2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737514 بازدید | 44693 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کابینت روی ماشین لباسشوییمو قراره اختصاص بدم به ظروف یبار مصرف و ظروف یخچالی. شوینده هام هم زیر سینک فقط چن تایی که مصرف لباسشوییه تو یه سبد کنار لباسشویی میذارم. 

خروجی های حمام و کابینت شوینده:

۵تا بطری شامپو 

۱ ظرف اسپری 

کلیپس شکسته 

ظرف رب 😯

ظرف حلواشکری🙄(یادش بخیر قبلنا نگهشون میداشتم🤦‍♀️)

بازم بود یادم نیست

اتاق خواب هم یه نگاه کردم دوباره، خروجی داشته:

۱شلوار

۱ملحفه

ولی ورودی داشتم:

بقچه زیپی که پریروز خریده بودم بزرگ بود. رفتم عوض کنم کوچیکتر نداشت، منم یه ظرف یخچالی جاش برداشتم. 

بعدش رفتم یه فروشگاه دیگه بقچه زیپی سایز ۱ برداشتم و یه چسب. خجالت کشیدم خریدم فقط ۵۷ تومن شد. 😂😂

قبلنا میرفتم فروشگاه سبد رو پر میکردم. 

با اجازتون بازم بقچه زیپی میگیرم. خیلی خوب بود.😂

دیگه دخترم پاککنش سیاه میکرد و تراشش هم شکست. رفتن خروجی و جایگزین کردبم.

دیروز ۵تا دستبند تو مدرسه به دوستاش فروخت که شد خروجی و دو تا رشته مهره خرید که باهاش دستبند درست کنه

چالش امروزم زیر کابینت هاس😂

همش وقتی تمیز میکنم کلی وسیله گم شده توش پیدا میشه. 

اگه دوس دارین شمام انجام بدین ببینیم کی چیش گم شده. 

البته بعضیاتون خیلی تمیزین.

این چالش مخصوص شلخته هاس 

انشالله ماهم یروزی مرتب و منظم بشیم. الهی امین🤲

گلم بقچه زیپی چیه؟ واسه چی استفاده می‌کنی ؟؟؟

نظم دهنده زیپی منظورمه. اون قدیما که هنوز اسم نداشت من اسمشو گذاشته بودم بقچه زیپی. چن باری که رفتم فروشگاه هم  گفتم بقچه زیپی، بهم نشون دادن . 

بچه ها شما چندتا ظرف در دار دارین؟؟ من شمردم ۲۰ تا😵😵😵😵داریم  تازه اونایی ک تو یخچال و فری ...

منم انبوه دارم و استفاده میکنم. برای خرما . خرما خشک. خرمای کبکاب . خرما ادامسی ... 

برای شکر کنجد ... و تقریبا همه خوراکیا رو توشون میزارم و توی یخچال نظم میدم. 

پسرمم برای مدرسه چهارپنج تایی داره. کلا بدش میاد و باید خوراکیاش توی ظرف درب دار باشه . 

برای پنیر و کره و حلوا شکری هم جدا دارم. چون معمولا فله میخریم ظرف ندارن ...

یه سری وسایل اسباب بازی پسرم که ریز هستند و پاکت مقوایی داشتند هم توی ظرف درب دار جا میدم هربازی جدا  . مثلا هزارسازه ... یا ماروپله و مهره هاش. جورچین ... 

فکر کنم منم سی چهل تایی داشته باشم ...شایدم بیشتر

مال من همش پلاستیکیه کوچولو کوچولو😵‍💫

من پلاستیک اصلا ندارم البته این چینی ها درهاشون پلاستیک هست ولی خوب سایز بندی دارن فقط دو سایزش کوچک هستن 

شما استفاده داری بکار میاد

من غذایی اضافه بیاد یا سالادی چیزی درست کنم توی اونا میذارم

ققنوس