2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737242 بازدید | 44691 پست
هرچی تخفیفرمیدم باز میگن هزینه ارسالم خودت بده. بخدا موندم تو کار مردم همین جنس رو اگز مغاه بخری ۶ ...

آره دنبال مال مفتن بعضیا

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خود وسیله کلا ۱۵۰ قیمتش هست دیگه اونقد تخفیف بدم بابد رایگان بدم بره😂😂

یاخدا برا۱۵۰تومن دنبال تخفیفن🤕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرچی تخفیفرمیدم باز میگن هزینه ارسالم خودت بده. بخدا موندم تو کار مردم همین جنس رو اگز مغاه بخری ۶ ...

اگه واقعا فکر میکنی وقتتو میگیرن بحث نکن،

یکی دو ماه دیرترم فروش بره ایرادی نداره

دیروز که اینجا بحث جانماز و سجاده شد من رفتم سراغش،یه عالمه مهر و تسبیح رفت خروجی،که احتمالا یکی از مساجد باید ببرم.

بقچه چادرارو که باز کردم،چادر رنگی زیاد دارم که هیچکدوم استفاده نشده و حتی بعضیاش دوخته نشده هدیه دادن،مامانم میگه اینارو نگه دار خودت رفتی سفر زیارتی بده به خواهرشوهرا و اطرافیانت😄

خلاصه چشمم افتاد به چادر عروسم😐 فکر کنم از شبی که خانواده شوهرم برام آوردن حتی تاش باز نشده

دیشب گذاشتمش تو دیوار به قیمت پایین(۱۲۰تومن) 

که فقط قیمت دوختش هست،

صبح دیدم چند نفر پیام دادن،یه خانمی پرسیده بود من میخوامش ولی برام سواله اگه نو هست و برا رو جهاز بوده چرا میخوای بفروشی؟ 😂

میخواستم در یک کلمه بگم چون مینیمالم ولی نگفتم😄

شما جنس رامیزدید ۲۰۰ بعد ۵۰ تخفیف میدادید🙂 دیگه بستگی داره شهر بزرگ ساکنید یا شهر کوچیک

۲۰۰ گذاشتم میگن ۱۲۰ بده هزینه ارسال باخودت خب اونجوری اون وسیله رو انگار من ۸۰ یا ۹۰ فروخته باشم.

بخدا که دیوار اعصاب میخواد

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
بعضیا این مدلین  هرچی بتونن تخفیف میگیرن  هرچی کوتاه بیای اونا بیشتر متوقع تر میشن

اره عزیزم خیلیا مفتی میخوان وسیله رو.

یاخدا برا۱۵۰تومن دنبال تخفیفن🤕

من چندتا ظرف مسی گذاشتم.ی نفر خیلی اصرار میکرد قیمت پایین بدم.

اگر کاسه بشقاب باشه خب ارزشی نداره قیمت پایین میدم بره.

مس فرق میکنه بعدها میتونن با قیمت بالاتر بفروشن.

اخه ۱۵۰ تومن چیه ک تخفیف روش بدم اگر چیز دیگه بود با کمال میل میدادم

اگه واقعا فکر میکنی وقتتو میگیرن بحث نکن، یکی دو ماه دیرترم فروش بره ایرادی نداره دیروز که اینج ...

یکی از دوستان تو صفحات خیلی قبلتر گفته بودن قیمت نمیزنن توافقی اعلام میکنن

هرکی قیمت بالاتر داد ب همون میفروشن.اینکار ب نظرم بهتره

من چندتا ظرف مسی گذاشتم.ی نفر خیلی اصرار میکرد قیمت پایین بدم. اگر کاسه بشقاب باشه خب ارزشی نداره ق ...

خب مس گرونه ضررنمیکنن درست میگی

کلا هر قانونی برای همه یکسان جواب نمیده. مثلا رستوران دعوت کردن عملا برای ما غیرممکنه.سالی یکبارم د ...

منم همینطور اگه بخوام دعوت کنم رستوران حداقل باید هفت هشت میلیونی خرج کنم ولی تو خونه با کمتر از اینا مهمونی میدم . و اینکه خونه صمیمیتش بیشتره 😅

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

من چندتا ظرف مسی گذاشتم.ی نفر خیلی اصرار میکرد قیمت پایین بدم. اگر کاسه بشقاب باشه خب ارزشی نداره ق ...

اگه مسه به مغازه مس گرا بفروش 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام دوستان پست هاتون خیلی مفید بود برام، خیلی خوبه که وقت میذارید و تایپ میکنید. دیشب عروسی بودیم ...

این جور آدمها نیاز به دیده شدن دارن

دوست دارن دیگران مدام از تیپ و قیافشون تعریف کنن

حتی ممکنه چند ماه از لحاظ مالی دچار مشکل بشن

من با اینکه خودمم درآمد دارم ولی اصلا برای عروسی لباس خیلی گرون قیمت یا تعداد زیاد نمیخرم

چون ما تعداد عروسی هامون کمه شاید یه لباس رو بخرم سه سال بعد عروسی بعدی دعوت بشیم اگر من خیلی گرون یا چند تا بخرم حتما از مد میوفته و واقعا پولی که بابتش دادم حیف میشه

حالا شاید پشت سرم بگن فلانی خودشم پول داره

ولی دلش نمیاد بخره 

ولی چون لباس بیرونی هام همیشه شیک و تمییز هستن ایشالله که نمیگن😁😁😁😄

اما برای لباس بیرون مانتو و پالتو گرون میخرم 

اونم چون گرون هستن حالا حالا ها کهنه نمیشن و بارها میشه پوشید

میتونی ببری بدی برات سفید کنن

به عنوان کادو بده

چون مس واقعا گرونه وقتی میفروشی مفت میخوان

منم چند تا قابلمه دارم خواستم رد کنم

خواهرم گفت جا که داری بزار گوشه انباری دخترت شوهر کرد سفید کن جهاز بده 😁😁😁😁

منم فعلا نگه داشتم 

اصلا هم مس دوست ندارم 

نمیدونم چرا جو گیر شدم خریدم 

البته یکیش کادو بود

چالش امروز من لوازم کار خیاطیمه. هرکی دوست داشت با من همراه بشه خیلی خوشحال میشم. هم من انرژی میگیرم ...

عزیزم من تمام پارچه های خرده ریز با یه عالمه زیپ ودکمه وصابونهای شکسته خیاطی و روبانها و اریب های به درد نخور رو گذاشتم خروجی ومیز چرخ خیاطیم خلوت شد ممنونم که به یادم انداختی😍