2777
2789
عنوان

کی بچش تاالان بیداره

82 بازدید | 12 پست

شوهر عوضیم دخترمو بدعادت کرده میاد تا ۲شب بازی میکنه نمیزاره بچه بخابه ‌زودم بخام بخابدنم منتظر شوهرم میمدنه تا ۱۲ عادتش داده بچرو .دخترم۴نیم سالشه .انقد هرچی بچه گفته گفته باشه دخترمو بامن دشمن کرده میگ از مامان بدم میاد.هرچی من بگم نکن اون میگه بکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگی بازی میکنه باهاشخب دیر بخوایه دیرم بیدار میشه. کاری نداره کهمحبت باباش ب مراتب از اون خواب مفید ...

دو شب وقت بازیه؟؟؟؟بچه ۴ ساله باید ۲شب بیدار باشه؟؟؟؟

اونوقت مادرم که آدم نیست بخواد دو ساعت بدون بچش راحت تو خونه بره پی کار و استراحت خودش 😐

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖
اخه رشد نمیکنه

ما دیر خوابیدیم دیرم بیدار شدیم تا دل ات هم بخواد رشد کردیم

نمیگم دیر خوابیدن‌خوبه. ولی وقتی بچه لذت میبره باباشم محبت میکنه چرا از وقتش لذت نبره؟ الکی مقاومت میکتی ی خشم از خودت تو دل بچه ات درست کردی ک روز ب روز بزرگتر میشه بعد رابطه اش کلا با باباش بهتر میشه تا ابد

ولش کن. خودت این ساعت لذت ببر. حال نداری برو بخواب

قدر بدون ک بابا برای بچه اش وقت میذاره

دو شب وقت بازیه؟؟؟؟بچه ۴ ساله باید ۲شب بیدار باشه؟؟؟؟اونوقت مادرم که آدم نیست بخواد دو ساعت بدون بچش ...

اره😐 مزاحمت واسه همسایه نداشته باشه هرر ساعتی وقت بازیه

مامان بره بخوابه.مگ گفت مزاحم اش هستن؟

اره😐 مزاحمت واسه همسایه نداشته باشه هرر ساعتی وقت بازیهمامان بره بخوابه.مگ گفت مزاحم اش هستن؟

هر ساعتی وقت بازیه 😂😂 متاسفم برای خودم که بخوام جواب تو رو بدم

باشه هرچی تو میگی درسته

اگر خسته جانی، بگو یا علـــی 💖