2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737028 بازدید | 44690 پست
پس منم ب محض ورود ب اشپزخونه  ظرف تو سینک رو بشورم و روی  صفحه کابینتم اگ وسیله اضافی هس و ...

مثل این. این الان ۸تا عادته. تو دوتا جدول بکش. روزهای ماه رو تو خونه هاش بنویس که بدونی و دنبال کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس حبوباتو تو چی میریزین؟؟من نمیدونم چرا کلی شیشه مربا دارم ک توش خرتو پرته

منم قبلا داشتم. توش ادویه حبوبات سبزی خشک و ... میذاشتم. و هر کدوم یجا بودن. و مرتب کردنشون برام سخت بود. ولی الان همه رو دور ریختم.( فقط یه سری همشکل برا کمپوت و مربا نگه داشتم. )

دم عید یه سری بانکه آریسام گرفتم. تمام مواد خوراکی رو فقط تو یه کابینت بزرگ جا دادم. و مرتب کردنشون برام خیلی خیلی راحت تر شده.  و هی دوست دارم کابینتشو مرتب کنم.

هروقت بخوام بانکه بگیرم فقط آریسام میگیرم. چون رو هم چفت میشه و جا کمتر میگیره. دو مدل ظرف یخچالی هم انتخاب کردم. هروقت خواستم بخرم از همون دومدل میگیرم. که یخچالم رو باز کردم همون دومدل فقط باشه و مرتب دیده بشه. کلی هم با وسواس انتخاب کردم. کلی گشتم تا خودمو بتونم به یه مدل راضی کنم😂.

یک ساله دارم دنبال جا ادویه میگردم. هنوز موفق نشدم مدل دلخواهمو پیدا کنم که دلمو نزنه و تا همیشه دوسش داشته باشم. 

این جور آدمها نیاز به دیده شدن دارن دوست دارن دیگران مدام از تیپ و قیافشون تعریف کنن حتی ممکنه چند ...

من سه سال پیش مادرشوهرم برام دو دست لباس مجلسی گرفت هردو باهم۲۸۰تومن😶بعد با این دوتا حدود۱۰تا مجلس رفتم😂🤦

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
حالا بالاخره ی جوری میفروشم حتی با قیمت پایینتر. ولی این ردزا مغزم به شدت درگیره به دو دلیل: ۱-چرا ...

دقیقا بهترین هدیه واقعا پوله😶

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔

من دقت نکرده بودم ورودیارو چون کوچیک بودن ب چشمم نیومد

یه کش مو که خواهرم داد

یه ظرف ماست سفالی

فقط همین دوتا ورودیام بودن.

کش موهامم قبلا زیاد بودن همرو جمع کردم ب جز یکی، روزی ۵۰ بار گمش میکردم،دیگه یدونه از قبلیا اوردم دم دستم یکیم خواهرم داد.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
سلام بچه ها 🌿✋🏻 مدتیه تاپیک رو میخونم  الان صفحه 7۴۰ هستم و گفتم یه لیست از خروجی های این م ...

سلام گلم 

خوش امدی ❤️❤️❤️❤️

منم از خروجیات لذت بردم 

آفرین💞💞💞💞💞

❌لایک❌