کاغذی مون در حجم کم ومرتب منظم شده.یه پوشه هم مشخص کردم توش چندتا پاکت پول وچند پاکت کاغذی فانتزی برای هدیه دادن وچندتا کاغذ کادو چندتا میگم یعنی سه چهارتا.یه جعبه هم دارم که توش مقداری باند وکیسه اب گرم گذاشتم که انشاا....هیج وقت کسی نیازش نشه.کیف هم سه چهارتا دارم دوتا برای محل کار،یه دونه مجلسی ویکی دوتا هم برای استفاده روزمره.می رم بازار خیلی دلم کیف می خواد ولی خودم کنترل می کنم.جوراب نو اگه بخرم یه جفت از قبلی ها می ذارم خروجی.سی دی اموزش رقص برای چندسال پیش گرفته بودم اونم گذاشتم خروجی‌.جا مدادی هام مرتب کردم اون هایی که کوچیک شدن گذاشتم دم دست استفاده کنم تموم شه بعد مداد رنگی های بزرکتر بردارم استفاده کنم.خودکارهام هر وقت تموم شه می خرم ولی سه تا خودکار آبی جایگیزین دارم که استفاده کنم.مانتو ها وپالتو های زمستان وتابستان پاکسازی کردم ۵ و۶ تا مانتو جدا کردم که دلم نیومد بذارم خروجی چون خودم دوست دارم ولی همسرم دوستشون نداره فعلا از کمد دیواری درآوردم گذاشتم کنار یا چشمام می بندم می ذارم خروجی یا تغییر کاربری شون میدم به نحوی

شادی صدام کنید

کفش هام هم سه دو جفت مجلسی دارم ۳ جفت روزمره تابستون وزمستونی.دو سه جفت که مطمئن بودم استفاده نمی کنم گذاشتم خروجی.یه دمپایی یه صندل یه نیم بوت گذاشتم اگه تا اخر سال استفاده نکردم بذارم خروجی.واکس ام یه دونه من دارم یه دونه همسرم.پارسال موقع اسباب کشی واکس های اضافه گذاشتم خروجی.با همین یه دونه کارمون پیش میره.کلا جا کفشی مون سبک ومرتب

شادی صدام کنید

در حال حاضر مشکلی که دارم همسرم در زمینه لباس مخالف من.مدام سراغ لباس هام می گیره که فلان لباس ات کجاست.همش میگه نگهشون داره تا چند ماه پبش تو کمد اویزون بودند ولی یه روز همشون جمع کردم گذاشتم تو کارتن که جلدی چشم نباشه بعد کم کم دونه دونه می ذارم خروجی.مثلا من این ماه یه پیراهن نخی دوختم یه دونه هم آماده خریدم ،قاعدتا دلم می خواد اون پیراهنی که قبلا استفاده می کردم بذارم خروجی چون حتی اندازمم نیست ولی همسرم نمی ذاره.یه همچین مشکلاتی هم دارم وگرنه به نظر خودم خیلیییی چیزا اضافع است

شادی صدام کنید

من کاربری ام مال سال ۹۷.با روند سایت اشنا نیستم وهمون موقعه دو سه تا تاپیک زدم که ببینم چی به چیه ودیگه فعال نبودم ولی این تاپیک حسابی من سر ذوق اورد بیشتر پست گذاشتم تا بقیه هم انگیزه بگیرن وصفحاتش بره بالا.خیلی وقت ها ما خیلی نکات بلدیم ولی تکرار ویاد اوری اش بخصوص به صورت گروهی افراد سر ذوق میاره.من تقریبا پاکسازی اتاق خوابم که طی این ماه ها انجام دادم نوشتم حالا روزای بعد بقیه قسمت های خونه هم‌میگم.

شادی صدام کنید

دوستان عزیز من دیشب تقریبا اتاق خوابم گفتم کشوهام وکمد دیواری قسمت لباس ها ماه ها وروزهای پیش پاکسازی کردم.فقط قسمت بالای کمد دیواری هنوزم جا داره که پاکسازی بشه.بخشی اش لباس های مجلسی ،یه سری مانتو که تا آخر امسال دور از چشم همسرم پاکسازی شون می کنم.اگه خاطرتون باشه یه مدت عکس ها روی تخته شاسی می زدند منم تعدادی عکس اینجوذی از زمان مجردی وعکس های عروسی مون دارم که همون بالای کمد دیواری در مورد عکس نظر شخصی ام این هیچی برای من جای آلبوم نمی گیره تو لب تاب که همش میگم نکنه پاک شه یا اصلا نگاه کردن تو لب تاب بهم کیف نمیده روی تخته شاسی هم که نمیشه همه زد به دیوار واینکه مثل وضعیت الان من حسابی جا گیره البته موقع اسباب کشی سه چهارتا عکس که دیگه دوس نداشتم گذاشتم خروجی ولی باز حجم‌زیادی هست.از اتاق خواب مون یه گلسر گذاشتم‌خروجی ویه گوشواره بدلیجات هم آوردم بدم به دختر خواهرم

شادی صدام کنید

در کنار پاکسازی سعی می کنم ورودی ها کنترل کنم دیروز یه سری لباس های شخصی ام گذاشتم خروجی چون امروز می خوام برم خرید.وسعی می کنم به اندازه وبا کیفیت بخرم.یا ماه پیش شال سفید خریدم همون روز شال سفید قبلی ام گذاشتم خروجی.برای زمستون گذشته دوتا بافت خریده بودم مناسب خونه ومهمونی بود که یکی اش لک شد تابستون گذاشتم خروجی یکی اش قابل استفاده است احتمالا باز یکی بخرم.دیوارای اتاق ام فعلا چیزی روی دیوار نزدم ولی جای یه قاب عکس خالیه.دکوری هم ندارم تو اتاق خواب جلدی ایینه یه عکس از خودم ودوتا ادکلن یه کرم پودر 

شادی صدام کنید

به جز قسمت بالای کمد دیواری اتاق خوابم مینمالیسم تا حد زیادی.تمیز ومرتب کردنش زمان خیلی کمی می بره چون هیچ اضافه ودست وپاگیری ندارم.برای برداشتن چیزی نیاز نیست چیز دیگه ای جا به جا کنیم.جای همه چیز هم مشخص.

شادی صدام کنید

دوستان چرا کسی نیست؟منم یعنی گزارش ندم نمیشه که آخه.

من امروز رفتم خرید فقط لباس شخصی که لازم داشتم خریدم نگم براتون که چقدر تی شرت های رنگی وجوراب های رنگا رنگ تر چشمم گرفت ولی چون می خوام در کنار پاکسازی ،ورودی ها مدیریت کنم یه نه بزرگ به خودم گفتم وبدون خرید اضافه اومدم خونه.

شادی صدام کنید
2810